שאלת ברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כידוע לכם יש לי בן ואני סופר בלחץ מהברית אז קודם כל אני רוצה לדעת בפרטי פורטורות מה צריך להכין לקראת הברית ואיך בדיוק מחלימים ממנו כי איזה חבר אמר לנו שיש דימומים איזה 4 ימים ו ארבעה ימים צריך ללכת עם תחבושות והמהנלת מחלקה שלי שיש לה 5 בנים אמרה לי מה פתאום הכל שטויות.
    שאלה נוספת האם אתן ממליצות על רופא מוהל או רק מוהל
    ועוד המלצה שמאוד חשובה לי אני מתלבטת קשות בעניין הברית: המשפחה שלנו קטנה מאוד ואירוע שעשינו לשקד עשינו ל - 40 איש ועד היום אני מתפדחת שבכלל עשיתי דבר כזה זה היה ארוחת צהריים זהו בשישי.
    מצידי לעשות אצל רופא מוהל בבית שלנו או בקליניקה שלו ולא לעשות אירוע כי אם אני אנסה לגרד בכוח אני לא אגיע ל - 50 איש ויוסי מאוד רוצה אירוע ואני כל הזמן אומרת בשביל יעלה לך רק יותר ממה שתרוויח מה אתם אומרות לעשות?

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

12 תגובות
עמוד 1
  • מה זה השטויות שסיפרו לך????????????????????

בתור אמא ל-3 בנים
  • ממי..אחרי 3 פעמים..זרמי..אל תלחצי ..
    זה מבאס..
    את תבכי מרגע לפני עד יומיים אחרי על ההליך הברוטלי הזה...
    הבולבול נראה אדום ומזעזע..זה הזמן להכניס את אבא לתפקיד
    המחתל והרוחץ.. כך אני עשיתי...
    ממי, כמה שעות אחרי כבר עובר..
    הבכי הוא אחרי שהם עושים פיפי ומרגישים את הצריבה..
    לכן..להחליף חיתולים בתדירות גבוהה מהרגיל בימים אלו.
    קרם בפאנטן לפני כל החתלה אחרי כל מקלחת...
    יהיה בסדר
  • אז נעשה לפי סדר .
    בעלי , כחילוני גמור , היה מוכן שרק רופא מהל יעשה ברית וכך עשינו בקליניקה של דר' גונן בבני ברק (הוא גם מהל לפחות 15 בנים שאני מכירהלפני ואחרי בני ) נעניין המרכזי כאן זה עלות .
    ברית היה בהרדמה מקומית , בני היה רגוע לפני , בזמן ואחרי הברית .
    אין צורך במניין , בדוק ....
    אחרי זה עשינו ארועה בשישי בצהריים , גם משפחה שלנו פיצית ויחד עם חברים הגענו ל65-70 איש .
    לא יצאנו מופבדים מארועה בכלל

http://www.holdthatpic.com/
  • קודם כל זה ארוע שחייבים לעבור.. אז כל לחץ שהוא - מיותר
    כמו שכתבו לך מוהל טוב / רופא טוב.. אני לא רואה הבדל (לנו היה מוהל ב2 הפעמים) העיקר שהמוהל מגיע אליך אחרי הברית לראות שהכל בסדר
    גם אני זוכרת יום אחד קשה וזהו.
    לגבי ארוע - אנחנו עשינו פעמיים ארוע 8 ימים אחרי הלידה - בעיני ברית לאמא זה עונש. עיקר הארוע הוא בשביל האבא והמשפחה.. אז איך שאת מפרגנת לבעלך (אני פירגנתי ושרדתי
  • אני מנתניה בנות השאלה אם לא מפדח לעשות אירוע ל - 40 איש?

• סגרי מסעדה טובה ממי..למה פדיחה ? זה מה שטוב לך? לכי על זה.
    לא צריך שופוני ועמייאת ..חותכים לבן שלך ..זה לא דבר כיף ובטח לא שמח לדעתי..
  • אנחנו עשינו את הברית בבית, הזמנו רק משפחה מצומצמת 20 איש. הזמנו גם קייטרינג כי ינאי רק חזר מהטיפול נמרץ ולא היו בי הכוחות להתעסק עם כיבוד, קניות ובישולים.
    הרב שלנו היה מדהים!כולם באזור שלי חותכים איתו...הוא מקצועי ומיומן.
    אני יצאתי החוצה בזמן החיתוך אבל לא הספקתי לצאת והוא כבר קרא לי פנימה, אני חושבת שזה לקח משהו כמו דקה אחת כל התהליך.
    אחותי נשבעה לי שינאי אפילו לא צייץ, ולא שמו לו אילחוש.רק טיפת תירוש.וזה הספיק!
    שנכנסתי הרב בירך אותו ושר שירים היה מאוד מרגש. אחכ נכנסתי לחדר להניק והוא נרדם וכשקם היה כמו חדש.כאילו לא היה כלום.
    היום שמים חבישה שנראית כמו צמר גפן מתוק שמלופף סביב הבולבולון.
    .זה עשוי מאצות וזה נופל לבד,אין צורך לגעת.לנו נפל אחרי יום.
    עושים המון שטיפות למקום אחרי כל החתלה. אצלינו לא היה דימום בכלל!

קיצר, ממש ממש לא סיפור גדול

שיהיה בבוא הזמן בהצלחה.אל דאגה
  • תאמת מיכל אני ממש בדעה שלך לא צריך לעשות מזה עמיית
    עוד שאלה שמעתי שצריך חיתולי בד לבנים זה נכון או שאפשר גם צבעוניים?

• לא משנה , חיתולי בד אצלינו בקשו חדשים 6 , בסוף 5 נשארו

http://www.holdthatpic.com/
  • למה חיתולי בד?

• אנחנו עשינו גם אצל שחר וגם אצל דור אצל אותו כירוג.. עשינו את זה כירוגי אבל עם הטקס והכול
    היה מקסים

ולא היו דימומים ולא כלום
    רק בהתחלה הוא שם להם תחבושות ואמר לא להוריד 4 שעות ואחרי זה לא לעשות מקלחת 24 שעות
    ומרחנו משחה בשם ויטה...
    תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296
    יום מקסים לכולם

• אחותי הגדולה עשתה ברית לבן שלה בבית של אבא שלי עם משפחה מצומצמת בלבד, היה רופא -מוהל שבא עד הבית של אבא שלי -הוא לא עובד בקליניקה ,אלא בא עם כל הציוד עד מקום האירוע,הוא נתן לתינוק זריקת הרדמה והכל עבר בשלום,
    לא היה צורך במניין ו אח"כ היתה ארוחה לכל המשפחה,
    היה נחמד פשוט וצנוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה