מי מכן מכירה את מיקי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום ג' הייתי עם דנדוש בפ"ת בהופעה של מיקי שהיתה חמודה ודנדוש מאד נהנתה והיתה על הבמה
    מיקי יותר עממית השפה לא גבוה אבל היה נחמד ודנדוש נהנתה וזה מה שחשוב אני מראה לכן תמונות מן המופע שלה אבל עדין אומרת שאין על מיכלי והיא עדין מס' 1 לא יעזור

שיתוף אלבום זה עם כולם על ידי שליחת קישור ציבורי זה:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150293822273750.363723.741953749&l=4b9f32b643&type=1 ראשונה שלנו אצלה נראה אם תזהו את דנדוש על הבמה

53 תגובות
עמוד 2
  • איזה מזל שהבנות שלי לא אוהבות את ההמוניות של ההופעות האלו.
    הן מעדיפות לראות ב DVD, וגם אז, מעדיפות רק את השירים ולא את כל ההצגה.
    אוהבות את יובל ואת רינת.
    כל השאר קולני וצבעוני מדי עבורן (ועבורי)
    וגם לדעתי עדיף לשלם כסף וללכת להצגה יפה.
    הילדים נהנים באותה מידה (אם לא יותר) וזה גם נותן איזשהו ערך מוסף. אז לא עדיף?

וגם לדעתי הערצה הזו מוגזמת לגמרי (סלחי לי שלהבת, זו דעתי וכבר אמרתי לך את זה לא פעם
  • שולי - עזבי את זה, היא גם נסעה עד הכפר הקסום שזו איזה בריכה בנחלת יהודה בראשל"צ
  • הנושא ניסגר
    אורטל- סליחה אבל גם בצחוק זה לא לעניין, היה מה שהיה ובזה נגמר הסיפור, אני עדיין לא רכלנית זקנה.
    שיהיו בשורות טובות לכולנו, החלמה מהירה לפצועים ושלא יהיו עוד מלחמות!!!!!

אמן
53 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה