היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשמח לעזרה קטנה... אני צריכה משהי ששולטת באנגלית וזו שפת האם שלה (לא "ברמת שפת אם") לעזור לי עם הכותרת של התזה שלי. אם יש מישהי שגם יש לה קצת רקע אקדמי- בכלל מעולה.. יש מתנדבת?
מיכל
19 תגובות
עמוד 1
אין לי בעיה : )
מה הכותרת?
אורטל, את דוברת אנגלית? לא ידעתי.. זאת הכותרת: charging less doesn't always pay: The correlation between different kinds of sales promotion and the inaction inertia effect
אני יודעת אנגלית ממש טוב והמנחה שלי עוד יותר טוב, ובכ"ז הוא אמר לי שמשהו לא מצלצל לו, ושאבדוק עם מישהו שדובר.
מה נראה לך?
מיכל
האמת - גם לי זה נשמע טוב
בחלק הראשון אני לא רוצה לשנות כי זה מין משחק מילים כזה. לגבי החלק השני זו בהחלט אפשרות. זה נשמע לך יותר טוב ככה? חוץ מזה הוא אמר שהוא לא בטוח לגבי השימוש ב "sale promotion" למרות שאני נוטה שלא להסכים כי זה ביטוי מאוד נפוץ בתחום המחקר הזה, והוא אמר גם שצריך לבדוק לגבי ה the ב- "the inaction inertia effect"
והאפקט הזה הוא תופעה שנחקרה די מעט אז הגיוני מאוד שלא שמעת עליה. בקצרה- זה עוסק בנטייה שיש לאנשים (לפעמים) להימנע מלעשות משהו מסויים, רק כי הם כבר נמנעו בעבר. (זה בערך הפוך ל"רגל בדלת" או אסקלציה אם זה מצלצל לך)
מיכל
מה את אומרת על: Diverse sales promotion as predictors of inaction inertia ?
מיכל
או!! זה נשמע מעולה
אה, ודרך אגב, ברור שאני יודעת שזה משחק מילים, כן? פשוט חשבתי שתזה אמורה להיות בשפה קצת יותר גבוהה....לדעתי
חצופה חצופה... אבל עובדת כל פעם מחדש
what seems a bit odd to me is 'different kinds' but you only inspect 2 so how about this: The correlation between sales promotion and the inaction inertia effect ?
אבל אני לא בודקת שתיים, אלא שלוש? זה משנה או שעדיין עדיף לוותר על ה 'different kinds'?
מיכל
אמנם אנגלית היא לא שפת האם אלא רק ברמת שפת אם
אז מה השלישי?
היי,
אני דוברת אנגלית שפת אם, הייתי ממליצה לך פשוט לשנות את זה ל "the correlation between different types of//"
שיראל []
טוהר
תודה לכל המסייעות!
נגה- נראה לי שאנחנו לא מבינות אחת את השנייה. התכוונתי שבמחקר אני בודקת שלושה סוגים של טכניקות של קידום מכירות. למה את התכוונת?
מיכל
יאווו מיכל, רק עכשיו קראתי מה שכתבת
איזה כיף לך לדעת 3 שפות! לא הוחלט. אני אציג את האפשרויות למנחה שלי ונבחר משהו ביחד. רוצה עידכון?
כן! אני רוצה עדכון!! איזה נושא מעניין...! (לא הייתי מתנגדת לקרוא גם את התזה עצמה... ) בכל אופן, גם אני נמצאת רק ברמת שפת אם, אבל אני מסכימה עם מה שהציעה לך יוני. נשמע פשוט וקולע. תעדכני בבקשה...
טוב. כיף לשמוע שזה מעניין מישהו
זה נשמע מעניין... טוב, אם פנקס הפסיכולוגים זו שאיפה... אני חברה ביספר"א - ISPRA, אגודה ישראלית לשיקום פסיכיאטרי. זה יותר בתחום העיסוק שלי .