זה היה כל כך מבהיל :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלילה נועם קמה לאכול, אכלה כל כך יפה, עשתה קקי גרפס ונרדמה לי על הידיים.
    בדיוק כשאני באה לקום לשים אותה במיטה היא התחילה להיחנק לי בידיים. ממש קולות חנק רציניים וכולה קיפצצה כזה בידיים שלי.
    האמת הופתעתי מעצמי לא איבדתי עשתונות
    הפכתי אותה תפחתי לה על הגב (בין השכמות) פעמיים, הרמתי שוב ראיתי שהיא עדיין עושה את הקולות, הפכתי לעוד 2 תפיחות ושוב הרמתי והילדה פשוט הקיאה בקשת - עלי, על המיטה, על עצמה, לכל מקום
    וכאילו כלום לא קרה פשוט נרדמה חזרה.
    צבטתי אותה בכוונה בכתף גרמתי לה לבכות קצת לראות שהיא חיננית והכל בסדר.
    ואז התחלתי להזיל דמעות איתה.
    חיבקתי אותה (להזכיר אני מלאה קיא ויושבת בתוך קיא במיטה של עצמי ובעלול ישן בשלוותא שלו ליד לא שמע לא ראה לא ידע). הרדמתי אותה חזרה.
    ואז הערתי את בעלול שיחזיק אותה בזמן שאני מנקה ומתנקית.
    וזהו כאילו לא היו דברים מעולם

14 תגובות
עמוד 1
  • מלחיץץץץץץץץץץץ!!!!!!!!!! כל הכבוד שלא איבדת עשתונות

• אין כמו אינטואיציות של אמא
  • ב"ה שהכל בסדר, ואת עשר
  • וואו... איזו טראומה זו... ובכלל קשה כשזה קורה באמצע הלילה, בטח לקח לך זמן להרדם אח"כ מהאדרנלין...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • יוווווווווו איזה פחד!!!!!1
    ב"ה שהכל בסדר!

• איזה פחד! מזל שהיא היתה עלייך ואת היית מספיק ערנית לקלוט את זה ולא נכנסת להיסטריה אלא עשית בדיוק מה שצריך.
    תודה לאל שהכל בסדר.

מה שלום להב? איך היה לה?
  • אגם הקיאה ופלטה עלי כבר כמה פעמים. יש לה כל הזמן קולות השתנקות כאלה. בעיקר מתוך שינה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ליאת הפעם אני לא מדברת על השתנקות רגילה
    אני מדברת על חנק אמיתי, הילדה התחילה להחליף לי צבעים ולקפצץ לי בידיים

בכל אופן מה אני אגיד לכן, שלא נדע - עוד התלבטתי אם לקחת אותה לרופא אבל הילדה באמת בסדר וזה לא חזר על עצמו - אני פשוט עוקבת

• בהחלט נשמע מלחיץ

• כל הכבוד על קור הרוח... אני בדר"כ לא מתפקדת כלל במצבי לחץ
  • כל הכבוד על הקור רוח
    וב"ה עולםםם א יחזרו דברים מעין אלו...
  • קרה לי פשוט תקפידי על הרמה טיפה יותר גבוהה ולעשות יותר הפסקות בזמן האוכל זה עוזר

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• בהחלט מלחיץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה