היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב היום דנדוש היתה במעקב א.א.ג בתאריך 4 לבפטמבר אנחנו אצלו להוצאת הכפתור שנשאר לה בהרדמה מקומית זה פחות מלחיץ אותי נעבור את זה הבעיה הבשורה השניה כל אחר הצהריים אני עם דמעות רצח ובא לי לצעוקקקקקקקקקקק דנדוש חייבת לעבור ניתוח להארכת חיך מאז ניתוח השקדים שעברה החיך במקום להתאחות לה מתקצר וכתוצאה מכך נפגע לה הדיבור יש הרבה אותיות אותן קשה לה להגות יש בארץ רק מומחה אחד והוא בעל שם עולמי שנלך להוצאת הכפתור אמר שידבר איתי ויתן לי את הפרטים של המומחה באופן פרטי לוקח כמעט 6000 ש"ח שוב הוא עובד בבית חולים מאיר בכפר סבא ושם לוקח מלא זמן לקבל תור
15 תגובות
עמוד 1
איזו מסכנה הילדה הזאת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
רק בריאות! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מה שחשוב שאת מטפלת בה, תאמיני בעצמך וב"ה הכל יהיה בסדר. שתיהיה בריאה אמן
וואייייייי מאמי איזה סרט
בשורות טובות
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לפני כמה זמן עשיתם את הניתוח?
התייחסו לחיך לפני כן? או שזה משהו שאתם שומעים עליו פעם ראשונה?
10 ימים אחרי הניתוח של אופק דין היינו בביקורת אצל הרופאה המנתחת אבל מעבר לזה היא לא אמרה שום דבר על מעקב נוסף
איך היה הדיבור שלה לפני כן?
קבלי
אני מקווה שיהיו בשורות טובות
תמר (אופק דין) החיך התקצר לה לאחר הוצאת השקדים + שקד שלישי הדיבור לפני גם לא היה משהו בכלל אך היתה קטנה מדי לקלינאית תיקשורת קצת לאחר הניתוח דנדוש היתה באבחון בהתפתחות הילד ואז לא אמרה הרבה מילים היו דברים שבכלל באמצעות סימנים היתה מסבירה לנו אחרי האיבחון שקיבלנו את הקלינאית שעשתה לה את האיבחון היא ישבה עם דנדוש פעמיים לאחר פעמיים של טיפולים ביקשה מהרופא באמצעות מכתב לבדוק את החיך כי היא בעצמה חושדת שיש לדנדוש חיך טיפה קצר מהניתוח ובעיקבותיו אכן הרופא בזמנו איבחן אבל אז זה לא היה קריטי ודנדוש היתה צריכה יותר עזרה עם הקלינאית ואמר שיש לנו עבודה רבה מאוד איתה נכון להיום החיך המשיך להתקצר כרגע למשל את האות ג' ואת כל אותיות החיך היא לא יכולה לומר למשל עוגה = עומה,גם דג לא דג היא מראה באמצעות הפה יוגב זה יומב ויש עוד הרבה זה דוגמא על קצה המזלג. אתמול קניתי לה משחק זיכרון של הדרדסים שהיא כל כך אוהבת והתחלתי לשבת איתה עם הקלפים אבל לא לזיכרון אלא שתתאר לי במילים את העולות שהם עושים אני אעשה הכל ע"מ לעזור ולתקן בלי ניתוח אם אפשרי ונצטרך גם להחליף קלינאית בעתיד מומחית בתחום עם בעיות חיך נכון לעכשיו היא מנסה ולא מוותרת כל כך בקלות אך אחרי כמה פעמים פשוט בוכה שלא יכולה וקשה לה אבל שוב אני לא מרפה ולא ארפה עד שתאמר נכון את האותיות והמילים אולי תגידו שאני אכזרית אבל כרגע........... המצב הנתון חייבים לדחוף בכל הכוח בלי רחמים
תודה על התשובה
הרופא אמר שאין מנוס וחייבים בתאריך 4 ךספטמבר שיוציא לה את הכפתור בהרדמה מקומית אמר שיתן לי פרטים מדוייקים יותר לגבי אותו רופא ספציפי שרק הוא מתעסק בזה הדבר מאודדדדדדדד הזוי בארץ יש רק רופא מומחה אחד בתחום הזה וזמן ההמתנה אליו עלול כבר להיות מאוחר לדנדוש ופרטי הוא לוקח הבנתי 7000 ומעלה איזה מן דבר זה? אם יקח לפרטי 1000 ש"ח אני אוציא אני אתן מכבי אחר כך יחזירו לפחות אבל אז אני לא אמתין בתור רק כדי להיות רגועה