מישהי היתה בלידה לא שלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסתי רוצה שאני אהיה איתה היא צריכה ללדת כל רגע.
    מי יכולה לספר קצת על חוויות לידה מנק' מבט אחרת?

[
    []
16 תגובות
עמוד 1
  • הייתי בלידה של אחותי וזו חוויה שונה בתכלית
    זה פשוט מדהים לראות את הדבר המופלא הזה מהצד.
    אל תפספסי....

• הייתי בלידה של אחיין שלי עם אחותי. חוייה מדהימה!!!!!!
    אל תפספסי את ההזדמנות המיוחדת הזו.
    זו התרגשות מטורפת והאנדרנלין זורם בצורה בלתי ניתנת לתאור.
  • היתי בלידה של חברה טובה. היה מדהים פשוט ! במיוחד שאין לה הורים ורק בעלה ואני הינו ביחד איתה . היתה לי קצת טראומה כי היתי עוד לפני הלידה אבל היה שווה הרגשתי מועילה אפילו

• לא הייתי...

לא נראה לי שהייתי עומדת בזה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני הייתי בלידה של הבת הבכורה של אחותי. היה מדהים!!!! זה היה עוד שהייתי רווקה וזה היה כל כך יפה לראות את כל הפלא הזה

• אתמול אחותי הקטנה (בת 29
  • נשמעת לי כמו אחת החוויות הענקיות שאת יכולה להעניק גם לך וגם לה...
  • לא הייתי, אבל נראה לי זאת אחת החוויות המדהימות.
    אם תהיה לי הזדמנות להיות בלידה של חברה/גיסה - בהחלט אהיה

• לא הייתי . הייתי מאוד רוצה להיות
  • חוויה מופלאה
  • אני הייתי בלידה של אחותי - כשילדה את ילדתה הראשונה והתעלפתי...ועוד לא הגעתי לשלב הלחיצות...ראיתי שחור רק ששמו לה אפידורל...אז הוציאו אותי..פדיחות (טוב, הייתי בת 22 מה הבנתי מהחיים)
    זה לא בשבילי.אני מעריצה את בעלי שהיה איתי ב2 הלידות ועוד חווה איתי לידה טבעית לגמרי ללא שיכוכים עם כל הצעקות והרעידות והנשיכות שלי אותו מהלחץ....אני לא הייתי עומדת בזה סורי.אני מעדיפה להיות בצד שיולד
  • אני הייתי עם אורטל בלידה של לינוי והייתי בהריון עם רואי וזו הייתה חוויה שמיימית ומדהימה.

אני חושבת שהכוחות שנתתי לאורטל בצירים ושהחזקתי אותה באפידורל עשו את שלו - רבע שעה בערך אחרי האפידורל לינוי הייתה בחוץ וזה היה מדהים.
  • לא הייתי, אבל מאוד-מאוד רוצה להיות!

אני עדיין מקווה שיזדמן לי מתישהו

אני הייתי הולכת כמובן
  • אני גם רוצה ללכת כמובן רק שזה קצת בעייתי כי הילדים בחופש ואדר יונקת...
    אבל אני אעשה מאמצים להיות כמובן..!

[

[
    []
  • לא הייתי אבל לא הייתי מתנגדת להיות
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נשמע חויה שווה אם יצא לך לכי על זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה