הלחץ התחיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו הלחץ התחיל ויש לי מיליון שאלות כאילו אני עומדת להיות אמא לראשונה
    חוץ מהשאלות אני בלחץ שאני רוצה כבר להכין כל מיני דברים ולקנות כל מיני דברים כמו חיתולי בד מוצצים בקבוקים וכל מה שחסר לי ואני בלחץ שאני לא אספיק לקנות וגם להתחיל לכבסה כל מיני דברים ובעלי כרגיל את לא מכבסת את לא קונה את לא מביאה הביתה. אמרתי אין בעייה אני לא אביא הביתה אבל אי אפשר לדעת מה יקרה ואני רוצה שדברים יהיו מוכנים. אוףףףףףף

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

4 תגובות
עמוד 1
  • יקרה שלי תרגיעי ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בד"כ בילד שני אין כ"כ בעיה לקנות ולכבס מקסימום שימי אצל ההורים.

לא שמרת כלום משקד?? ביגוד ראשוני, חיתולי טטרה, פלנל???

חוץ מה ברגע שתלדי בע"ה בשבוע 38 ומעלה, בעלך יכול לעשות גיחה ולקנות.
  • מאמי אל תילחצי...הכל בא בטבעיות לבד, תירגעי
  • הלחץ שלך מאוד מובן, אני חושבת שכל אחת פה עברה את זה,
    אולי תכיני רשימה מסודרת, תלכי עם בעלך ותראי לו בדיוק מה
    את רוצה שיקנה אני בטוחה שהוא יודע להפעיל מכונת כביסה,
    ולכי לעשות יום כיף מחר
  • הצחקת אותי הוא מכונה שאלוהים יעזור לי מערבב כהים עם בהירים
    חיתולי טטרה שקד עדיין מטורפת עליהם בטירוף וחלילה תיתן את שלה אז אני צריכה לקנות אחרים ושונים וחיתולי פלנל יש אני רק צריכה לכבס עם תינוקלין וביגוד ראשוני פרט לגעטקסים וחזיות ניו בורן בצבע לבן שום דבר לא יתאים לו כי הכל של בנות חוץ משני אוברולים כאלו עם תיקתקים ארוכים שאחד בצבע תכלת בהיר ואחד צהבהב אפרוח יכול להתאים הכל אני צריכה לקנות כולל בגדים לברית.
    בהזדדמנות זו אני יכולה לשאול אם למישהי יש בגדי תינוקות של בנים שלא צריכה ויכולה לשלוח לי.
    תמי - אלמה הלוואי ללדת בשבוע 38 מקווה שאגיע לזה ולא לפני . . . לדעתי ברגע שאני מפסיקה אם הזריקות אני יולדת

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה