תאמינו לי גונבים אותנו כאן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר חזרתי מארצות הברית והכל שם יחסית ממש זול
    היום הייתי בשילב והכל פי 3 משחק זחילה שם בלי מבצע עולה משהו כמו 15 דולר(אם יש מבצעים אפשר שיהיה גם ב9 דולר....)של פישר פרייס ופה בשילב ראיתי היום 189 שח....זה הגיוני???
    בקבוק של מנצקין פה 40 שח...שם 2 ב30 שח...מנקה בקבוקים 3 דולר..פה אותו דבר 50 שח...זה אותן חברות פישר פרייס,מנקין ,טייני לאב...אני בשוק....לא קונה יותר בשילב חבל לא הבאתי בסטוקים.........
15 תגובות
עמוד 1
  • ברור שהכל פה יותר יקר! גם הפליימוביל והלגו שם יותר זולים!
    אבל מה אפשר לעשות עם זה??
    חוץ מלבקש צעצועים ממי שטס לארה"ב.
    ולמחות בלי סוף..

ובתאילנד הבגדים הרבה יותר זולים..
    ובאירופה ההשכלה יותר זולה.
    זה לא נגמר.
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • לאאאאאאאאאא באמת?!
  • ממש..שזה יקר פי 3 זה..מילא 20 שח 40 שח תוספת עוד נבין אבל למה ככה??הבאתי גם לגו ולגו של פלייסקול מזה הבאתי מלא....מישהי רוצה???חחח
    מחיר מבצע..חחח
  • גאה להגיד שאני לא קונה בשילב ב-כ-ל-ל!!!!
    לא נכנסת לשם אפילו!
    חוצפנים איזה מחירים!!!

[
    []
  • גם אני אני לא מתקרב לשילב, אלא"כ יש להם מבצע על בגדים אבל זה מאוד
    נדיר שאני קונה שם..
    צעצועים בחיים לא

טוהר
  • אגב שילב,
    יש להם מבצע סוף עונה סוףףףףףףף
    5 פריטים מכל הקולקציה ב 100 שח, לקחתי רק ליואב חולצות ומכנסיים,
    לדעתי ממש שווה!!!
    שאלה,
    האם אפשר להזמין מאיפה שהוא מחול פליימוביל במחירים שפויים יותר????
  • ממש צודקות
    שרית מרוב שקניתי מלא צעצועים וכל הזמן ארזתי קניתי משהו שווה במיוחד פעמיים של playscool זה כמו לגו סברס כזה על שולחן פיעלות נמוך שגם עם דמויות מסתובבות פה זה עולה 500 אם תרצי אני אתן לך במחיר שקניתי-וכפי שהבנת זה בחצי....הכל ממש זול שם..לא יאומן דברי איתי
  • תודה דנה מאמי,
    אבל יואב ממש מכור לפליי מוביל, וממש מבקש שאני אקנה לו עוד חלקים,
    אבל הוא רוצה דברים נורא יקרים, מעל 400 שח ...
    אז חשבתי אולי להזמין לו...

• ידוע!!!

• פליי מובל זאת מכה מארץ המכות ... בני ביקש בית חולים שעולה מעל 1000 ש"ח

http://www.holdthatpic.com/
  • שחיטה...יאללה שיגדלו...חחחאני תמיד מסתכלת בחדר משחקים שהוא מפוצץץץץץץץץץץץץץץץץ ואומרת וואי ואי כמה כסף יש כאן בובה הכי פשוטה 100 שח ויש כאן 20 שלא לדבר על אביזרים ומיטה ועגלה וכו..............
  • זה ברור כשמש שגונבים אותנו
  • נו, אז מה חדש???
    אם אינני טועה לפני נסיעתך שאלת מה כדאי להביא משם וענינו לך בדיוק את הדברים שרשמת עכשיו...
    גם אני לא נכנסת ולא קונה בשילב.
  • זה באמת לא חדש, ידוע שבארץ המחירים פשוט לא הגיוניים!
    אני מרכיבה עדשות מגע (כבר שנים) ותמיד קניתי בארץ במחיר שערורייתי של קצת יותר
    מ- 2,000 ש"ח (יש לציין שאלו לא עדשות סטנדריות, יש לי בעיית ראיה קצת מסובכת).
    עדשות קבועות ניתנות לשימוש במשך שנה פלוס-מינוס, כך שזה הסכום שהייתי מוציאה כל שנה

• לינבר יפה שזכרת... ממש עיקבית-את רואה אני ממש מתייחסת ומקשיבה לכן...יולי זה ממש ככה ...גנבים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה