סקר למעשנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה אתן מעשנות בבית אם אין מרפסת או גינה?

24 תגובות
עמוד 1
  • לא מעשנים בבית עם ילדים !!!!

אם צריך יוצאים החוצה או במרפסת שירות עם הראש לחבלים .

צר לי אבל זאת הגישה שלי

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אני יענה (במקום נאור)
    הוא מעשן בחלון ממש נשען החוצה.
    תאמת זה לא מפריע לא מריחה ריח.
    אם כן אני מעירה לו והוא מכבה אותה.

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • איזה קטע!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רק במרפסת או בגינה בשום אופן לא בבית. כשלא היה לנו הייתי יוצאת לחדר מדרגות, או לרחבה מתחת לבניין.

• בגינה
    אף פעם לא בבית.
    גם כשלא הייתה גינה, היינו יוצאים החוצה לעשן (מקומה שניה)

• אני יענה במקום בעלי
  • לנו יש מרפסת

• עדי
    איזה כיף לראות אותך פה, ממש התגעגעתי לראות את הניק שלך, חומד.
    והחתימה החדשה פשוט מהממת, ועידן ואהוד מהממים עוד יותר.
    מה שלומך? איך הולך איתם בימים אלו של חופש?... עוד מעט גם זה נגמר...
    לאיזה גן עידן עולה? טרום חובה?
    דברי איתי מותק, חשוב לי לשמוע אותך...
    ב - ,
    שרון.
  • נ. ב.,
    אני לא מעשנת, ואין מעשנים אצלנו בבית.
    כשבאים אורחים שמעשנים, הם יוצאים לחצר. אני לא מרשה לעשן בבית... לא רק בגלל הילדים. הריח עושה לי לא טוב...
  • אני לא חפור לך מה דעתי - את בטח יודעת אותה, לא?

כעובדת האגודה למלחמה בסרטן שחופרת כל השנה, כל שנה, למעשנים כמה מאכילים את עצמם רעל - תעשי טובה לעצמך ולילדייך ולשאר העולם - ותמעיטי בהרגל המגעיל זה ככל האפשר.....

אם אצלנו מגיעים ומעשנים - כל החלונות פתוחים לרווחה ומעשנים החוצה. אני לא אסלק אורחים בגלל סיגריות....מה גם שבעלי מצטרף אליהם לפעמים....
  • לי יש מרפסת וגינה וברור שאני לא מעשנת בבית
    סתם סיקרן אותי מה עושה מי שאין לה איפה לשבת
    אגב הורים שלי מעשנים בבית חופשי כשאחי בן 11 בבית
  • אה שכחתי לענות על הכל
  • אני אענה במקום בעלי
  • אורטל- את נותת לאורחים לעשן כשהבנות בבית?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אורחים באים - זה בד"כ משפחה וחברים (וגם להם יש ילדים) - הבנות בחדר שלהן, לא בסלון.

והם מעשנים לכיוון החוצה, בחלון הפתוח, שום דבר לא נכנס הביתה בכלל. מי כמוני רגישה לדברים האלו
  • אורטל- לדעתי (בלבד) זה לא משנה שהבנות שלך בחדר ולא משנה שהאורחים מעשנים החוצה, הרי לא באמת כל העשן יוצא...
    אני קיצונית בעניין הזה עד כדי כך, שאני לא הולכת עם שקד לבתים שמעשנים בתוכם
  • הפסקתי לעשן לפני יותר משנה וחצי (הייתי מעשנת "כבדה" - חוץ מבהריון כמובן)
    בעלי מעשן... הוא יוצא החוצה - יורד מקומה 6 לדשא ליד הבניין.

~ יולי ~
  • אצלינו במשפחה קרובה רק אבא שלי מעשן , אצלינו הוא מעשן בשתי מרפסות שנבנו לאחרונה בבית שלו או אצלינו לפני המרפסות היה יצא החוצה . לאחרונה בני עושה לו שיחה כל פעם על נזקי העישון ... מעניין מאיפו הוא יודע על ראות , עניין הריח וצבע שניים ...
    תפסתי את עצמי שריח סיגריות אתחיל להפריע לי לאחרונה , לפני זה לא היתה שום בעיה ...מוזר ... אולי שאני מסתבבת במקומות שלא מעשנים כולל בבית ..
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה

• בני די רגיש לריחות אז הוא דורש שאבא שלי ינשק אותו בראש : הריח של סיגריות מסריח לי " לפי הגדרתו ... המעניין הוא שאף אחד לא דיבר אותו בנוא חוץ מפעם אחד שדרש ממני הסבר אל איזה תמונה בחדר המתנה לרופאהשלו על נזקי עישון ...מאז הוא חופר בעניין .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אצלינו לא מעשנים וגם לא באם אנשים שמעשנים פעם אחת היו בן דוד של בעלי ואשתו מעשנת הלכה למרפת עם חלון פתוח ושקד בכלל לא היתה ליד אבל אמא שלי מעשנת מלא - היא יודעת שאצלי בבית
  • לא מעשנת ואין כניסה לסיגריות לבית שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אני יוצאת החוצה למדרגות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה