תגידו - גם אתן אוגרות או שזה שריטה שלי? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה הכוונה? בארון מקלחת שלי יש 7 סבון נוזלי לילדים , 5 סבון נוזלי לנו
34 תגובות
עמוד 1
אני שרוטה רק בענייני סבון
אני חוששת שזו מחלה של כל הנשים
תראי אם יש מבצע במשהו אנחנו קונים ושומרים בדברים שלא הולכים לאיבוד
אף פעם לא מזיק שיש בארון
כנ"ל
אני ממש לא מרגישה טוב אם יש לי יותר מידי... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
שילגיה את ממש לא דפוקה.. תכלס אין ממש הגיון שעומד מאוחרי האגירה המסיבית ..זו שריטה נטו
אהבתי אצךי בעיה הרבה יותר "עמוקה"...אנחנו 5 נפשות בבית שכל אחד מאיתנו משתמש בסוג אחר של סבון, סוג אחר של שמפו, משחת שיניים ותחבושות (אני והילדה) את לא רוצה לראות איך נראית האמבטיה שלי
לגבי אוכל אני יותר "ברגוע" ...כמובן אם יש מבצע 1+1 אז קונים 2, אבל בכללי - אין לי כמויות של אורז/סוכר ושות"
לגמרי אוגרים אוכל סבון טיטולים מגבונים..... הבעיה יותר אצל בעלי מאשר אצלי הוא אוהב לקנות בכמויות כל דבר שחס וחלילה לא יחסר כלום
] ]
אני בדיוק כמוך אם לא גרועה יותר! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
יש לי שריטה הפוכה
לגבי אוכל יש לפעמים 2-4 מכל דבר עם היה מבצע טוב . סבונים ושמפו בעלי תמיד אוהב שיהיה הרבה ... קודם נחל את המלאי ואז נקנה - בפועל במבע הראשון הוא יקנה עוד כח הוא אוהב קנויות . סוכר, קמח ,אורז איז 2 חבילות , 3 גג . אבל במקפיא תמיד יש כל הסוגים שאני אוכלים והוא תמיד מפוצץ . אני אפילו שוקלת לרכוש מקפי נפרד ... http://www.holdthatpic.com/
ממש לא אוגרת
זו ממש לא שריטה של נשים... בעלי כזה אני מתחרפנת ממנו לפעמים! הוא הלך פעם לסופר וחזר לי עם 10
מוצרי ניקיון והיגיינה גם אני אוגרת... שמפו, סבון, דאורדורנט, משחת שיניים, מרכך כביסה וכו'.
לגבי אוכל, בעלי עושה את הקניות ואני משתגעת שיש לי 10 חבילות פסטה בבית
חופשי שריטה
גם אנחנו אוגרים כמובן, אבל תמיד ולעולם לא את הדברים הנכונים
הדבר שבאמת יוצא לי סטוק זה אוכל לתוכי שלנו כי אז במקום 50 ש"ח לקילו יוצא 30 ש"ח. אז הוא אוכל שני סוגים לכן קניתי 4 מכל סוג . בעלי פעם קנה שקים של 15 קילו אז יוצה 22 ש"ח אבל זה באמת היה יותר מדי ... . אין לי בית גידול כולו תוכי אחד זוללן . http://www.holdthatpic.com/
חחחח
סבונים מרככים ואבקות כביסה תמיד יש בכמויות. שימורים אני ממש לא מאלו שדוגלות בלאגור, יש רק מה שצריך ושנגמר קונה עוד.
אני לא אוגרת!
בעלי אוגר... הכל, מכל סוג, דגם וטעם שאי פעם יצא לשוק... מקרה אבוד, עזבו.
חחחחחחחח ציקי, אין ויסקי בבית!!!
רעות, אני דווקא אוהבת כשיחסית ריק
ציקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נטלי...עזבי את כל אלו..שיהיה רק ארנק מפוצץ עם כל השאר נסתדר כבר איך שהו
לא אוגרת, מה נגמר קונים
אחלה סקר
אוגרת בקטנה, רק דברים שהיה עליהם מבצע ולא מתקלקלים - טיטולים, נייר טואלט, שימורים, סבונים וכו'. ועוד סריטה קטנה - תבניות וכלים חד פעמיים (אבל זה שימושי אצלנו מאד).
גם אני אוגרת דברים יבשים, בדיוק כמו שתיארת, אבל לא יותר מ3-4 למוצר (איפה אני אשים את הכול?) קמח וסוכר זה תמיד משהו שאני קונה שלישייות / רבעיות כי אני שונאת שבא לי לאפות ואין לי
טוהר
אני דווקא חשבתי שזת שריטה של מזרחים
חחחחח
אני לא מגה בול/בעיר לא סופר פארם או ניופארם לא שופרסל ביג דיל שלי....
אצלנו אין כמויות.יש מה שצריך רגע לפני שנגמר אני נותנת קפיצה לקנות.. וזה תופס לגבי כל מה שקשור לבית...