לעזור לאמא לנקות את הבית? זה "עבודות כפייה" - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפרופו אתמול בקשתי מבני לסדר צעצועיים .. אז קיבלתי תשובה אם אני רוצה שאני יסדר ... מרוב שזה היה חצוף נפתטלי למה : אז קיבלתי שובה : ככה - לך זה מפריע - תסדרי , לי זה נוח .... http://www.holdthatpic.com/
חחח תיקי
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
חחח זה כמו שאני אומרת למוריה לסדר את המישחקים אז היא אומרת לי נכון שאת רוצה עזרה אני עוזרת לך ... עכשיו תעזרי לי גם את ותעשי מיצווה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חחחחחחחח גדול
כל פעם שאני מבקשת מליעד לסדר משהו הוא אומר לי אני המשרת של הבית ממש ! 100000 פעם אני אומרת עד שהוא מרים משהו.
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים