מחר אנחנו מתחילים תקופה חדשה, קצת חפירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1

• קודם כל בהצלחה לליה

• בהצלחה לליה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• וואווווווווו כמה דברים במכה
  • אני בטוחה שליה תסגל למטפלת במהירות אין כמו מטפלת מאשר מעון הלוואי ולי היה את הכסף לקטן למטפלת במקום מעון ולרוץ ל - 2 מקומות וכו'
    בהצלחה בעבודה עם הבוסית החדשה ומקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר.
    לגבי הפורום לפחות בהתחלה תורידי פרופיל עד שתראי איך הבוסית ומה ומי וכו.
    אני למשל בכלל לא יכולה להיכנס בבוקר כי גם לא מתסכלים על זה בעיין יפה הבוס הראשי בעל המשרד וגם אם אני מאוד רוצה אין זמן לנשום ואף אחד לא יכול לחשוב על זה בכלל אני משתדלת להדעכן בערב ב - 2 דפים עד שיוסי מרדים את שקד.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה
  • תודה
  • נטלי!!!!!!!
    איזה שבוע של הסתגלויות מחכה לכם!!!! מחזיקה אצבעות שיעבור בקלות

• רעותי, זה אכן נחשב להרעת תנאים
  • נטלי שיהיה בהצלחה לך ולליה
    ואני מקווה בשבילך שלא תצטרכי לעבור לירושלים אני עבדתי בירושלים והייתי נוסעת מקרית גת וזה סיוט באוטובוסים

]
    ]
  • שיהיה בהצלחה ....
    לא רוצה לבאס אבל י=ם מבחינת עבודה לא מקום בשבילי.... צריך לבדוק האם יש אוטובוס ישיר מקריית גת ,,, אני כמאט בטוחה שיש ....
    עבדתי שנה וחצי בי-ם וסבלתי למרות שהיתי עם רכב צמוד ..... מה עוד תמיד אפשר לחפש עבודה חדשה גם במקביל לעבודה קיימת .... אני היתי בודקת את הנושא .
    http://www.holdthatpic.com/
  • וואי כמה שינויים...
    קודם כל - בהצלחה ענקית לליה

• תודה רבה
  • בהצלחה
  • אני הולכת לקחת את הבוביק הקטנה שלי מהמטפלת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה