עגלות - זקוקה לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני די חדשה פה, האמת שעדיין לא אמא... רק באמצע ההריון. אבל צריכה את עזרתכן :)
    רציתי את דעתכן על עגלות בכלל, ועל החשיבות של אמבטיה בפרט
    אני קטנה, וכל העגלות הענקיות האלה כמו מוצי ממש כבדות לי (אחכ שמחליפים לטיולון)
    עד כמה זה קריטי אמבטיה?? אני צריכה ללדת בחורף, אם אני לוקחת עגלה שיורדת ל175 מעלות זה גם בסדר? אני ממש בדילמה. לא רוצה להשקיע בעגלה עם אמבטיה שעולה אלפי שקלים ואחכ תיהיה לי כבדה ואקנה טיולון פשוט .

ועל איזה עגלות אתן ממליצות?

אשמח לדעתכן
    תודה :) שבוע טוב
11 תגובות
עמוד 1
  • זה מאוד תלוי. לי היה מאוד נוח עם אמבטיה. הרגשתי יותר טוב כשהילדים שוכבים ושניהם נשארו באמבטיות עד גיל יחסית מאוחר.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני מסכימה לחלוטין עם החשיבה שלך.
    גם לנו היתה עגלה שיורדת ל175 מעלות ואח"כ שמחנו לעבור לטיולון קל.
    בעיני אין שום צורך באמבטיה, זה מייקר מאוד ובאמת חסר משמעות ומאוד מסורבל.
  • תודה בנות

ענבר, לא היתה כל בעיה לשים את התינוק הקטן בעגלה של 175 מעלות? ברור שלא יכולת לשים על הבטן, אבל לא הרגשת שזה חסר לך?
  • ממש ממש לא!
    ההמלצה אומרת להשכיב על הגב ואנחנו הקשבנו להמלצה זו היטב.
  • אני מניחה שזה לא כזה קריטי..אבל בכל זאת אולי תבדקי- יש המון סוגים של עגלות
    ואם זה הריון ראשון אז גם אם תקני עגלה מאוד טובה (נדמה לי שאחת הטובות זה אינגליזה) יחסית יקרה אבל עם אמבטיה היא תשמש אותך שנים רבות!
    לדעתי יש דברים אחרים שפחות חשובים להשקיע בהם, כמו: מיטה, שידה, ביגוד, צעצועים...ועוד!
    לדעתי הדברים החשובים הם: עגלה,סל קל, כיסא בטיחות ואולי איזה פינוק אחד לאמא אחרי הלידה (כמו לדוגמא מחמם בקבוקים או משאבה)

• אנחנו לא השתמשנו באמבטיה בכלל, 175 מעלות על הגב זה מעולה.

יכול להיות שאם התינוק אמור להיות הרבה בעגלה אז שווה להשקיע באמבטיה וכו' אבל אם הוא יוולד בחורף כמה תצאי איתו בהתחלה?

תלוי מה את מחפשת בעגלה, אני חיפשתי משהו קטן וקל שמתקפל ביד אחת וקניתי את הגרקו ספורט, היא בין העגלות הזולות (יש כאלה שיראו בזה חיסרון :-) אבל אני מרוצה מאוד.

• אני קניתי עגלת טיולון מושקעת שנשכבת 180 מעלות ובנוסף ערסה רכה נשלפת אוניברסאלית. העריסה מתלבשת בטיולון ועלותה כ250 ש״ח בגיל 4 חודשים כבר השתמשתי בטיולון במצב שכיבה היום הוא כבר יושב בטיולון.
    עם הבכור הייתה לי עגלה משולבת כלומר גם עריסה וגם טיולון ואני יותר מרוצה מהעגלה שיש לי היום
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • וואי בנות ממש תודה
    אתן עוזרות לי :)

מה שראיתי זה הבוגבו בי פלוס, החדשה.
    היא קלה ונוחה לקיפול שאין דברים כאלה
    פשוט מפריע לי קצת עניין האמבטיה ושזה 175 מעלות, אבל אני מבינה מאמהות מנוסות כמוכן שזה לא הכי קריטי.... נכון?!
    שוב תודה!

• לשאלה כזו את יכולה לקבל אלף תשובות שונות

• אני השתמשתי בעגלת בייבי ג'אגר סיטי מיני . מיום הלידה בלי אמבטיה .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • גם לי יש את הפג שנישכבת ל180 מעלות עם מזרון כזה, ואח"כ היא הופכת לטיולון.
    כלומר לא אמבטיה נשלפת, אבל בכ"ז אמבטיה.
    מאוד נהנתי ממנה.
    ליאור ישנה בה המון. כשנסענו (ואנחנו נוסעים הרבה) אף פעם לא דאגתי איפה היא תישן. כך גם בימים שהייתי אצל אמא שלי בהתחלה. אמנם הייתה עריסה אבל היה לה יותר נוח בעגלה וגם יכולתי לנייד אותה בין הקומות בבית.

בקיצור מה שאני אומרת זה שיש אופציות ביניים- וזה לא חייב להיות כבד או מסורבל.
    ואישית- לא הייתי מוותרת על האפשרות של הסל שכיבה לחלוטין.

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה