היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שההודעה-נעולה ובכ"ז.. אני רוצה לחזק אותך! לתמוך ולחבק.
אני מאמינה בבורא-עולם מאוד מאוד בדרכי..
האמונה אצלי הינה פנימית והיא לא-פחות בעיני מכל מאמין-אחר,אבל זה ביני לבין עצמי..כל-אחד בדרכו ינהג ואני בעד האימרה: "חיה ותן לחיות".
את באמת ובתמים פתחת הודעה אז מתוך תהייה,איך השאר מרגישות ביום שכזה.. הרי גם דתיים מפסיקים להשתמש במחשב,לעשן וכו' ביום-שבת..ולעיתים זה קשה להם..זהו יצר-אנושי/טיבעי מאוד בעיני להתחיל לתהות ולקוות לרצות מאוד משהו,דווקא כשמוטל עלינו איסור-חיצוני..ואז מתחילים לחשוב על-כך ומה יותר טיבעי מלשתף?? מלדבר על-כך! להיפך,לעשות דבר מה מתוך חשיבה ולא כאוטומט,זה נעלה בעיני.
עכשיו,זה ברור לי שאת סופר איכותית ונבונה ודווקא משום-כך,שיתפת אותנו ברגש כביכול "טאבו",אך מאוד טיבעי..שדווקא ביום-כזה נרצה להזמין טייק-אווי,לצאת וכו'..כי סגור.
אביו של בעלי צחק איתי,שהוא רגיל להיות עם מחשב-פתוח ופתאום בשבת המחשב-סגור..וזה לפעמים קשה לו...אני מעודדת סובלנות ופתיחות בכל-הנוגע לאמונה,כי אזי היא נהפכת בעיני לנאורה ולנעלה.
ואגב- חופשי כאן בנות מייעדות שירשורים לסקטורים-ספציפיים ואף-אחת לא-נעלבת מזה בכלל...למשל: *לדוברות-רוסית בנוגע לחיפוש שירים וכו' (מה לעשות ואני לא-מבינה את השפה), *לדתיות (בנוגע להלכות,הפרשת-חלה וכו'- הן ממש מבינות בכך, האם לקנות מנפה-קמח חשמלי או שלא...). *בילויים בשבת: לאוהבות טיולי-טבע,שטח ולאוהבות הופעות לילדים בקניון וכו' וכו'..
כל-אחת כאן וסיגנונה-האישי וכ"א כאן מכבדת את השנייה על דרכה! כולנו כאן היריוניות,אימהות ברוך-השם וזה המכנה-המשותף הכי חזק של כולנו כאן!
סליחה כן? אבל אם את גולשת בפורום הזה, את בטח יודעת שהיו כמה וכמה שרשורים בנושא, וכל פעם זה גורם למריבות בינינו, בין בנות הפורום. ואני חושבת שבגלל סיבה הזאת כבר לא פותחים שרשורים בנושא כדי לשמור על האווירה הנעימה. אז למה את פותחת מחדש את תיבת הפונדורה הזאת?