בעקבות ההודעה של שוליקו- התרגשתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוליקו היקרה! קראתי את ההודעה שלך ואת התגובות של הבנות ופשוט ריגשתן אותי!
    לפני זמן מה שמעתי סיפור מאוד יפה (שודר בתוכנית הרדיו של יהורם גאון)כמובן שהסיפור אינו מצוטט מילה במילה אלא ברוח הדברים:

"אחרי הגן מגיע ילד לאביו ואומר אבא ילדי הגן לעגו לי היום על כך שאני מגמגם, זה לא הוגן שרק אני מגמגם למה דווקא לי זה קורה? האבא שהבין לליבו של בנו הושיב אותו על בירכיו וסיפר לו; אי שם במקום רחוק מלאכי האלוקים עובדים מאוד מאוד קשה מידי שבוע על מנת להכין את הילדים שצריכים להיוולד בשבוע שלאחר מכן. לרשות המלאכים עומדים תאים תאים ובכול תא רכיב אחר ליצירת הילד.תא עם רכיב לאופי, תא עם רכיב ליופי, תא עם רכיב לאינטלגנציה וכו' וכו'. המלאכים מאוד ממהרים כדי לייצר את הילדים שאמורים להיוולד. כל מלאך אחראי על תא אחד ומרכיב לילד את הרכיב שעליו הוא אחראי שולף חלק ומדביק ומעביר למלאך הבא כדי שהוא ידביק את החלק שלו.לוקח מספר דקות בודדות להכין כל ילד וילד. בסוף התהליך נוצר הילד והוא נשלח בשבוע למחרת להיוולד. המלאכים עובדים ברצף המון המון שעות אין להם הפסקות כמעט הם אוכלים מעט מאוד וישנים מעט מאוד. ביום שבת מסתיימת העבודה של כול אותו השבוע כל הילדים מוכנים למשלוח של יום ראשון. ביום השבת המלאכים נחים הם ישנים שעות רבות אוכלים אוכל טוב ומשובח ומבלים ואוגרים כוחות לשבוע החדש המתקרב.בעוד המלאכים נחים וסועדים מחליט אלוקים ליצור ילד של שבת.ילד של שבת הוא ילד שהאלוקים בכבודו ובעצמו יוצר.לאלוקים יש את חומרי גלם המשובחים ביותר, הנדירים ביותר והטהורים ביותר. האלוקים בוחר בקפידה כל חלק וחלק עמל כל השבת על הכנת אותו ילד של שבת. בסוף היום קצת לפני צאת השבת מסיים האלוקים את עבודתו ונוצר ילד מושלם אבל לפני שהאלוקים יכול לשלוח את הילד להוריו המיועדים, ומכיוון שאין דבר כזה ילד/אדם מושלם האלוקים מחליט על משהוא מאוד קטן שלא יהיה מושלם באותו ילד. האלוקים בוחר לילד הזה את האנשים שיהיו הורי אתו ילד של שבת ושלהם תהיה הזכות לגדל את אותו הילד. ולכן, בני כאשר אתה שם לב שיש ילד שהוא קצת מגמגם או ילד שהוא קצת צולע או ילד שהוא קצת רגיש אז יודעים שזה ילד מיוחד-"ילד של שבת"- ילד שאלוקים בכבודו ובעצמו יצר מהחומרים כי משובחים, הכי נדירים והכי טהורים ילדשאין כמותו בכול עולם כולו!"

שוליקו אני בטוחה שהסערה שאת עוברת עכשיו תחלוף את תעכלי את האבחון ותעשי כל שביכולתך לקדם את אביגיל ותזכי לראות אותה פורחת גם בתחום החברתי. אני מחזקת אותך.
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
7 תגובות
עמוד 1

• הסיפור הזה של ילד שבת כל פעם מחדש מרגש אותי

תודה שהזכרת לי אותו
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **