linbar - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ח
7 תגובות
עמוד 1
  • האמת שקראתי השרשור של ענבר ברפרוף וגם עכשיו אני לא מוצאת אותו.
    הפואנטה בו היתה שדווקא ביום שאי אפשר לקנות ולבלות זה כאילו עושה חשק.

לי אישית לא נעים לשמוע דברי הסתה לדתיות (איך נגיע לגאולה השלמה?! רק כשכולם יחזרו בתשובה) - אני לא מאמינה בזה.

ויש הרבה בנות חילוניות שלא הולכות חשוף - אני לא מבינה למה את מכלילה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מה נסגר איתך מוריה
  • בואי אני אסביר לך את זה בצורה שתביני:
    לינבר כתבה "לחילוניות בלבד" על דרך האירוניה - היא לא רצתה לפגוע ברגשות של הדתיות. כך שמראש הזהירה וכיוונה לחילוניות.
    את באה עם הדעות ה(תסלחי לי) אטומות שלך והלא-סובלניות שלך ותוקפת את ענבר בלי שתכירי אותה. אז אל תצפי שנחבק אותך פה.
    זה פורום של כולם לא רק אלו שרוצות "לקרב את הגאולה". ואת מוזמנת לפתוח כמה הודעות שתרצי "לדתיות בלבד" ממילא המסר שלך וצורת ההתבטאות שלך לא יקרבו את הגאולה.
    צטערת
  • בנות - בואו נתעלם ממנה.
    היא לא מנסה אפילו להקשיב. היא רוצה רק לעשות בלגן.

היא לא שווה את זה.

אוהבת אתכן

• באמת מה נסגר איתך???
    שיא החוצפה!!!
    זכותך להביע דעה, כמובן, אבל שקלי מילים!!!
    כמה פעמים רשמת "אתן לא מבינות", "את לא מבינה".....
    זה נשמע מזלזל ופוגע! את זה את מבינה????
    אם לא, עדיף שתחפשי פורום אחר, אולי שם יבינו אותך

ביי!!!
  • מוריה, מה גסות הרוח הזו? דווקא כמה ימים אחרי תשעה באב את באה ומנסה לזרוע סכסוכים ושנאת אחים? תתביישי לך. המשפט "ואהבת לרעך כמוך" בכלל אומר לך משהו? דתיים, חילוניים - כולנו עם אחד גם אם זה לא מוצא חן בעינייך. ומי את בכלל שתעזי לברור מי צריכה להיות בת ישראל ומי לא? השם יצא לחופשת קיץ ואת מחליפה אותו או משהו כזה?

לינבר, לא מכירה אותך מעבר לפורום ובכל זאת שולחת לך

• אז את הולכת?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה