-
-
תראי,
הם ההורים שלו, הם גידלו אותו והוא אוהב אותם.
את זה את צריכה לזכור.
יכול להיות שליאל מרגיש אותך ואת ה שלך לא נוח שם ולכן מגיב בהתאם.
אני לא חושבת שאת צריכה להגיד לבעלך כלום כי אין לו מה לעשות עם זה.
הוא לא יחנך אותם, לא ישנה אותם.
זה מה יש בקיצור.
לדעתי את צריכה לשים פס,כן ללכת אליהם כן לתת הזדמנות ואולי אם הם יכירו אותך טוב יותר הם יפסיקו לשפוט ולא לקבל.
ואם לא אז לא.
את לפחות תדעי שניסית.
הבעיות הכי גדולות הם כשיש ציפיות שלא ממומשות.
את מצפה מהם שהם יתנהגו בצורה מסויימת וכשזה לא קורה את מתאכזבת.
אל תצפי מהם לכלום וככה לא תתאכזבי.
[
[
[]
-
זוהר את סיכמת ב משפט אחרון את כל מגילת אסטר שרשמתי למעלה...
ההרגשה של אכזבה פשוט לא עוזבת אותי... אני לא מצחילה להרפות.
אני בן אדם כזה שקשה לי ואני לא מסוגלת כשמשהו לא בסדר... אם רבתי עם מישהו לא יכולה להרדם אפילו. והבעיה הזאת כל הזמן נגררת אחרי ומבעלי אין תמיכה.... או לפחות טיפה חיזוק מהצד שלו בקשר לזה.
-
סליחה, אני חושבת הפוך. בעלך צריך חד משמעית להעמיד אותם במקום. עצוב שהוא לא עושה את זה. בעלך לא יכול לרקוד על שתי חתונות - גם להגיד כן להורים וגם להגיד לך כן ובעצם להשאיר את המצב ככה.
מה שהיה היה, עכשיו יש לכם ילד, הוא עוד קטן, עדיין מושפע ממך, ואם ההורים שלו רוצים יחסים עם הנכד, הם צריכים לתת יותר.
לדעתי (ככה אני עשיתי) קחי את בעלך לשיחה ב-4 עיניים, בשקט בלי עצבים, תסבירי לו בדיוק מה שכתבת, שככה או ככה בסוף את יוצאת לא בסדר וזה צריך להפסיק, תדרשי שידבר עם ההורים שלו, שיבינו שזה המצב ושאתם משפחה וצריך להתייחס אליכם כמשפחה ולא אליו ואת בצד.
בסופו של דבר תביני שבאמת אסור לך לצפות לשינוי בבת אחת, זה יקרה לאט לאט אבל רק אם הוא ידבר איתם.
אני אמרתי לבעלי ככה: "תתחיל להצמיח עמוד שידרה ותדבר עם אמא שלך"
-
מסכימה עם ציקי בכל מילה
-
-
מסכימה עם כל מילה של ציקי
-
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
-
תראו אני יסביר לכן את המצב , בעלי יכול לעמיד במקום את כולם אבל יש לו חולשה אני עם ליאל והוריו וגם הורים שלי כי הוא מכבד אותם.
אמא שלו בבית כמו מלכה סבתא משרטת אותה בת 80 היא לא מבשלת כלום לא מנקה עובדת בבורסה מרוויחה X מבזבזת X בריבוע וכולם מצילים אותה תמיד ככה היא רגילה אז כשהפננו גב היא פתאום התהפכה אלי כי ידע שזה מגיעה ממני.
היא מעמידה פנים מול כולם באירועים שהיא בסדר ואני השטן לא מאפשרת לה לראות נכד. למרות שהיא לא מתקשרת ולא עושה כלום בישביל זה חוץ מי להגיד מול אנשים
-
בנות כמה כייף כאן, כל כך הרבה תמיכה וחיבוקים ... נהיה לי קל יותר לנשום מהתמיכה שלכן
-
אני לא רוצה שינוי בבת אחת... .אבל רוצה לדעת כיוון או לפה או לשם. או להיות משפחה "נורמטיבית" לראות אחד את השני יותר נכון שליאל ירא אותם פעם בשבועים ככה או שבכלל לא לראות אבל להגיעה אחרי חודש שלא התקשרו אלי אפילו פעם אחת אלה 5 פעם ביום לבעלי והם בטוחים שזה בסדר . אז היתי רוצה לדעת או ללכת לשם במצב רוח כמה שאפשר נורמלי או בכלל לא ללכת אבל לא ללכת ולנשוך שפתיים כמו על גחלים כל ביקור שם טעון כמו לא יודעת מה
-
תחזיקי מעמד, את מאוד מזכירה לי אותי
-
באמת לא פשוט
-
סליחה , לי עניין של גיור נראה כמו תירוץ ..... יש סוג אנשים שחושבים שכל העולם מסביב חייב לעמוד לשורתם בכל רגע ובכל עניין שהם רוצים .... ובך יקרתי
http://www.holdthatpic.com/
-
ציקי :( כן את צודקת ב 1000 אחוז..... אני בכלל לא יודעת איך את חיה איתה.... היא בבית שלך ואת צריכה לסבול אותה והיא ושבת שהיא הבוסית? שתיצא מהסרט.
-
אלינה
-
תשמעי , אם מדובר על משפחה שומרת מסורת או דתית עניין יכול להיות כן עקרוני ... אם משפחה היא לא כזאת גיור הוא תירוץ מארץ התירוצים ...
http://www.holdthatpic.com/
-
קיבלתי כאן בטחון :) שלחתי לה סמס עם תמונה של ליאל אחת האחרונות ורשמתי "לסבא וסבתא בלי בושה שלא דאגו להתקשר במשך חודש"
לא יודעת אם עשיתי נכון או לא אבל הגיעה הזמן לקחת הכל בידים שלי כי אחרת זה ישאר תמיד ככה. היא מייד חזרה אבל אמרתי שאני בעבודה ולא יכולה לדבר יחזור מאוחר יותר. הקול שלה היה מלא ציפיה וצמעה לריב חדש . גם פיצוץ מבחינתי יתן איזה שהו כיוון או לפה או לשפ.
עכשיו איך לדבר עם מכשפה הזאת?
-
מאמי, את לא צריכה לדבר איתה,
וחבל ששלחת לה את המשפט הזה, למרות שאת צודקת, זאת באמת בושה,
אבל נתת לה חומר גלם מעולה ללכלך עלייך בכיף.
מי שצריך להעמיד אותה/אותם במקום זה רק בעלך, לך אני ממליצה לא להייכנס לתוך זה,
אלא פשוט לתת לו לעשות את העבודה
-
נטלי : אם יצפה ממנו בחיים זה לא יקרה.... הוא אמר פעם אחת יזם איתם שיחה כשלקח אותם לבן גוריון לטיסה בלילה . שאל אותם למה הם לא מתקשרים הם אמרו שאם יתקשרו אני לא יענה (איזה שטות למרות שיש לי סיבה לא לענות) אבל הם לא ניסו אפילו.
והוא שאל למה הם לא באים ואמרו באצמם שכל יום רביעי יבואו וחודשיים כמעט זה לא קרה . אז הם שתקו ואמרו שהם לא רצוים אז למה שיבואו .
בעלי שאל שהינו בבית חולים אפילו פעם אחד לא התקשרו אז הם ענו שיתקשרו אליו מה לא מספיק?
הוא אמר שלא שהוא מצפה שהם יפגינו דעגה ואכפתיות גם כלפי אז הם אמרו נו טוב נתקשר אליה
ושבועיםם שקט
-
אז אני רואה שאין עם מי לדבר בכלל
-
יקירתי, אל תכנסי לזה, אל תחפשי את הריב, תחפשי את השיחה. אם את רוצה לסגור את העניין בעצמך - יחד עם בעלך איזה יום תיפגשו בבית של ההורים שלו ותגידי:
"אני מכבדת אותכם מאוד, ויודעת שהיו בעיות לא קטנות בעבר אבל בשביל הנכד חשוב לך לשמור איתם על יחסים חמים (אל תגידי טובים כי יגידו שגם ככה היחסים טובים)" ותראי מה יגידו. מעבר לזה - אין לך מה לעשות או להגיד וחשוב שבעלך יהיה שם שידע שאת את המקסימום עשית
-
סליחה, אבל עפ"י המשפט שכתבת נשמע שגם את מתה לריב איתם.
אני חלילה לא אומרת שאת אשמה במצב שנוצר - אבל לשלוח הודעה עם עקיצה כזו ואז גם לא לדבר איתה בטלפון כי "את בעבודה" זו ממש לא הדרך.
מתי את התקשרת אליהם פעם אחרונה?
למה זה לא בסדר שהם מתקשרים רק לבן שלהם ולא אלייך? הם מקבלים דיווח שוטף וזה בסדר מצידם. וכמו שאת מרגישה לא רצויה אצלם בבית סביר שגם הם מרגישים כך אצלך ולא נעים לבוא למקום בו לא מתקבלים בחיוך ובכיף.
נורא קל להאשים כל הזמן את הצד השני - אבל אם לא נבדוק את עצמנו מידי פעם לא עשינו בזה כלום...
ועכשיו ארים טלפון לחמתי להודות לה שאתמול היה כיף לבנותיי אצלה(גם לי קשה איתה, אבל צריך לעשות את זה, זה יתן לה הרגשה טובה וזה חשוב ...)
-
נסיכה
-
עינבר- אני חולה עלייך!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
למה שאני ישמור על קשר עם אנשים שלא רואים את בני חודש וחצי לא מעיזים להתקשר כשהוא אפילו בבית חולים ? מבחינתי הם 0 ותמיד ישארו אבל אני לא צריכה אותם כמו שהם אותי אבל אם יתנו כזה יחס לנכד הראשון והיחיד שיש להם אז מבחינתי הם לא יראו אותו יותר בחיים. יש לו סבא וסבתא שנותנים לו את כל האהבה והחום ואלה סתם אנשים זרים בישבילו.
אני חזרתי אליה כשסיימתי לעבוד ודיברנו את כל העשמה היא הפילה על בעלי שהוא עובד כל הזמן וכשעונה אז אומר שיחזור ולא חוזר (מין הסתם הוא לא ידבר איתם 10 פעמים ביום כי יש לו חיים חוץ מהם) הוא אמר להם שאם זה היחס שני מקבלת כשאישתו מהורים שלו שגידלו אותו וחינכו אז הוא יתפוס מהם גם מרחק אם לא מכבדים אותי ואת ליל אז גם לא מכבדים אותו.
-
לינבר : אני בכלל מתה שיעופו לי מהחיים אבל הם הורים של בעלי מה אני יעשה? אני לא חייבת להוב אותם והם לא עשו שום דבר בישביל שאני התייחס אליהם נורמלי. ואת יודעת מה חוץ מלקלקל לנו את החיים הם לא עשו שום דבר טוב ומועיל. זרקו אלינו חובות ואפילו לא טרחו להגיד לי ואחרי זה לשלם את זה לבד, הגיור שלי, ההיריון שלי שהם היו נגד כי זה קרה מהר (כאילו מישהו שאל אותם) כמעט נפלה לנו עסקה של הדירה שנו. ודבר טוב יחידי שהם ידלו את בעלי זה דבר היחידי שבעיני איך שהוא עוד אני מוכנה לבתר וללכת לקראתם לתת שאנס אחרון כי אם לא מבחינתי הם מחוקים מחיי וחיי ליאל.
כואב לדעת שכל הזמן הזה בעלי היה לצידי בדרך שלו כדאי לא להתריד אותי ולא להדליק אש סתם...
-
חבל על העצבים שלך! הם כאלה ואת לא תשני אותם! תעשי את המקסימום מבחינתך ולא יותר, אם הם רוצים לבוא, הם יסתפקו במה שיש, ואם כל מה שיהיה לך לתת להם זה כוס מים, זה מה שהם יקבלו, אל תעשי שמיניות באוויר כשאת בסוף תגידי "אבל עשיתי והם לא אמרו תודה" הם לא יגידו תודה כי זה הטיפוס.
תחיי את החיים שלך ואם הם נכנסים לתמונה תתיחסי אליהם כמו לשכנים / זרים, בנחמדות ולא יותר.
את מקסימה, עושה הכל בשביל המשפחה, זה הפסד שלהם שהם לא יודעים להעריך, העיקר שבעלך מעריך.
-
מאמי תודה על חיזוקיך , את מדהימה !!! מבינה אותי כי חיה באותה מציאות לצערי
-
מתי שתצטרכי