היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה נשמע? את מגיעה מחר לחתונה בסוף? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
8 תגובות
עמוד 1
כן, אגיע. כתבתי שאגיע (נדמה לי שבפורום שלי...), ככל הנראה ביחד עם זיV. אז נהיה: את, זיV, מיטלטול, אני ו... מי עוד? שנדע לחפש אחת את השניה בכניסה...
אם לא אלד אז אולי גם אני
שרוני סורי שאני נידחפת אני רוצה לשלוח לך מייל אפשרי ? ומה המייל ?
סיון - את לא תלדי עד אז . קרן אהובתי - בוודאי. sharon@pnz.co.il אוכל להתייחס עד בערך 14:00, אח"כ אסע למשרד ומשם אני לא רואה את המייל הזה. אם תרצי לכתוב לי אח"כ, כתבי לי מייל ואחזיר לך עם כתובת מייל נוספת שלי. קרן, תגיעי מחר?...
תודה שרוני אני תייכף אשלח ושיהיה לך זמן בלי לחץ את יכולה לענות
לא מאמי אני לא מגיעה מחר נוסעת לסופ"ש תהנו לכם
גם סיגלית מגיעה. בואו נקבע שעה בכניסה, אפשרי? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אפשרי, ונראה לי נחמד שכולנו נכנס ביחד... אבל אני לא יודעת, אני כנראה תלויה בטלי כי אני מגיעה איתה... אדבר איתה עוד מעט.
סבבה. תעדכני אותי בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!