חייבת לספר לכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שזוכרת או שלא - סיפרתי לכן על דיוידי מעולה שקניתי במקרה (הבנות בחרו) שנקרא "כייף לי עם יעלי". הדיסק הזה מושקע בטירוף, חינוכי ומקסים.

יצרתי קשר במקרה עם הבחורה המקסימה הזו,יעל גזית בפייס. היא שמחה לשמוע שהבנות התלהבו מאד מהדיסק וסיפרה שיש לה הופעה בקניון שער ראשון ביום חמישי(אתמול) ב-17:00. כמובן שנסעתי לשם עם הבנות!

איזה הופעה מהממת!!!!!!!!! הילדים היו מהופנטים וגם ההורים הצטרפו לחגיגה - פשוט מקסים@@ צילמתי מלא תמונות - ביום ראשון אני יעלה בפייס, שתראו על מה אני מדברת
29 תגובות
עמוד 1
  • זה נמצא ממש לידי שער ראשון 5 דקות נסיעה....
    שמחה לשמוע שנהנתן

• איזה כיף לפגוש ככה במקרה מישהי מהפורום...

[
    []
  • איזה קטעים

• היי אור-טל מה שלומך תודה גם אני שמחתי לפגוש אותך ואת הבנות ואמרתי לך זהיתי את הגדולה שלך שהיא עלתה לבמה ואמרתי לחברה שלי אני חייבת לשאול מקסימום פדיחה.
    רחל

• שמחה שנהנתם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ראיתי אצל ההורים שלי בvod התחלתי לראות דור עוד קטן בשביל זה ... אבל זה נראה נחמד מאוד

• לפני הכל שמחה שנהנתם, מה שעושה טוב לילדים שווה הכל

זוהר את שואלת כי ראית את ה-DVD או שאת לא מכירה בכלל???
    אנחנו ראינו, זה בהחלט חמוד צוות של שחקנים מוכרים כמו דורון אורן המוכשר.

הDVD מספר על כלי נגינה ואיך יעלי הכירה אותם והמוזיקה שמסביב- בהחלט שונה משאר קלטות הילדים.

חוץ מזה כשבעלך הוא חזי שקד- יוצר, כותב, מלחין (שאחראי בין השאר על כל השירים בDVD של מיקי) אז לא יכול לצאת משהו לא טוב.
  • תמי איזה ידע

• היא ביקשה ממני חברות בפייס יעל בדקתי מי זו ואישרתי אבל לא יודעת אפילו דרך מי הגיעה אלי שיסדרו לנו את ה - VOD (אנחנו בכסח עם יס עשו בלאגנים וכבר 7 טכנאים היו אצלנו ולא הצליחו אחרי ט' באב יגיע מומחה מטעמם לסדר ולבדוק) אז טחאי שיסדרו דנדוש תראה את כיף לי עם יעלי לדעתי מאוד תאהב בגלל שזה מוסיקה וכלי נגינה שמאוד מדברים אליה ואז תפתח לעוד דברים (לא שאת הקיימים היא יושבת וצופה בהם היא מקשיבה לא ממש צופה)
    אבל אורטלי תודה על ההמלצה

• תמי
  • ועוד משהו - אני אוהבת שמדברים לילדים בגובה העיניים, אבל לא יותר מדי.

אני לא אוהבת שנכנסים לדמות יותר מדי ומתנהגים ומדברים כמו מפגרים....
  • מגניב!!!

שמחה שנהניתם...
  • תמי היא אנציקלופדיה מהלכת על שתיים ! מדהימה בידע שלה

שמחה שנהנתם ביום חמישי היא מופיעה ביבנה.

אורטל אני מאוד מאוד אוהבת את מיקי , היא מקסימה
    היינו בהופעה שלה ביום חמישי תמי, יפית והילדים היו גם
    היא פשוט מקסימהההההההההה והקלטת שלה
    די כבר תכנים שמה תכנים, הילדים נהנים זה מה שחשוב
    אחרי ההופעה היא נתנה יחס אישי לכל ילד פשוט מלכה

תמי שמה תמונות מההופעה בפייס תהנו
  • תודה על ההמלצה
  • גנית

• וואי לא ידעתי שהיא כוכבת ילדים
  • אני תיכף מעלה תמונות לא היה לי זמן
  • ברור שאכפת לי אבל את אומרת כאילו התכנים של מיכל הקטנה ושל
    מיקי בריצפה ממש לא !!!!!!!!!!

מיכל הקטנה חולמת לשיר ומגשימה את החלום !!!
    ומיקי מקבלת מסבא נתי שלט קסום ושרה על חברים,
    על פחדים ! מה רע בתכנים האלה???????????
    כל אחת מציגה תכנים שונים!
    שפה נמוכה ממש ממש לא !!!!!!!!!!

אני מאוד אוהבת את מיכל הקטנה ואת מיקי,
    בשבועיים האחרונים ראיתי את הקלטת של מיקי ב-VOD
    לפחות 5 פעמים ! אהבתי

על טעם וריח באמת אין מה להתווכח !!!!!!!!!!

• בא לי ובא לי ובא לי.....לא בכלל לא ברצפה.....
  • אורטל..אני מבקשת לדבר יפה על מיקי...היא משפחה.!!!!!!!
  • אם חלילה מישהי פה היתה מדברת עליך ו/או מלכלכת ו/או אומרת משהו שלא יהה נראה לך...היית ישר נפגעת..אבל לדבר על אחרי ולהגיד שהם תת רמה זה בסדר..אף אחד לא רואה את הדבשת של עצמו

• בא לי לרכב על מטאטא, בא לי לשתות עם מזלג קפהההההההההההה
    בא לי, בא לי, בא לי

יש תקופות בחיים שיש סלנגים, כולם משתמשים בזה כשאומרים
    יש לי ים ב XXX אני מתחרפנת , וכו' וכו' אז עכשיו זה בא לי ..
    שטויות זה יעבור.

העיקר שאתן תראו רק ואך ורק דברים חינוכיים, ירוקים, משכילים
    זה הכי חשוב בחיים !

יפיתוש את מלכההההההההההה

• בא לי לשתות עם מזלג קפה ?????

גנית חחחחח מאיפה זה בא ?

משעמם לכם בחיי

יאלה כל אחד יראה מה שבא לו .....

• אורטל, חבל שכל פעם שמשהו לא מוצא חן בעינייך את עושה הכללה ומשתמשת במילים לא נעימות.
    "בא לי בא לי" זה יותר מזוהה עם מיכל הקטנה - בא לי כי אני מיכלי הקטנה.
    לידיעתך כפי שכבר הבנת אני אינציקלופדיה מהלכת לנושא הסלבים.
    מיכל מוכתר=מיקי היא חברה טובה, מדהימה שעשתה דרך ארוכה להגיע למה שהיא הגיעה היום, חוץ מזה שלידע הכללי מי שכתב והלחין את השירים שלה בדיסק זה חזי שקד הבעל של יעל=כייף לי עם יעלי= מה שאומר שאת לא מבינה ויודעת כלום ..... ויפה שתיקה אחת קודם
  • לא ידעתי שהיא משפחה שלך
  • אורטל אכן עבדתי איתך לא פעם ולא פעמיים שתעמדי על שלך אבל מפה ועל להוצאת דיבה על מישהי שיקרה לליבי זה הבדל עצום...יש לי דבשת גדולה מאוד ואני מודעת לכל פינה שלה לעומתך...לכי תטפלי בעצמך
  • אגב...מותר ועוד איך להביע דיעה...יש דרך לומר..היא עובדת כ"כ קשה עבור הפרנסה שלה ואת הביקורות הזועפות כמו שלך למשל "תת רמה וכאלה"..רק מוריד את כל הרוח מהמפרשים ...לא רק לזרוק מה שיש..ולהביע דיעה " בשפה נמוכה" יש דרך לעשות גם את זה

• לא, את משתמשת במילים מ-א-ד נעימות לקריאה.

לא אמרתי אישית עליה, אמרתי באופן כללי!

ומי שצריך טיפול זה לא אני, אלא את, בהבנת הנקרא.

תודה רבה שאת נהנית להמשיך ולפגוע בי כאן, בפומבי, בלי לחשוב על המילים שיוצאות לך מהפה. ערב תשעה באב, בלי שום בושה.

לכי אחורה ותקראי - לפני שאת מוציאה חיצים מורעלות.

לא דיברתי אישית על אף אחד!! אבל לך זה כנראה לא משנה, כי את נהנית לפגוע בי ולתפוס טרמפ ולהמשיך להתנגח בי.

תודה, הספיק לי עד כאן השרשור הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה