נראה לי שאני יודעת את התשובה אבל אולי.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנוהל - שאלה לגביי הגן. בתחילת שנה קבעתי עם מנהלת הגן על סכום (4000 ש"ח על שניהם). אצלנו נהוג לתת 2 צ'קים ליולי אוגוסט מראש, נתתי. במהלך ספטמבר בעצם עדכנתי את הבעלים שאנחנו נהיה עד השעה 17:00, לא החסירה חלילה והוסיפה 400 ש"ח לשניהם לחודש על שעה נוספת. עזבו שזהו גניבה בעייני... בכל גן ששמעתי עליו יש תוספת של 100 ש"ח, אבל לא משנה - עבר. מה שמאוד מעצבן אותי זה בתחילת יולי היא ביקשה את ההפרש בעצם, היה לה צ'ק ביד של 4000 שקלים וביקשה את ה 400. אמרנו סבבה - הם עד 17:00. אתן חושבות שגם על אוגוסט אני צריכה לשלם עוד 400 ש"ח??? כאילו מצד אחד יולי אוגוסט בעצם משולם כפי ששלמנו כל השנה... מצד שני - אמרת שהמחיר שלי יהיה 4000 והתופסת היא על הישארותם עד 17:00, יש רק 10 ימים באואוגסט - למה להיות "טמעית"???!!!! ביום שישי היא הזכירה לי שוב את ההפרש.
אני ממש לא יודעת איך לנהוג.
אשמח לשמוע את דעתכן בהקדם.
תודה לכולן.
12 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שהיא חצופה ברמות מטורפות יש גבול!!!!!!!!!
וכל מילה מיותרת - תאמיני לי עדיף שאסתום את הפה עכשיו
איזה חוצפה פשוט לא להאמין
גם לדעתי זו חוצפה! וכמו שרשמת בעיני זוהי גם " טמעות " גאיה שנה הבאה עוברת לגן עירייה אבל אצלה בפרטי הייתי משלמת 2200 ש"ח לחודש עד השעה 17:00 ובאוגוסט אין תשלום לגן.
לא! את לא צריכה לשלם את ה-400 ש"ח הנוספים באוג'! זו תוספת, כמו שלא משלמים שעות נוספות על יום חופשה כך אינכם צריכים לשלם את ה-400 ש"ח הנוספים! והיא - גנבת!
אני לא כל כך נחרצת כמו הבנות שלפני. אנחנו משלמים עוד בערך 100 או 150 שקל בחודש על השלמה מ16:00 עד17:00 וגם באוגוסט אנחנו משלמים.
באותה מידה היית יכולה להגיד שבאוגוסט תשלמו כאילו אתם מביאים את הילדים עד 13:00 (אם כמו שענבר כתבה זה שעות נוספות).
אא"כ, היה יכול להיות נחמד מצידה ולא לגמרי תאב בצע לוותר לכם על ה400 שקל הזה באוגוסט (בהתחשב בכסף שהיא בטח מקבלת על קייטנות).
יעל, אמא של 2 אפרוחים
זאת חוצפה אבל ואבל גדול כשהילדים שלי היו בגנים פרטים אז אוגוסט זה היה מחיר מלא זאת אומרת 2000 שקל עד השעה 16:00 ותוספת של עוד 200 שקל עד השעה 17:00 גם באוגוסט למרות שבאוגוסט עובדים רק 8 ימים. ומה הכי חוצפה שבגנים הפרטים עושים קייטנה עד נגיד 25/8 אז לוקחים להורים עוד כסף חוץ מהמחיר המלא שלקחו עוד איזה 1400 שקל לשבועיים ממש ממש חוצפה בגלל זה אני לא שמה את מאיה בגן פרטי ובגלל עוד הרבה דברים שלמדתי על בשרי מה קורה בגנים הפרטים. רחל
יו זה לא יאמן ! זה חוצפה אבל אני רואה שאת לא היחידה שקלחו לה עד 5 גם באוגוסט..
טוב עדיף שאני לא אגיב......
גם אנחנו שילמנו על אוג' מחיר מלא (עד 17.00) - על 10 ימים בלבד
על אוגוסט גם אנחנו משלמים מחיר מלא למרות שעובדת רק חצי חודש, (עד ה-15) (גם אנחנונ אם יוצאים לחופש מקבלים משכורת חודשית) אבל לקחת לך 400 שקל לשניהם לעוד שעה - זה מוגזם! אצלי היא גם לא תמיד לוקחת על עוד שעה, אבל אם כבר זה נקרא "בייביסיטר" ואז היא לוקחת 20 שקל לשעה לילד... וזה לא כזה נורא.
אבל מאחר שרק עכשיו התעוררת, ורק עכשיו החלטת שלא מתאים לך - אז - מה שאבדנו אבדנו ותשלמי לה. --- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מכיוון וזה לא התשלום החודשי (שאותו שילמת במלואו), אלא תוספת לשעה....
הייתי מדברת איתה ומנסה לראות אולי אפשר להוריד קצת את הסכום.
בכל זאת, יש לך שני ילדים בגן הזה. הם נשארים שם שנה הבאה?