היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מוצצים היום בצהריים מעין לקחת את המוצצים שלה וזרקה לפח, אין לי מושג מה קדם לזה כי הייתי שקועה בשנ"צ שלי
26 תגובות
עמוד 1
כל הכבודדד
כל הכבוד להן!!
יפה ליובל לקחת דוגמא מאחותה הגדולה
תענוג שאפו
כל הכבוד לבנות
כל הכבוד!!! איזה כיף!!!
בהצלחה
לנו היה סיפור עד גיל 4 עם בקבוקי מים בערב , רק להרדם .... ביום שתנה מכיס מיגל שנה וחצי , בלילה בקבוקי מים (חייב 2 ) בסופו של דבר יום אחד הוא החליט שהוא גדול מדי וזרק אותם לפח ... אבל קושי לא היה לו את האמת .... http://www.holdthatpic.com/
תודה
איזה כיף
איזה כייףףףףףף
כל הכבוד להן על היוזמה
אני מחזיקה לך ולהן אצבעות שזה יחזיק מעמד... זה ממש כמו גמילה מסיגריות.. קשה קשה קשה!! "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
כל הכבוד לבוגרות
כל הכבוד לבנות, ולך על התיק שהוספת לך בחופש
וואוו איזה יופי!!!!! כל הכבוד, לשתיהן. איזה כיף זה שהקטנים לומדים מהגדולים
וואו אם הגמילה באה מהם זה יצליח יותר טוב רק חיזוקים כל הזמן ולשנות נושא ממוצצים
מעין כבר בת 4 וחצי! שזה ממש אבל ממש ממש ממש הרבה יותר מידי זמן... אבל כמו בכל דבר - כשהיא מחליטה זה הזמן לשתף איתה פעולה. אתמול היה לה ממש יום אבל, נראה לי שהיום יהיה לה יותר קל. יובל מחפשת כל הזמן מוצצים במקומות בהם יכול להיות (היא כ"כ אמא שלה שזה לא ייאמן כמה, לא אציין מה אני חיפשתי בטיולים בשדות בגילאים הרבה יותר מבוגרים
כל הכבוד לבנות!
כל הכבוד!
כל הכבוד להן
איזה כיף!!!!!!!!!!! כל הכבוד להן!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מה חיפשת??? ספרי לעירוניות ביננו
כל הכבוד להן
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים