מה עושים עם ליחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתינוקת בת חודש וחצי??????????

שי-אל מלאה ליחה מסכנה שלי הקיאה גושי ליחה מה עושים????? אני מפחדת אני לא יכולה לישון שלא תקיא לי מתוך שינה

4 תגובות
עמוד 1
  • לנו עוזר אינלציות ומי מלח
    תקחי אותה מחר לרופא בבוקר

• היי... גם הבן שלי היה סובל מליחה. להקלה זמנית בלילה: קחי שמיכה דקה וקפלי אותה ושימי מתחת למזרון שלה כך שיווצר שיפוע קל... זה יגרום לך ולה לישון טוב יותר...

נמצ'ו
  • אינהלציות עם מי מלח פתרון מבריק
  • יש לך מכשיר אנילציה?
    רצוי להשכיב על הגב, עם שיפוע (אפשר לשים כרית גדולה או ספר גדול מתחת למקום בו הראש מונח בעריסה/מיטה שלה.
    מעבר לזה - לישון עם אוזן פתוחה, להיות ערנית לכל שינוי בנשימה שלה.
    יש לה חום?
    דברי עם המוקד אחיות של הקופ"ח - אולי ישאלו אותך שאלות ספציפיות יותר או שירגיעו אותך קצת.
    דווקא עצם זה שהיא הקיאה גושי ליחה זה חיובי - זה אומר שהם כבר לא בגוף שלה והיא מרגישה טוב יותר.
    אבל היא בת חודש וחצי, ולך אין ניסיון עם בעיות ריאה וברונכיט (

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה