-
אכן זה נכון

אני דווקא קניתי מסוף עונה של החורף כמה פריטים (כמו חולצות טריקו שרוול ארוך)

אבל צריכה מכנסים
איפה ראית? אני עוד לא ראיתי

-
יש בפוקס...יש בהאנגר חליפות ממש חמודות לגן
אני בדר"כ לא קונה להן בהאנגר אבל החליפות ממש מתוקות
-
חה חה בדיוק חשבתי על זה שכנראה עד ספטמבר אני לא אגיע לחנויות ..
-
נכון זה הזמן
אני גם לא יצאתי כמה חודשים לקנות איזה
בגד
כי אין לי אפשרות עם הילדים ללכת
בכול אופן אני צריכה רק פיז'מות מעבר
הכל כבר ניהיה קצר
-
טוב..פוקס ואנגר זה לא בדיוק המקומות שאני הולכת לשם

-
למפונקות יש בKEDS KIDS חליפות במבצע אם קונים 2 או 3 לא זוכרת האיכות פשוט מדהימה כל שנה קונה לו שם חליפות גן שבמבצע מאוד מרוצה.
ואתמול קניתי 2 ב 100 במישמיש סבבה כאלה לגן דקות נחמדות אבל אי אפשר להשוות ל KEDS
-
אני תמיד קונה להם בהאנגר. עד עכשיו תמיד הייתי מרוצה!
-
אתמול הייתי בהאנגר מהפחד שיגמר מהמדפים ומצטערת לאכזב לא הכי אהבתי את מה שהיה שם וגם מה שהיה שם יפה היה די יקר... 45 לחליפת גן עדיף לקנות כבר בקדס... אין על האיכות של קדס..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
עידגון עכשיו קיבלתי סמס לא יודעת אם זה לחברי מועדון או לכולם : במישמיש קונים ב 250 משלמים 100 לסופ"ש בלבד
-
יפיתי היית בהאנגר ראשון, נכון? כי אני הייתי בבת-ים לפני כשבוע... והחליפות היו פשוט מזעזעות....
היום אני מתכננת לקפוץ לראשון ולאביגדור....
מה המבצע בקדס? אני גם אקפוץ לשם בצהריים...
מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות
http://www.ubank.co.il?A=morang
-
מורני אני גם רוצ הלקפוץ לאביגדור מתי את באה?
-

צודקת תמיד נגמר מהר.
יש מבצעים גם בסלקשיין ובזברה.
לא חושבת שצריך לבזבז הרבה כסף לחליפות לגן.
-
למה, למה את מגלה לכולם- עכשיו לא ישאר לי
-
רק 32 חליפות? זהו? את בטוחה שזה יספיק?

-
חזרתי עכשיו מהאנגר- לבנים יש חליפות נחמדות כמו תמיד, כחול, ירוק, אפור, כתום. 3 חליפות ב- 100.
אבל היום הם הורידו את מחירי החליפות קיץ ל-10.99!!!!
לקחתי לבננים לשנה הבאה עם דגמים של גרפילד ובקוגן. זה בהחלט שווה שהמחיר הקודם היה 30 ש"ח לחליפה.
-
אני מעדיפה לקנות 6 יקרות ולא 16 כאלה שילחו אחרי כביסה 1. אבל כל אחד ויכולות שלו אם לא היתה לי אופציה לקנות קצת יותר יקר היתי קונה בזול . דרך אגב בקדס קידס לא יודעת איך השנה אבל שנה שעברה 3 חליפות 120 משהו כזה אז 20 שקל האלה לא כזה הבדל לדעתי...
-
גם אני מעדיפה אכות , במיחוד כדי שלא יאבדו צורה ולא יהו כדוריות הקטנות המגעילות אלו (אני כן מכבסת הפוך
http://www.holdthatpic.com/
-
בדיוק היום שאלתי את עצמי מתי יהיו חליפות מעבר כי עונה שעברה פיספסתי וכבר לא היה רצה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לקנות תודה על העידכון
-
עשיתם לי חשק :) ילך לקדס עכשיו. בערב יעדכן על מבצעים
-
טוב הינו בקדס קידס יש רק חליפות קיץ ב 50 אחוז הנחה יוצה משהו כמו 35-40 שח ו20% צבירת נקודות לחברי מועדון . מבחר לא גדול יחסית במיוחד למידות שנתיים פלוס. אבל מה שנישאר די יפה ונחמד . מצאנו 3 יפות . וגרביים 2 זוגות 7-8 שח
-
גם אני הייתי בקדס, ואין עדיין חליפות מעבר...
הייתי גם בהנגאר, לקחתי חליפות קיץ לשנה הבאה, ב 10 שח לחליפה, ממש שווה!!!!
אגב, הגיעו להנגאר חליפות מעבר, אני אישית לא אהבתי את הדגמים בכלל.....
-
גם אני הייתי היום בהאנגר... 10 שח לחליפת קיץ... ממש יפות ושוות יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
אני קניתי בחורף הקודם חליפות מעבר לתקופה הזאת
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
-
הייתי היום בשילב,
מי שרוצה יש שם חליפות מעבר
במחיר של 100 שח לחליפה!!!!!!!
נראה לי ממש ממש ממש יקר!!!!
-
הא! אני לא צריכה
אני תמיד קונה מלא בגדי מעבר בתקופה שבין מרץ למאי , ואחרי הקיץ זה עוד מתאים!
הרי כמה כבר גדלים ב4 חודשים ?
-
אצלינו גם בנתניה יש כמה סוגי האנגרים כאלו שמכרים חליפה ב - 30 -35 ואני תמיד קונה שם מלא השאלה שלי לגבי המידה כל תחילת עונה אני קונה למשל בפסט' אוקטו' אני קונה בגדי מעבר עד שיהיה ממש חורף ואז באפריל מאי לובשים אותם שנית שכבר לא מאוד קר ועדיין לא חם לגמי ושנה שעברה קניתי מידה 4 לשקד ועכשיו היא בת 3.5 והמידה הבאה היא 6 האם 6 לא קצת גדול מה אתם אומרות?
המסנג'ר שלי:
afeks@hotmail.co.il
-
וואי... הזכרתן לי תקופה שאני פשוט שונאתתתת
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."