כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ערן שוב לילה טוב!
    כרגע אני נמצאת בשבוע 35,ז"א 34+ כמה ימים...
    לקראת הסוף המחשבות על לידה רגילה או לידה מוקדמת לא עוזבות...,וזה מפחיד אותי מאוד מאוד!!!
    ההריון שלי תקין,לאחרונה גיליתי עליה בלחץ דם(אומנם בגדר הנורמה,אבל בכל זאת...)וקצת בחילות פה ושם...,הרופא שלי נתן לי בדיקות דם ושתן בכדי לראות שלא מדובר ברעלת הריון...,אם בכל זאת חס וחלילה זה זה,האם שולחים ישר ללדת(לידה טבעית או קיסרי???)?או שיש טיפול תרופתי לזה???
    ואם תינוק שנולד לפני שבוע 40 אבל אחרי שבוע 34......,בשבוע 35,36,37 וכך הלאה,האם הוא נחשב לתינוק בריא או ששולחים לפגיים ושמים באינקובטור???לפי מה מחליטים בדרך כלל???

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הפסיקי להיות בחרדה, אין שום סיבה שלא תלדי בלידה רגילה ובזמן
    בכל אופן, אחרי שבוע 34, התינוק בשל ומפותח לחלוטין ולא זקוק לפגיה
    לרעלת הריון אין טיפול תרופתי, והפתרון הוא ליילד - דרך הלידה תלויה בדרגת החומרה של רעלת ההריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה