האם מישהי מכירה את התופעה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שאוריאן נולדה , יש לה תופעה שמלאאא פעמים היא מזיזה במהירות כפות ידיים בסיבובים , וכן כפות רגליים .
    בהתחלה שזה היה מצחיק- היתה יונקת ב2 בלילה אבל מסובבת את הכפות רגליים הקטנות שלה בסיבובים ..
    בכל פעם שמישהו מדבר איתה (מישהו חדש) היא כולה בהתלהבות והידיים והרגליים מתחילות לרקוד. אנשים צוחקים על זה .הילדה רוטטת חח
    שאלתי פעם רופא על זה , כדרך אגב, והוא לא ראה את זה באותו הרגע , אבל אמר שתינוקות לא יודעים להביע את עצמם ולכן ההתרגשות / התלהבות יוצא דרך הגוף בתזזיתיות ,וזה יעבור עם הזמן .

אתמול מישהי שאלה אותי - מה רופא אומר על זה ?? הדאיגה אותי
18 תגובות
עמוד 1
  • איתמר גם מזיז את כפות הידיים בסיבובים (וגם את כפות הרגליי) אבל לא יותר מדי מהר.

לגבי הלהזיז את הידיים והרגליים בהתלהבות - גם איתמר עושה את זה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • וואלה יעל..? מעודד.. תודה
  • חחח, נו באמת..
    לאנשים זרים תמיד הכל ייראה מוזר!!

לתינוקות יש קטע כזה שכשהם מתרגשים הם מזיזים מהר את הידיים והרגליים..
    זה אומר שהיא ילדה שמחה שמתלהבת מדברים! ולא אדישה..
  • אושי איזה כפרונהההה קטנהההההה

ברור שהם ככה מגיבים, היא לא יודעת להביע את עצמה אז ככה היא עושה

כפרה על התחת שלה הקטן

מי המפגרת שאמרה לך לקחת לרופא? איזה שטויות
  • בטח מכירה את התופעה

• שטויות זה חמוד לאללה
    גם הבנות שלי היו עושות ככה

• היי
    גם מאיה היתה עושה את זה עם הידיים והרגליים ואנחנו טפלנו בפזיוטרפיה לא על הנושא הזה אז שאלתי אותה למה היא עושה את זה אז היא אמרה שככה תינוק עושה זה תגובות של לחץ לפני משהו שהוא רוצה לעשות ולא מצליח אין מה לדאוג מאיה הפסיקה לעשות את זה.
    רחל

• תראי את הסרטון

• איך מעלים סרטון?
  • לא נשמע כמו משהו שאמור להלחיץ אבל קשה לדעת בלי לראות את הילדה...
  • תלכי בפייסבוק כמו שמעלים תמונות יש גם לעלות סרטון / וידאו

• בן שלי כבר בן 10 חודשים ועדיין עושה את זה לפעמים
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם עידן היה עושה את זה מהתרגשות זה דווקא חמוד ומשעשע

• בעיקרון, אני מאמינה שזה שום דבר ואכן יעבור עם הזמן.

ייתכן ומה שבנות כתבו שתינוקות נוטים לעשות את זה מלחץ או מהתרגשות...
    אני יודעת שתינוקות עושים את זה לרוב כשהם רוצים לנוע ולא מצליחים, לפני שהם נהיים תנועתיים באמת. בשלב הזה המוח משדר את התנועתיות והוצאת האנרגיה בתנועה רבה במפרקים שהם כן יכולים להזיז בקלות (כפות ידיים וכפות רגליים)

באיזה שלב היא נמצאת? היא כבר זוחלת? איזו זחילה?

בכל אופן, לא נראה לי שיש סיבה לדאגה אמיתית

• לא נראה לי שזה מעיד על איזושהי בעיה. זה טבעי. גם שקד היה עושה את זה (כמו כל התינוקות).
    ואם כבר הזכרתן סרטון- נזכרתי שכששקד היה בערך בגיל חצי שנה, הוא היה מתלהב מהרעש של השואב אבק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• טוב לדעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה