שלהבת ביקשה ממני לעדכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהיום מוציאים לדנדוש את הצינורות מדרכי הדמעות
    היא בלחץ נוראי
    ומבקשת החזקת אצבעות של כולן
    תודה

18 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה לדנדוש

• כל הכבוד לך סיוון

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• טוב אז סיוון תודה שעזרת לי בזה אנחנו הרבה אחרי עבר די בסדר קצת בכי טוב קצת הרבה האסיסטנטית שלו ואני תפסנו את דנדוש חזק היא בידים ואני ברגליים הוא שם לה טיפות מיוחדות לאילחוש ושלף את הצינוריות עם פינצטה מיוחדת אחר כך פינקתי אותה בשוקולד בצורת לב כי זה מה שרצתה וכרגיל התפתתי לקנות לה ארוחת ילדים כי ביקשה בסוף לא אכלה ולו רבע מהאוכל מתברר עבדה עלי כי רצתה את הדרדס משם חתכנו לחוג בדיאדה עליו לא ויתרה וזהו אנחנו בבית היינו קודם בקניון נפלה פעמיים אולי קשור לזה אבל אולי גם לעייפות אז זהו בגדול ביקורת עוד שלושה חודשים בנובמבר

• העיקר שאתם אחריי

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תמסרי לה המון

• שמחה לשמוע שאתם אחרי שתרגיש טוב

וסיוון הייתי בטוחה שאת כבר בחדר לידה
  • שוב תודה בנות מקווה שבעוד שלושה חודשים או במהלכם נשמע ונראה רק בשורות טובות כרגע היום יום אחרי עדין לא רואה שיפור מה שכן מוזר לי אתמול אחרי שהוציאו את הצינורות פתאום התחיל לרדת לדנדוש ים נזלת אולי יש קשר אולי לא מחר אקח אותה לרופאת הילדים כי התחיל הערב גם שיעול כבד ויום שבת אנחנו בכפר הקסום בראשון בקאנטרי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה