היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, ילדתי לפני שלושה שבועות תינוק ראשון ומדהים. בימים האחרונים שמתי לה שהוא נורא לא נינוח ולפי דעתי הוא התחיל לסבול מגזים.. רציתי לדעת כיצד התמודדתן בתקופה הזו? וכיצד ניתן להקל עליו?
תודה לעונים,
אדוה
12 תגובות
עמוד 1
מקישים גזים לתינוקות בגוגל
מרינה : לא נירא לי שבישביל זה קיים הפורום הזה כדאי שישלחו כאן את הבנות לגוגל.
אדוה : קודם כל המון המון מזל טוב שתגדלו אותו או אותה בנחת !!!
אני התחלתח לתת החל משבוע 2 טיפות סימיקול למיטב זיכרוני , 0.3 מ"ל לפני כח ארוחה . לא סבלנו מגזים למרות שאכלנו מטרנה אז ..
הכי בריא להרתיח זרעי שומר וקימל עם קצת צימוקים בשביל הטעם. לסנן ולתת לבייבי לשתות כמה שלוקים כל פעם קצת... בהצלחה
טובות נפש אתן סליחה..לא מתחברת למשתמש עם הודעה 1... אמא שתינוק חדש שסובל מגזים..ניגשת למחשב ומה עושה? פותחת משתמש (לא לשכוח שיש הרשמה לא קצרה כאן)..והודעה ראשונה ! נראה לכן? במקום לרשום 2 מילים בגוגל? דייי אתן לא רציניות
מרינה- תודה על קבלת הפנים "החמה"..
ITS_ME- תודה על התגובה, מה זה בדיוק בייביזם? איפה אפשרל קנות את זה?
מתוקונת29- תודה על העזרה, אני עומדת להירשם לקורס עיסוי תינוקות אז אני מקווה שאלמד איך לעשות עיסוי. כמו כן כתבת שנתת גרפווטר, איפה אפשר לקנות את זה?
tiki- חברה אמרה לי שסימיקול זאת תרופה. האם זה נכון? זה בסדר לתת לתינוק כזה קטן סימיקול?
לירונועם20 - איפה אני מוצאת זרעי שומר וקימל ואיך אני יודעת איזו כמות לשים? אני קצת מפחדת לתת לתינוק קטן דבר כזה.. אדוה
גם אנחנו משתמשים בגרפווטר והוא נהדר. אפשר לקנות בסופר פארם ובכל בית מרקחת. שיהיה המון מזל טוב ותרגישו טוב בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לבכור נתתי גרפווטר ולשנייה נתתי סימיקול. שניהם המשיכו לסבול מגזים אבל לא בכל ארוחה. מה שכן, את חייבת להקפיד לתת לפני כל ארוחה ולא לדלג אחרת אין השפעה בכלל
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
גרפווטר וסימיקול זה נחשב תוסף ת****, קונים בלי מרשם בכל בית מרקחת
ניתן לקנות בכל בית מרקחת זה מיועד לתינוקות שסובלים מגזים וגם עוזר לאלה שסובלים מעצירות.