היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי הלך עם חבר לחוף הים וגנבו לו הכל מכנסיים חולצה נייד מפתחות של רכב תעודת זהות מפתחות של הבית ו100 שקל אני כמו מפגרת מתקשרת בלי סוף לא מבינה למה הנייד לא זמין תאמת שכמעט כתבתי לו אם אתה לא עונה אל תחזור הבית
17 תגובות
עמוד 1
אני בטוחה שמי שגנב את הדברים גנב בשביל הכסף לא בשביל להגיע לבית שלך
איזה באסה על החופשה
איזה באסה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איך את הבוקר?
**************************************** תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק
איזה אנשים רעים!!! דבר ראשון להחליף צילינדר של הרכב והבית דחוף דחוף וכמובן לפתוח תלונה במשטרה
ואוו איזה מלחיץ. איך עבר הלילה?
היי בוקר טוב ישנתי כמה שעות
שלחתי לך הודעה בפייסבוק
בדיוק אתמול אני אומרת לחברה שלי שבחוף הים בהרצליה יש אנשים על רמה לא נרקומנים או אנשים מפוקפקים
מפחיד
:) נו פלאפון אני מבינה עוד איך שהו (אפשר למכור) כסף 100 שקל (שילך לתרופות) אבל למה הוא היה מריך חולצה ומגבת ומכנס?? אולי בעלך שכח איפה השאיר אותם?
משטרה מניסיון לא תעשה כלום.
לא נעים תראי..אני מאוד מציעה לכם להסתובב באותו חוף ולחטט קצת בפחי זבל לי פעם גנבו ארנק ...ומצאתי אותו בזבל הקרוב..כמובן בלי כסף, אבל לפחות מסמכים היו שם
מרינה - בעלי כל הלילה חיטטת בפחי זבל
אנשים חראות
בנות עד עכשיו אני תקועה בבית כי עוד לא הצליחו להרכיב צילינדר אני מותשת