בוקר טוב בנות :) שוב אני מגיעה לבקש יעוץ ממכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה. כנרא שאנחנו הורים מפונקים ורגילים לחיים טובים ( מאז שליאל בן חודש הוא ישן לילה רצוץ מ 20:00 עד 7 בבוקר ב 7 קם כמו שעון. ) אבללל הילד הבוגר שלי בכמה ימים האחרונים מתקשה להירדם לבד. כשהוא היה חולה אז היתי מרדימה אותו וכמו שידוע לטוב מתרגלים מהר מאוד. בקיצור בערב עכשיו מלחמה אני מתקשת שיעלה למיטה שלו וירדם אבל הוא לא מוכן בלדי. הוא קם מייד כשאני יוצאת מהחדר והולך אחרי ועומד בפתח הדלת ומסתכל ... כששומעה שאני מגיעה הוא רץ כמו טיל עם צחוק מדבק לאללה למיטה בחזרה . אם אני לא מגיעה אז הוא מגיעה אלי אחרי כמה דקות בפלח הדלת. אני לא צוחקת כשמחזירה אותו בחזרה למיטה ומשכיבה אבל לפעמים כשכבר נימאס לא אז הוא תחיל עם היסטריות על הריצפה ובכי .
    אין לי מודג מה עוד לעשות ואיך להתמודד עם זה ....כל הסיפור הזה נמשך לכמה שעות. וזה לא היגיוני כבר . יש לנו גן עדיין אז לא שהיה שינוי כל שהו...
    הוא גם קם ב-5.30-6.30 ולא מוכן לחזור לישון וקם ממש מוזר בבכי כאילו נבהל מי משהו.... לא יודעת מה זה. מה לעשות? אני גמורה ועייפה ואין לי כוח
17 תגובות
עמוד 1
  • חה חה באמת מצבך טוב

• הוא ישן עדין פעמים ביום בגן . 40 דקות בוקר ו 1.30 צהרים בערב הוא כבר ממש גמור ועייף. אחרי מקלחת אם אני איתו הוא נירדם חצי שעה בערך אחרי שהוא מלטף אותי שר לי כמה פעמים עוגה עוגה אבל כשאני לא איתו זה לוקח שעתים . ואם אני אומרת לאא לרדת מהמיטה זה היסטריה ישאר! על הריצפה .....

• לדעתי הוא פשוט לא עייף..
    תנסי להשכיב אותו בחצי שעה יותר מאוחר - ותראי.
    יש איזהו שינוי בגן בימים האחרונים? קייטנה?
  • זה גם גיל כזה שמתחילים לבדוק את הגבולות .....
    היתי מנסה להוריד את שנת בוקר ומזיזה שעת צהריים טיפה קדימה ... כאת ההקפצה בבוקר הוא משלים ב40 דק' שינת בוקר בנגוד אלך ...
    כי יש גיל שכבר מוכנים לשון צהריים בכלל.
    http://www.holdthatpic.com/
  • שום דבר ! יש לנו עוד היום ו מחר ואז חופש.... הוא מאוד עייף כבר ב 8. אבל אם אני לא לידו זה נמשך עד 22:00 לפעמים . אם אני איתו ב 20:30 או ב 9 הוא נירדם...
    אני ינסה באמת להתחיל מקלחת ב 8 רק או 8ץ30. נירא אם זה יעזור.

אהההה עוד דבר שכחתי. הוא רגיל להרדם עם בקבוק אב לבגלל וירוס קייבה שהוא חתף לפני 10 ימים הרופא אמר להשתדל לא לתת לו בכלל חלב ואם כן אז לדלל כמה שיותר עם מים וארוחות קטנות בלבד. אז אני מדללת לו נותנת לו 120 עם כפית 1. אבל ביום הוא התחיל לאכול מעולה לפחות. אולי לגמול אותו כבר על הדרך?
  • כן אבל בגן כולם ישנים עדיין ,נישאר יום אחד ובשבת או בחג בבית הוא יושן פעם אחת אבל די הרבה 3 שעות בערך. ב1 לחודש ספט הוא כבר יעבור מתינוקיה וישן פעם אחת
  • הוא גדל.
    אתם מתקרבים בצעדי ענק לגיל שנתיים האיום והנורא בו מטרתם העיקרית היא לבדוק שוב ושוב את הגבולות ותפקידנו הוא להבהיר להם את הגבולות תוך כדי אהבה וגם לאפשר להם לבכות ולזרוק עצמם, קחי בחשבון שאם הוא זורק עצמו ובוכה - זה יכול לקצר מאוד את זמן ההשכבה

• לינבר :

• שששששששששששששש. לא לגלות.

• גם אני לא אוהבת הצגות ... למזלינו זה לא הסגנון ... הסגנון שלנו לחייג לסבתא ולהתחיל להתלונן .....

http://www.holdthatpic.com/
  • אף אחד לא אוהב לראות את ההצגות האלה של הזריקה העצמית, הן לא נעימות לא לנו כהורים ולא להם, אבל זה חלק מההצהרה - אני גדול, יש לי רצונות משלי וצרכים משלי ולמרות זאת אני עדיין צריך שאבאמא יתוו לי את הגבולות, יאפשרו לי גם לבכות, ולא ישר יענו לכל דרישותיי.
    כשהוא בוכה ככה - את יכולה להתכופף אליו ולומר לו בשקט - אני מבינה שאתה כועס, לא נעים לי לשמוע אותך בוכה, כשתסיים אתה מוזמן לבוא אלי לחיבוק ונשיקה להתרחק וכאילו לעסוק במשהו אחר (כאילו= כי הוא בוכה ואת רק רוצה לתת לו מה שהוא רוצה ושיפסיק לבכות והראש שלך לגמרי בבכי שלו ואת חייבת לעמוד על שלך), אם אחרי 3-4 דק' הוא עדיין לא מפסיק - תזכירי לו שוב שאת יודעת שהוא כועס ולא נעים לך לשמוע אותו בוכה ותתרחקי, פעמיים מספיק בד"כ.
    חשוב גם לפעמים לתת לו "לנצח" אם הוא רוצה משהו שלא מתאים לך - אבל לא כ"כ עקרוני לך - תני לו להרגיש טוב גם עם עצמו - אבל זה בתנאי שהוא מבקש ולא בוכה ולא זורק עצמו.
  • לינבר : כן זה מה שאני עושה . רק שאני אומרת לו שאין לך סיבה לבכות כי אמא ואבא אוהבים אותך... אתה רעב אז הוא אומר לי לא עם הראש נירגע לשניה בידיוק . אחרי זה שוב מתחיל לצרוח על הריצפה אז אני ושואלת אתה צמא? הוא עוד הפעם נירגע לשניה .... עונה בלא. כשאני אומרת אתה רואה הכל בסדר אתה רק עייף ורוצה לישון הוא עושה שוב לא עם הראש :) ואז מתחיל החי מעניין כי הוא מבין מה אני שאלתי ולדעתי מבין הכל התחמן הזה ואז הוא מתחיל..... מהתלחה פיפי הולכים לאסלה....יושבים יושבים עושים פיפי אז פיתאום הוא רוצה אם אם אם :) מביאה לו הוא עושה טובה שנותן ביס או שותה חלב לגימה אחת כולו מבסוט עם חיוך מיחיון דולר עומד לייד מקרר ועושה לא לכל דבר שאני מוציאה לו ממקרר ושואלת מה הוא רוצה.... :) ואז הוא ניזכר שהוא עוד לא שתה .... וככה כל הערב בדרך למיטה. ואם אני לא שמה לב אליו בכלל אז הוא מתחיל לדפוק ראש לפעמים במשהו :( ואז אני נשברת
  • TIKI :) אלוהים ישמור ....... לא יודעת מה עדיף :)
  • "לא קרה כלום" "אין לך סיבה לבכי" זו פרשנות שלנו.
    הוא מרגיש שיש לו סיבה לבכות, הוא מתוסכל, הוא כועס, הוא עצבני, לא משנה מה - אבל כן חשוב להמליל לו רגשותיו.
    ובקשר לפיפי-מים וכו' - את יכולה וצריכה לעצור את זה. אוכל - הוא אכל ארוחת ערב - זהו, בלי פולניות יתר

• :) יום לא יהיו יותר פשרות ! נירא מה יהיה יעדכן מחר !

• יאללה לכי על זה.
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה