שתי שאלות חינוכיות ,אפשר להגיד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב, מקוה שישפה מישהי..

1.ירין קיבל ליומולדת 4 את הלפטופ הראשון שלי .
    כל פעילות שהוא בחר שם - היתה גדולה עליו .
    הראו לו אות צ' מהבהבת - תמצא אותה במקלדת - התבחבחש ובסוף בחר משהו שגוי .גם בספרות לא הלך לו , גם במשחקים לא הלך לו .
    נדמה כאילו זה מעל לרמתו הנוכחית .
    אמרנו - אולי זה לא מתאים , והוא מתעצבן , ואולי נחליף ונקנה משהו אחר.
    ירין הגיב- "בסדר אני לא טוב בכלום שם "
    אווווף איך שזה הוציא לי את הלב מהמקום .
11 תגובות
עמוד 1
  • א- אנחנו לפעמים מסבירים לשילה על דברים שהוא לא יודע, שלכל גיל יש את הדברים שהוא צריך לדעת בגיל הזה..
    והוא לא חייב לדעת הכל!
    בדיוק כמו שמגיעים לגיל שאפשר ללמוד בבי"ס, ומגיעים לגיל שאפשר ללמוד נהיגה ..
    לכל דבר יש זמן.
    ונראה לי שהוא יהיה מספיק בוגר בשביל להבין את זה.
    שילה מודע לזה שהוא לא יודע לקרוא, ולאט לאט הוא ילמד!
    אתם יכולים להשאיר את המתנה ולהגיד לו שאתם תוציאו את זה בגיל שזה יהיה יותר מתאים.
    אין מה ללחוץ שידע עכשיו אותיות!
  • יש לי תשובה רק לשאלה הראשונה:

קרה לנו מקרה דומה, הזמנו לנסיך (גם כן בן 4) מנוי לעיתון "צב-צב" ובמהלך השנה החולפת הוא קיבל בכל חודש גיליון חדש. כבר בפעם הראשונה ראיתי שהרמה בעיתון הזה גדולה עליו. הוא התעצבן בדיוק כמו שאת מתארת שקרה אצלך. ועם חוסר ההצלחה שלו גם הגעתי אני לתסכול.
    בסוף החלטתי שאני נותנת לו לעבוד לבד, הוא קישקש וצייר על הדפים, לא "פתר" שום דבר בהתאם להוראות, אבל העיקר שנהנה. החוויה שלו מהעיתון היתה בעיקר לאסוף אותו מתיבת הדואר ולקבל מכתב כמו גדול- אז מה אם זה לא לימד אותו מעבר לכך? בשביל זה יהיה עוד שנתיים בית הספר....

אני לא חושבת שאת צריכה ללחוץ, אך גם לא להחזיר את הצעצוע לחנות. פשוט תני לו לשחק עם זה, שישחק ב"כאילו מחשב", בלי קשר להוראות ולתרגילים... גם לא חייבים לשבת לידם ולהלחיץ אותם לענות נכון, לפעמים כשהם לבד הם יותר רגועים ומצליחים להסתדר ולפתור...
  • תודה לכן
  • להמשיך לעבוד איתו... רק עבודה מביאה תוצאות תשבי איתו שהקטנה ישנה שיש שקט

לגבי אוריאן גם דור עדיין קם בלילה מוצץ או אוכל ... ה עובר מתי שהוא לא?
    תגידי מה נגמר בסוף עם התנועות של הידים והרגלים מה הרופא אמר?

תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296
    יום מקסים לכולם

• לא לקחתי שוב לרופא.
    כי בטיפת חלב אמרו שזה תואם גיל .
    פעם , כשהייתי ממילא אצל הרופא תיארתי לו את התופעה והוא לא דאג בכלל
    וגם מלא בנות פה אמרו שמכירות את התופעה וזה בסדר.
    אז נרגעתי

• אני לא מכירה את המשחק הזה אבל.... אני מניחה שיש שם רמות, שלבים....

תנסו לקחת את הרמה הראשונה ולעבוד עליה שוב ושוב. הם צריכים את החזרתיות הזו. אל תנסו לקפוץ מעל הפופיק. ואם את רואה שהוא עוד לא יודע אפשר לשבת איתו פעם פעמיים והוא ילמד ופעם שלישית הוא כבר יוכל לעשות לבד. לא תמיד הם יודעים הכל לבד מהפעם הראשונה, וזה בסדר. זאת לא סיבה להחזיר את המשחק לחנות

• לגבי השאלה הראשונה, אני נוטה להסכים עם בייבי בום.
    לגבי אוריאן- ראיתי בתוכנית "איך להיות הורים טובים יותר" את מיכל דליות ממליצה לא פעם אחת להישאר לישון עם התינוק בחדר.
    היא הסבירה שכנראה התינוק מתעורר מס' פעמים בלילה כדי לקבל עוד תשומת לב מהוריו, או כדי לגרום להורה להישאר לצידו, אז היא המליצה לישון עם התינוק בחדר על מזרן, כדי שהתינוק יראה בכל פעם שהוא מתעורר שאמא לידו. אחרי כמה לילות כאלו הוא מפסיק להתעורר, כי הוא מקבל ביטחון שההורה נמצא שם, וזה הזמן לחזור לישון במיטה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה, אני חייבת להגיב לך

• 1. אנחנו לא קנינו את הדבר הזה - כי זה מתאים לגיל 4.5 חמש -לאחיינית של גולן היה את זה. החזיק גם כמה חודשים וזהו, לא היה לה תחת לעשות את זה בכלל
  • לגבי ירין המתוק
  • לגבי המשחק החדש
    להסביר שזה לגיל קצת יותר גדול .. אני הייתי שומרת בצד ומוציאה עוד כמה חוד' .. אני לא זוכרת שהיה משחק שכבר בפעם הראשונה הם הצליחו ..
    בקטנה לא להתרגש...

ולגבי התעוררות בלילה ... יש לי 2 כאלה !!!
    עד היום הם קמים בלילה !!! זה סיוט ! אני תוהה אם זה יעבור באיזשהו שלב .. אני כבר מדמיינת אותם בני 15 באים להעיר אותי בשביל איזה שטות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה