גם אני רוצה לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אורי עולה לגן חובה.
    גם אצלנו יש אופק חדש, אז הגן יהיה עד 14:00 כל יום.
    בנוסף, רשמתי אותו לצהרון של הגן - 3 ימים בשבוע.
    הצהרון יהיה עד 17:00, כי בגלל אופק חדש הגן יתארך בעוד חצי שעה, וגם הצהרון יתארך בגלל זה בעוד חצי שעה.
    ופתאום נורא קשה לי...
    השעה הזו - 17:00 - שעד אליה אורי יהיה בגן 3 פעמים בשבוע, נורא מקשה עלי (נפשית).
    במשך שנים עשיתי מיליון ויתורים כדי שהילדים שלי לא יהיו עד שעות כאלו במסגרות.
    שנים טענתי בתוקף שלא הבאתי ילדים לעולם כדי שאנשים אחרים יגדלו אותם בשבילי 80% מהיממה.
    ופתאום, אני רואה שאין לי ממש ברירה, וגם ההתפשרות הזו על 3 פעמים בשבוע, דרשה ממני ויתורים והתארגנויות בצורה אחרת. אבל פשוט לא יכולתי לרשום אותו לשבוע מלא עד 17:00... אני מסתכלת על הילד הקטן שלי ונקרעת מהידיעה ש - 3 פעמים בשבוע אני כמעט ולא אראה אותו...
    ועכשיו אני גם רוצה לרשום אותו לחוג (כי הוא כבר ביקש, וכי מגיע לו לקבל חוג...), ופתאום אני מבינה שאין לי ממש ימים לחוג... אולי יום אחד.
    כי ביום שהילד מגיע מהגן בשעה 17:00, האם כבר יש לו כוח, סבלנות ומרחב נפשי להשתתף גם בחוג?
    מה אתן אומרות?...
22 תגובות
עמוד 1
  • מאוד קשה לשלב עבודה עם ילדים

• אני מבינה אותך לגמרי..
    וממש ממש מסכימה עם המשפט הזה שלא הבאנו ילדים לעולם כדי שאנשים אחרים יגדלו לי אותם 80% מהזמן..
  • מי כמוני מבינה אותך שרוני
  • את צודקת ב100%
    בדיוק אתמול ראיתי שלט שתלו בר"ג
    "יש! הצהרון עד חמש!"
    וחשבתי לבוא בלילה ולרסס גרפיטי שהמדינה שלנו עקומה לגמרי
    ושזה ממש לא יש! זה עצוב! זה איום ונורא!!!

אני בעיקרון עובדת עד 16:00 כל יום
    השנה בגלל שהצהרון עד 17:00 אני אספיק לאסוף את ניצן (עד 16:30) ואת יותם עד 17:00 ויותם לא יישן צהריים אז הוא בטח ירדם מוקדם..

• אוי ממי אני כל כך מבינה אותך
    גם אני אומרת את המשפט הזה כל הזמן שלא הבאתי אותן שאנשים אחרים יגדלו אותן.
    ואני יודעת שלא רחוק היום שגם אני אצטרך לשאת בויתור הזה ולהשאיר במסגרות עד מאוחר

• זה רק 3 פעמים? אצלנו הצהרון זה כל השבוע

בעלי אומר לי - מעולה
  • הי שרוני

• אין לי הרבה מה להגיד לך נשמה שלי..כולנו באותו זבל
    גם אצלי דן יהיה עד 4 בצהרון (טוב..גם עד עכשיו זה מה שהיה)
    מה שמצחיק..שרשמתי אותו לצהרון , הבחורה שאלה אותי, עד רוצה עד 4 או עד 5 ? אמרתי לה..עד 4...ההיא הסתכלה אליי במבט של "יא קמצנית , בשביל 100 שח את לא משאירה עד 5? אז מהרתי להסיר לה כל ספק בנושא (טוב נו..את מכירה אותי, אני לא אשתוק ) : לא מאמי , לא אכפת לי מ100 שח, אני קמה ב5 בבוקר לא בשביל לתקוע את הילד עד 5, אלא בדיוק בשביל להספיק לאסוף אותו ב4

לגבי חוג- כמו שיפעתי אמרה, תבררי בצהרון, אכן יש להם מן חוגים ..אולי יהיה להם דווקא משהו שאורי רוצה ושלא יצא לך סתם כפול. דן עולה לטרום אז השנה אני כנראה עוד לא ארשום אותו לחוגים, בשנה הבאה בע"ה
    נ.ב בן התחיל ג'ודו בדיוק שעלה לטרום חובה
  • שרוני
  • מרינוש, ענית לגננת יפה!
  • שרון אני מבינה אותך מאוד אני עזבתי עבודה בהייטק מעולה כי ליאן היתה כל יום במעון עד שעה חמש וזה קרע לי את הלב כל יום...ועכשיו אני בבית כבר שנה ושלושה חודשים כי אני לא מוצאת עבודה שמתאימה לאמהות כולם דורשים עד חמש פלוס שעות נוספות וזה מטורף

]
    ]
  • שרוני גם אנחנו הינו במסרת עד 16:00 למרות שגן פרטי היה עד 18:00 . דבר ראשון שהיתי עושה בכניסה לאשדוד זה לקחת את הילד מהגן . גם על ימי שישי שלא היה בהם שום פעילות מעניינת ויתרתי הוא היה אתי בבית . עכשין ב14:00 סבא (אבא של בעלי התנדב לקחת אותו , ביוזמתו בלי שביקשנו בכלל ) ננסה את זה ונראה מה יהיה .
    גם בני מבקש כבר חוג ... רק שיחליט מה בא לו .....
    http://www.holdthatpic.com/

• אין לי מה להוסיף למה שהבנות כתבו

• גם אצלנו הצהרון עד 17 אבל אני אנצל כל הזדמנות לחתוך מהעבודה ולהוציא אותה קודם (במיוחד בחורף)
    בשנים שעברו המעון היה עד 17 ולא זכורה לי פעם אחת שהשארתי אותה כ"כ מאוחר - או שהוצאתי יותר מוקדם או שבאו לאסוף אותה
    אז מבינה אותך ושולחת
  • יהיה בסדר !!!
    מה אני אגיד? שטל ושחר יהיו בצהרון
    עד 17 כל יום בשבוע פרט לשישי...
    וליאור ..בכלל בעיה, אני יוצאת מהעבודה לקחת
    אותו מבי"ס לשים אותו בבית לבד עד 15:00 כשאני אגיע...
    כי אין לי מי שתיקח אותו או תוציא....
    פחד אלוהים...
    אוף!!!!!!
  • תודה בנות .
    באמת שקצת עצוב לי. ברור שאני אנצל כל הזדמנות להוציא אותו מוקדם מחמש.
    בכלל בחורף, בארבע כבר חושך...
    באמת שעשיתי הכל כדי להזדקק לצהרון רק 3 פעמים בשבוע.
    השנה איחרתי ברישום לצהרון, וכשרציתי - כבר לא היה מקום...
    אבל הסתדרתי עם הגדולים שלי, רם עדיין היה פה בביה"ס, אז הוא היה קרוב וגיבה אותי כשלא הגעתי.
    בשנה הקרובה רם וגם מיכל יהיו בביה"ס מרוחק, ויגיעו עם הסעה רק אחרה"צ, אז אין לי ממש על מי להסתמך.
    וחוץ מזה שאצטרך לתת יותר שעות בעבודה, ויכול להיות שגם יוציאו אותי ללימודים פעם בשבוע...
    בקיצור - בעסה בשביל הילד...
    בקשר לחוג, אנחנו חוזרים עכשיו מהיריד חוגים, ומסתבר שהילד שלי רוצה טניס שולחן... לא יודעת מאיפה הרעיון הזה בכלל...
    טניס שולחן הוא רק מכיתה ב'... אבל אור הוא ילד גבוה, אז המורה אמר שנבוא לשיעור ניסיון ונראה איך זה.
    ואם זה לא ילך, ננסה נינג'ה-קיד.
    ומרינה - כפרה על הפה שלך שלא שותק. ואני זוכרת שאת בעבודה מאד מוקדם בבוקר...
    אצלי זה לא ילך, כי אין מה לעשות בעבודה שלי בשעות כאלה... ודווקא לפעמים אחרה"צ הן 'שעות חמות'.
  • יהיה בסדר מאמי

• אני מבינה שזה קשה ושבימינו אין הרבה ברירות

• כל כך מבינה אותך

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה