תגידו, אם קיבלתן דו"ח מטומטם - תשלמו או לא?..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם מעניין אותי....

אתן מאלו שמתווכחים ומערערים והולכים עד הסוף - או משלמים וזהו?.....

קיבלתי דו"ח מפקח בנ#$$## מעצבן
20 תגובות
עמוד 1
  • איפו המשפט ? תבדקי שאם את יוצאת אשמה לא תשלמי גם הוצאות המשפט זה עוד יותר כסף . תבדקי טוב טוב האם היו פרסומים של עריה או מדינה על פרסום החוק הזה . כבאשדוד יש המון שלטים על עניין הזה , זבל בחופים וגם קקי של כלבים ......ומפרסמים גם בעיתונים וגם בכל מקום אפשרי , כוול אתר שלהם.
    אם אין פרסום גלוי ואין באתר זה יכול לשמש כהגנה ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני קיבלתי דו"ח מעצבן מפגר וממש ממש דווקאי.
    הכניסה לחנייה שלנו היא דרך רחוב שהוא בעצם רחבה גדולה בין כל בנייני הרחוב, רחוב סגור כזה אליו הכניסה והיציאה היא ממקום אחד והרחבה הזו זה בעצם מגרש חנייה גדול מעבר לחניות שיש לכל בניין.
    מפעל המים עבד ברחבה הזו כך שאי אפשר היה להכנס לרחוב ולחנות בחניה הפרטית שלנו בבנין. חיפשתי חנייה מסביב ולא היתה (הרוב מסומן באדום לבן) בסוף הצלחתי למצוא חנייה ממש בכניסה לרחוב על אדום-לבן, זה מרחק הליכה מהבית של איזה 5 דק' ובאמת שלא היתה שום אופציה אחרת במעט המקומות חנייה האחרים.
    קיבלתי 250 ש"ח דו"ח. ערערנו. הערעור לא התקבל אז החלטנו לשלם ולסגור עם זה. אבל זה היה דו"ח ממש לא פיירי, אזור שהעירייה לא מחלקת בו דוח"ות, לא הפרעתי לאף אחד והפקחים אשכרה הגיעו בשביל לדפוק דו"חות לאנשים שבגלל עבודות של העירייה סגרו להם את החנייה הפרטית.
  • אלינה - הם אומרים שפרסמו, אני לא ראיתי.

את יודעת מה? גם לא ידעתי שזה גודל הקנס! זה המון כסף!
  • אם הם פרסמו את זה תנסי לראות מתי היה פרסום אחרון ואתר ואם זה היה חד פעמי או לא , גם תשימי לב האם יש שלטים בנושא במקומות איפו שאת מתטיילת עם כלב ...
    אבא שלי לפני חצי שנה עצר באדום לבן לכדי לעזור לקשיש שנפל על הכביש בעזור המפעל שלו , קשיש שבר עצם האגן ואבא שלי שהיה ללא נייד קפץ לדק' להזמין אמבולנס כאף אחד אחר לא עצר לעזור . הוא לא היה 2 דק' על השעון - . קיבל כנס מעיריית תל-אביב ולמרות המסמכים ממד"א ותצעיר הקשיש הם לא ביטלו את הדו"ח .

• לא קיבלתי הרבה דוחות בחיי
    אבל... היה לי מקרה שקיבלתי דו"ח לפני כמה חוד' ... משוטרת בת ז*&^&ה
    עמדתי ברמזור אדום והורדתי לרגע את החגורה בשביל להעביר ליאיר את הבקבוק ... הספקתי לחגור כשהרמזור עדיין אדום (עניין של 20 שניות) בקיצור עמדה לידי שוטרת סומיה (ברמזור ) ואמרה לי לעצור בצד .. כמה שהסברתי את עצמי שזה היה ברמזור והורדתי את החגורה רק לרגע ... זה לא עניין אותה
  • אורטלוש, יודעת מה לנו קרה?!
    כשהייתי עוד בהריון, הייתי במעקב במחלקת הריון בסיכון בוולפסון
    ובוקר אחד שהגענו לחניון חיפשנו מלא זמן חנייה, היה מפוצץ. בסוף חנינו בצד של הנתיב נסיעה עם עוד מלאאאא מכוניות.
    כשחזרנו לאוטו חיכה לנו דו"ח משטרה.
    נו, לא מעצבן?!

• יש מצבים שעדיף לשלם, אמא שלהם
  • יו אורטל זה ממש מעצבן!!

אלינה אני ממש בהלם על המקרה עם אבא שלך!!!
    איזה גועל נפש!!!!
    [
    []
  • תקשיבי, זה מבאס בטירוף!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אנחנו בד"כ מערערים וכותבים, ב
    עלי נשפט פעם אחת, אבל זה לא היה על דו"ח, רצו לשלול לו את הרשיון אז הוא נשפט.. ונתנו לו על תנאי.

לנו גם אין מזל עם דוחות..
  • יווווווווו איזה סיפורים!!!!!!! בא לי למותתתתתת
  • יו הסיפורים שלכם מקוממים אותי ...
    כאילו מה ???. המדינה הזאת
  • אני קיבלתי דוח כשחציתי ברמזור אדום ברגללללל כמה יצ\מים לפני החתונה הייתי כולי מעופפת הולכת למדוד את השמלה לפני החתונה ותפס אותי פקח ולמרות שבכיתי לא עזר כלום

אני אומרת אם עשית עברה עדיף לשלם באותו הרגע ולשכוח מיזה .. יש כאה שמים את הדוח על המקרר עד היום האחרון וזה לדעתי סתם מעצבן כל יום מחדש לראות את הדוח ולקלל את השוטר חחח

לשלם ולשכוח ולהיות ערניים לפקחים משועממים ...שמתחבאים

• אומנם זה מבאס מאוד, אבל החוקים נועדו להגן עלינו
  • איזה סיפורים

• אבל לי אישית היו מקרים גם שותרו , דווקא עם משטרה : פניתי פעם בנגוד לחוקי התנועה , לא שנכנתי באין כניסה , אלא מנתיב הלא נכון בלי לסכן אף אחד כהיתי צריכה לעצור בצד בני בוכה וכו. עצרה משטרה ואז הוא בדק מס' עבירות תנועה ובגלל שלא היו כאילו נתן התרעה לשנתיים שעברו מאז ...
    באותו מקרה של אבא שלי היה מעצבן כהוא עצר כדי לעזור , עוד היו דורסים את הקשיש , אבל בסופו של דבר בן של הקשיש לקח כנס ושילם אותו ... בפועל ....
    לגבי כלבים ... אתי צעצבן שלמרות החוק הם ממשיכים לחרבן ברחוב בלי שבעל מנקה אחרהם , כולל בפארקים ... באשדוד מחלקים בחינם ערכות כולרים כאילו ... ואם בעל הכלב שם *** על אחרים אז שישל 460 ש"ח ...
  • אני כמו יולי, מעדיפה לשלם (בתנאי שזה לא דוח בסכום אסטרונומי ששווה להילחם עליו מבחינתי).
    אני מעדיפה לחסוך כאבי ראש, כי פשוט אין לי זמן להתעסק עם ערעורים.
    נטלי
  • אויי
  • מצד שני גובה של הקנס צריך להרתיעה וזה העניין . אחרת מי יקיים אותו?
  • אוף בעסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה