היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני כמה רגעים התקשר אלי בעלי... אמר לי ששכח ליידע אותי שהיום כשלקח את רעי למעון (היום זה יום אחרון) ביקשה ממנו אחת המטפלות אם אפשר להגיע קצת מוקדם היום כי חלק מהמטפלות צמות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
12 תגובות
עמוד 1
שיר, מאמי, לדעתי את קצת מגזימה. הן צמות מאתמול בערב בסך הכל, זה לא שהן לא אכלו שבוע שלם
אצלנו בצומות גם ביקשו לקחת קצת מוקדם. במעון ב- 14:00 (למרות שרוב המטפלות שם הן או בהריון או אחרי לידה..
דווקא בצום עדיף לעבוד ולהתעסק במשהו גם בעלי עובד אבל מסיים יותר מוקדם ובהחלט כדי להתחשב ולקחת מוקדם [center]
המחשבה שלי היא שאם זו עבודה משרדית או משו בסגנון, אז סבבה לעבוד...
אבל עבודה כזאת תובענית עם אחריות כל כך גדולה לכל כך הרבה ילדים קטנטנים...
לא יודעת "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
זה נכון שהם עלולות להיות חלשות פיזית , כי בכל זאת חם והן לא שותות וכו .. מצד שני , ביום כיפור יש מליון נשים שצמות ומטפלות בילדים שלהן ששובבים לא פחות . בקיצורק גם אני הייתי לוקחת אותו חחח סתם כדי להקל עליהן ועלי ..
בחלק מהמקומות עבודה זה יום בחירה... כל אחת מכירה את עצמה בצום... אם עובר עליה זוועה אז בטח לקחה יום חופש אם זה עובר סבבה אז נכון שזה קצת יותר קשה אבל אין צורך לעשות מזה יותר ממה שזה... גם אם היית משאירה אותו לא היה קורה כלום אבל אני מבינה אותך כשהראש מלא במחשבות עדיף להתאמץ, להוציא מוקדם יותר ולהיות רגועים... יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
להגיד לך את האמת...אם אני היתי כמוך בבית...לא היתי שולחת אותו בכלל ביום הזה לגן בלי קשר אם מטפלות צמות או לא...
מרינה, למה לא היית שולחת אותו? "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אהה...אני עדיין מסוג של האלו שאם לא עובדים ביום שישי אז לא שולחים לגן ביום שישי אז דן לא הולך לגן בשישי אגב..כנראה הרגל הזה ישתנה בגן חובה/טרום..כי יום שישי זה יום מאוד מושקע בד"כ בגני חובה וחבל לפספס
אני יודעת מאמי שזה קשה עם שני קטנים... אבל יום מעפן כזה כולו פעם בשנה..לא יודעת..אני לא אוהבת את היום ולא היתי שולחת ...אגב..לא שלחתי אותו היום, בעלי לקח אותו לחמותי ואצלינו מטפלות לא צמות סתם יום מגעיל
גם אצלנו ביקשו לאסוף מוקדם את הילדים כי המטפלות צמות בגלל שאני בכל מקרה בבית בחופש היום, אז לא שלחתי בכלל את אורי לגן היום (את הפרידה מהמטפלות עשינו כבר אתמול) . אני מניחה שאם הייתי עובדת היות זה היה יותר מפריע לי, אבל אם אני בבית אז אני אקל עליהן בשמחה. ואני מבינה אותך לגמרי לגבי השעות של הגדול בגן- זה מקל מאוד!!
לי ממש לא נראה שאם המטפלות צמות הן יהיו פחות אחראיות. אבל יפה מצידך שהתחשבת בהן ולקחת אותו מוקדם.