מקיא מייד אחרי סימילאק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאל כבר בן שנה ו 7 אוכל סימילאק כפינוק לפני השינה ובבוקר. מאתמול בבוקר יש לו הקאות מייד ארחי שהוא מרוקן בקבוק. שילשול אין לו שותה הרבה יותר מתמיד אוכל אוכל רגיל בסדר גמור ואין שום תגובה אבל לא מוכן לותר על בקבוק לפני השינה ומקיאי כמויות מתורפות.... אני לא יודעת כבר התקשרתי אליהם הם אמרו לי שזה וירוס כנרא ולהימנע מלתת לו מוצרי חלב ולגשת לרופא זה לא בגללנו הם אמרו.
    למישהו היה דבר כזה? מה לעשות אם הוא לא מוכן אפילו לראות מתרנה..... מה לתת לו? הוא כבר גדול ומבין הכל הוא הולך למתפח ומצביעה למגירה איפה שיש קופסת סימילאק וכולו אצבני אומר לי "אוכל אם אם אם בבוק" ....

14 תגובות
עמוד 1
  • הוא משתעל? יש לו ליחה? יש סיכוי סביר שבגלל זה הוא מקיא מיד אחרי הסימילאק, חלב ומוצריו מגבירים את הליחה, כנ"ל במבה.
    קחי בחשבון שאם זה אכן כך - אין הרבה מה לעשות מעבר ל - לא לתת / להתמודד עם ההקאות של אחרי או לעשות אנילציה רגע לפני הסימילאק - אבל לא בטוח שזה יעבוד.
  • מה שלינבר אמרה

רק רציתי לומר שהתמונה של האוצר מתוקה לאללה!!!
  • תנסי לתת לו חלב רגיל אולי זה גם יעזור לך לגמול אותו מסימילאק.
    ולגבי ההקאות אני הייתי מציעה לפנות לרופא.
    והילד פשוט מדהים!!!
  • גם לדעתי זה איזה וירוס..

תנסי לתת לו כמות של 60 CC בכל פעם.
    תכיני לו, הוא יסיים, יחכה איזה 5 10 דקות (חה חה "יחכה") ותתני לו עוד
    או שפשוט אל תתני לו בכלל

אה, את יכולה לנסות מטרנה צימחית - זה לא עושה ליחה
  • אני הייתי הולכת לרופא.

אהבתי את התמונה שלו
  • כשלנו זה קרה נתתי באותו השבוע סימליאק איזומיל צמחי, בגלל שהחלב מגביר ליחה
    וגם הפחתתי כמויות. בהתחלה 60 כל שעתיים ולאט לאט 120 150 וחזר ל180 שלו
  • ואי כמה תגובות !!! תודה בנות .
    באמת יש לו הרבה ליחה . היתה נזלת במשך שבוע שזה דבר רגיל בגן שלנו אז אכשיו זה ירד לו ומדי פעם הוא משתעל . מה שכן יש לו גם עכשיו שיניים יוצאים לו ניבים וכל שן שלו מלווה באפטות בפה מסכן שלי

• יכול להיות שהחור בפטמה נקרע קצת? כי הרי אחרי הרבה שימוש החור מתרחב לפעמים ואז אם הוא אוכל מהר מידי אז הוא יכול להקיא....

• לאפטות בפה תנסי את SOREND זה על בסיס חרובים. עינבר המליצה לי עליו והוא עזר לשקד בזמנו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • האור של חיי : צריך מרשם לזה ? אני מוכנה להכל רק שיעבור לוו כבר, החום מאוד גבוה 40 ולא יורד לו עם שם דבר. הפעם זה עם חום 37.5 והוא מעט אוכל לפחות. לגבי אינהלציה יש לנו ומי מלח לא עוזר בכלל לא לאף לא לשיעול לדעתי זה סתם למרות שאני מקפידה לעשות לפי הורעות זה לא עוזר. אבל שיעול אין לו עכשיו ממש רק לפני שהוא מקיא. אבל שומעת שיש לו לחה שמפריעה לו בגרון. נותנת לו בישיבה בקבוק אבל הוא אחרי זה עובר או לצד או לשכיבה על כרית שמתי לו עכשיו קצת יותר גבוה שליחה לא תפריעה לו בשינה. לגבי פטמות אין מצב . הוא לא מתעסק איתם ואני מקפידה כל איזה שלושה ארבע חודשים להחליף אותם ויש לנו כמה בקבוקים אז לא יכול להיות שזאת הסיבה . :( 
  • הסיבה להקאה היא אך ורק הסימילאק כפי שכבר אמרתי - הוא על בסיס חלב, חלב ומוצריו מגבירים ליחה ולחות לגוף (וגם במבה ובננות).
    מניסיוני הרב מאוד מאוד מאוד - מניעת הסימילאק תמנע את ההקאות, מאחר וגם אצלנו לא עבדה המניעה - "פשוט" לדעת שהוא יקיא אחרי הסימילאק, יוציא את הליחה וירגיש טוב יותר.
    מכשיר אנילציה - תבקשי מרופא הילדים מרשם עבורו, יש הבדל משמעותי במחיר אם קונים עם או בלי מרשם.
    ובאותה הזדמנות תיקני גם מי מלח.
  • הינו אצל הרופא. מכשיר אינהלציה יש כבר בבית ומי מלח אך הם לא עוזרים. רופא נתן טיפות לאף גם לא מי מלח כי זה כבר לא יעזור הוא אמר שזה עוזר להוציע ליחה אך לא מתפל בבעיה. לגבי סימילאק מנסה להימנע אבל יש לי בכי היסטרי בבית כבר לא יודעת מה לעשות .... בבוק בבוק וזהו... נתנו סירופ להקלה של שיעול כי אחרי שקם פיתאום התחיל גם להישתעל. נתנו הפניה לבדיקת דם של הההכל כי חוץ מאפטות שחוזרות בתדירות מאוד גבוה וזה לא בסדר חייבים למצוע בעיה הציפורניים שלו נהיו חלשות מאוד וממש מתקלפות ונישברות . בקיצור חבילה שלמה .....
  • לא צריך מרשם לתרסיס הזה.
    תעשי לו קומפרסים של דבש בלילה (מתרחי על חיתול בד ותניחי על החזה), אבל אך ורק במקרה שאין לו חום! אם יש חום לא לעשות קומפרסים!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בימים האחרונים הוא לא משתעל וכבר אין חום מה שכן 4 מתוך 8 ילדים בגן עם אותו דבר 3 אוכלים סימילאק 4 ציצי . אצלנו כבר יומיים לא היו הראות אז הים השתכנעתי לבקשות שלו ונתתי לו 120 עם כפית 1 . אחרי לגימה 1 כל האוכל נירא לי של שבועה יצא החוצה . ולא רואים שום ליחה בפנים .....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה