מה דעתכן? - עזרה מההורים לקראת רכישת בית - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלנו להורים שלי אין כלום לצערי הרב, אבל ההורים שלי בעלי שמרו סכום מסויים ואכן עזרו לנו לקנות את הבית במקום לקחת הלוואה מהבנק לקחנו מהם, ונוכל להחזיר כל פעם קצת סכום מסויים שנוכל כי אני עכשיו עדיין גרה בניו יורק אבל כשנגיע לארץ ונראה איך החודש שלנו מסתדר ויהיה לנו סכום קבוע נתחיל להחזיר להם לדעתי תבקשי כי עדיף הבנקים לוקחים ריביות משוגעות ועם יש לאחד ההורים להלואות לכם עדיף בהצלחה
קודם כל שיהיה בשעה טובה
אני חושבת שזה בסדר לבקש הלוואה מהורים שלך...זה נראה מכובד..אחר כך לכי תדעי אם הם כבר לא "יבטלו" לך את התשלומים
לגבינו... לנו לא בקניית דירה כי לא היה אבל עזרו בדברים מסביב שזה היה מאוד מאוד במקום קנו לנו כמה דברי חשמל וכאילו..כי לא היה לנו כלום לא גרנו לבד לפני זה
לבקש הלוואה כן!
לא עזר לנו אף אחד
לנו היה בידיוק אותו סיפור מצד של בעלי לא היה מה לצפות לעזרה . הרווחנו סכום מאוד יפה בחתונה ועם תוכניות חסכון שלנו עדיין לא היה מספיק . אז החלטנו לחכות עם קניה עד שבנקים אולי קצת יתפשרו או מכירי דירה ירדו או שיקח עוד כמה שנים עד שנחסוך אפילו לא היתה לי מחשבה לבוא ולבקש למרות שברור לי שהיו עוזרים ! אז כשאבא שלי שאל אותי למה הפסקנו לחפש אמרתי לו שזה לא הזמן וניחכה לרגע יותר מתאים. אז כשהוא שאל מה עוצר אותנו ולמה שנישלם על דירה שלא שלנו אז עניתי שאנחנו מעדיפים לחכות עוד קצת שיהיה לנו מספיק לאיזור נורמלי ודירה לא רקובה . אז הוא הציעה את עזרתו ויותר מי זה התחיל לעזור לנו בחיפושים ופגישות שזה מאוד עזר לנו . אני יודע להורי עד ימי האחרון !
שיהיה הרבה בהצלחה
ההורים שלו נתנו לנו 100 אלףכהלוואה שמשום מה נשרכת לנו כבר 6 שנים...קשה לקבל הכל לבד בימינו..
תודה לכל העונות! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אנחנו קיבלנו עזרה קטנה מההורים שלי
לדעתי תנסי , אולי באמת תבקשי הלוואה ואולי הם יגידו לבד שיעזרו
בהצלחה
אני מסכימה עם קודמותי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!