עיסוי של שעה וכניסה לסאונה ל5 דקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 27, אימא לילד בן שנה ו4 חודשים, ההריון שלו היה תקין וכן הלידה הייתה טבעית ועברה בשלום.

היה לי ביוץ היה ביום א'- 21.08.2011 אנחנו קיימנו יחסים בערב שלפני, כלומר 20.08.2011.
    ביום ב'- 22.08.2011 היינו בבוקר של פינוק לכבוד יום נישואינו ה-5, עשינו עיסוי של שעה ואחריו היינו 5 דקות בסאונה.
    אחרי שחזרתי הבייתה היו לי הפרשות לבנות עם פס אדום, אני חוששת שזה אולי רמז לכך שאולי הביצית הופרתה אך העיסוי או הסאונה פגעו בסיכוי להמשך.
    האם חששותי נכונים?
    האם עיסוי של שעה- גב,רגליים, וקרקפת יכול לפגוע בסיכוי להיקלט אם העיסוי נעשה יום אחרי שקיימנו יחסים במטרה להרות?
    והאם אישה שנכנסת ל5 דקות לסאונה אחרי שקיימה יחסי מין במטרה להרות, יכולה לא להיקלט?

חשוב לציין אחרי שחזרתי הבייתה אז ראיתי בתחתונית הפרשות לבנות עם פס אדום דק.
    האם זה השתרשות העובר, או שזה אומר שזה לא הצליח?

רחלי כץ
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חששותיך לא נכונים, אין קשר בין הפריה למה שאת מתארת וכן הסאונה ו/או העיסוי בוודאי לא פגעו בזה וזה עדיין לא השרשה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה