ססססססססססססססססס... עמק
סססססססססססססססססססססססססססססססססססססס... עמק!!!
ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמק!!!!
סעמק! סעמק!! סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!הבוקר לקחתי את אור איתי לעבודה, אחרי שביטלתי כמה פגישות אישיות שהיו אמורות להתקיים. אמרתי - בסדר, עבודה משרדית, קצת ניירת, תיוקים וטלפונים שלא סובלים דיחוי, אני אעמוד בזה איתו.
ססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמעמעמעמעמעמעמעמעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!
אני מזמינה כמה מורות וגננות ואת שר החינוך (ימ"ש וזכרו) בכבודו לבוא ולנסות לעשות את מה שאני עשיתי, עם ילד בן 5 במשרד.
אז יגידו לי: "קחי בייביסיטר". עמק' - אתם תממנו?????????????

ואלינה יקירתי!
אני מתכבדת להודיע לך חגיגית שאני השקעתי קרוב ל - 7 שנים מחיי כדי לרכוש מקצוע שנחשב ל"מקצוע חופשי", מבוקש ובעל מוניטין כאחד כזה שהכנסה יפה בצידו.
עדיין - אני חייבת לעבוד גם בגוף ציבורי הנותן שירות למגזר שלם באופן ציבורי וממומן. ככזה, המשכורת בהתאם - משכורת ממשלתית ולא שקל יותר.
ועדיין - אני אומרת בלב שלם שלא השקעתי קרוב ל - 7 שנים מחיי בלמידה אינטנסיבית תוך השקעה בלתי נדלית - בשביל שבסופו של יום כשאהיה אם ל - 3 ילדים אאלץ "לשבת בבית" בלית ברירה או לטפל בילדים של אחרים במקום לעסוק במקצועי בכבוד הראוי לו.
אני מפנה את כל כולה של האצבע המאשימה שלי לכיוון מקבלי ההחלטות בממשלה, ששמה רגל מכשילה במודע ובעזות מצב חוצפנית ומתנשאת - בפני נשים במדינה הזו הרוצות לצאת לעבוד ולהרוויח בכבוד את לחמן.
אין גבול לחוצפה ולעזות המצח שבה המערכת נשלטת ע"י קבוצה, אמנם יחסית גדולה, אך אחת מיני רבות, אשר מכתיבה את האינטרסים שלה ומשיתה אותם על פני ציבור עצום ורב - ציבור ההורים במדינת ישראל - אשר נאלצים מידי שנה בשנה לספוג בעלויות, בירידה בתפוקה בעבודה, בירידה ברמת החיים, בפגיעה בחוסן האישי ובמצב הרוח, בפגיעה בילדים עצמם אשר לרובם המוחלט חופשה שנתית בת 62 יום היא מזיקה, פוגענית והרסנית, על מנת שהם - הציבור האחד והיחיד (ואמנם גדול) יוכל לקבל במלואו את ההסכם המיושן שאבד עליו הכלח, מלפני 63 שנה.
אין גבול לחוצפה, אין גבול לזלזול בנשים ובעבודתן - שהם הנפגעים העיקריים ב"מפגע הגדול" המכונה משום מה במקומותינו: "החופש הגדול".
אז..............................
שלא יעבדו עליכן.
אתן הנפגעות העיקריות!!!!!!!!
ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
בכבוד רב,
שרון.