עצות ממנוסות - דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני זוכרת שדשנו בזה כבר חמישים מיליון פעם,
    אבל עכשיו זה ממש בדמי ואין לי כ"כ רעיונות יצירתיים.

ליאם שיהיה בריא - אוטוטו בן 4, סער בן שנה וארבעה חודשים.

ליאם מכפכף את סער בכל מקום, בכל הזדמנות, בכל צורה וכוח...
    כבר אין לי רעיונות כיצד להרגיע את זה.

כמובן שמפרידה, משתדלת לא להראות העדפות ומראה כל פעם שאני לטובת האחר... אבל נו... זה הופך להיות ממש קשה.

יש רעיונות/ עצות?

תודה לעונות.
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קחי בחשבון שזה בהחלט מתוצאות החופש הגדול, היציאה מהשגרה, המחסור במפגשים עם חברים מוציא אותם מדעתם ובכלל לא משנה כמה כיף להם וכמה תעסוקה יש להם.
    או במילים אחרות - בעוד שבוע וחחמישה ימים תחזור השגרה ביניהם ובכלל לעולם בע"ה.
    אין לי מושג כמה ואם אתם נפגשים עם ילדים נוספים מהגן - אבל זה בדיוק השלב בו אפשר כבר להשאיר אותם בלי הורים אצל חברים, לפחות פעם ביום (כל פעם חבר אחר) למשך שעתיים-שלוש, כך כשהוא ייארח ויתארח - יהיה לו יותר עניין ופחות זמן ורצון לכפכף את סער....
  • חחחחחחחחחחח את מזכירה לי אותי לפני איזה חודש בערך.....

היתה לאור תקופה כזו (גם בגן) והיא השתנתה מאד!!

אני לא יודעת מה גרם לזה - אבל היא הרבה יותר בוגרת עכשיו. הן עדיין הולכות כאסח על כל מיני דברים - אבל זה ממש אחרת.

אני מאד משתדלת להוציא אותן כמה שיותר - שלכל אחת יהיה חופש פעולה.

כמה שיותר בבית = מתכון למלחמות.

כשאנחנו בבית = אני עושה איתן הפעלות, שעות יצירה, אופים ביחד. לתת לכל אחד להתבטא, זה הרבה קנאה איילת. אין ברירה
  • אין פיתרון זה בא משיעמום צריך תעסוקה והרבה
    לפחות זה נגמר ב1/9
    מחכה ליום הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה