שולי אשכרה כל הכבוד אני מורידה בפניך את הכובע ועדי וכל מי שיוצא אצל שולי צריך גם לזכור שהבנות דיי רגילות להיות ביחד ודיי מעסיקות את עצמן.
אני הייתי יומיים עם שקד וממש השתגעתי קודם בשביל להספיק לבשל ולעשות משהו בבית הייתי צירכה לעשות בשש בבוקר.
ושקד דיי משעמם לה לבד ולא מעסיקה את עצמה וכשאנחנו עושות יצירה או מציירות וכו אחרי עשר דקות היא מתייאשת ואני גם לא ניידת אז ככה לצאת אין בחום הזה. למזלי אבא שלי עכשיו בבית אז יום אחד הלכנו עשינו איתונ סיבוב בהום סנטר ואחכ הוא הוריד אותנו בקניון ושקד פירפרה אותי עשר פעמים להרים אותה לפיפי וכל פעם צריך לצאת החוצה כי בשירותים היא מפחדת ואני עם בטן של חודש שמיני וחם ויש לי סחרחורת ואחרי עשר דקות בא לי הביתה אז נהסענו עם מונית הבייתה אבל ביום השני שהייתי איתה חוץ מהעבודה שנרדמה בבוקר לשעה וקצת אבא שלי לקח אותנו שוב לקנניון לג'ימבורי והיא פגשה שם נכדות של שכן שלנו שהיא משחקת איתם לפעמים למטה ודווקא הייתה מקסימה אפילו שבאנו לקצת זמן אמרנו לה כשאומרים ללכת אז הולכים והעוד קניתי לי ולה בבורגר ראנץ' ולקחנו הבייתה והיתה באמת מקסימה כי בד"כ היא מעדיפה את יוסי וכל הזמן אבא אבא אבא וכל יום משיהו אחר יום אמא שלי, יום חמתי יום יוסי ובשבוע הבא יוסי יהיה שבוע וחצי בחופש והוא חושב מה אני ייעשה איתה אבל הוא פחות ממני והולך איתה לכל מקום.
אחה"צ כבר איכשהו מעבירים את הזמן קצת לאמא שלי קצת קופצת למטה על הדשא על הטרמפולינה שאצל אמא שלי כל פעם משהו אחר. אבל היא די זקוקה למסגרת שתעסיק אותה.
המסנג'ר שלי:
afeks@hotmail.co.il