מישהי הזמינה ‏/‏ מזמינה??‏ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטרי על הבוקר מוצרים?!‏

16 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו לא נראה לי סתם יקר ובזבוז כסף
    שלחתי לך הודעה בפייסבוק

• מעניין אותי לדעת מה המחירים,‏ אין לנו עדיין ליד הבית מכולת שאפשר לקנות בבוקר לחמניות לכריכים לילדים,‏ אבל זה בטח הרבה יותר יקר

• אולי תעשו קניה מרוכזת של הדברים אלה נגיד פעמים בשבוע ולהקפיא... אני עושה ככה וקונה שנגמר ככה יש בזמינות

• אומנם מלפני שנים רבות...אבל כן
  • חח...תירס חם בשירותים,‏ להיט!!!! מה המחירים,‏ הרבה יותר יקר?!‏

• ואני בהזדמנות זאת אשמח לטיפים בנושא..איך לעזעזל שומרים לחם/לחמניות בהקפאה? לכולם זה יוצא..לי- אף פעם ! שאני מוציאה את זה זה נהיה קשה כמו אבן
    יפעתתתתתתתתתתתתתתת הצילו !

אבל מה, יש לי קונדיטוריה מתחת לבית שפתוחה מ5:30 בבוקר
  • לנו יש מכולת בבנין
  • מרינוש - לא לשים במיקרו לחמניות לכריכים. להוציא על הבוקר (ישר שאת קמה מהמיטה, עד שאת מסיימת להתארגן זה הפשיר (15-20 דק').
    אם את עושה עם שתי פרוסות לחם - אפשר להכין על הפרוסות הקפואות (למרוח ולשים מה שרוצים) ועד ארוחת העשר זה כבר מפשיר וטרי.
    חשוב מאוד לקנות כשעדיין טרי-טרי וישר להכניס להקפאה.
  • מרינה-
  • בדיוק מה שלינברי רשמה
    לא מכניסים למקרו מקפיאים ישר

• טוב נראה לי שאני ינסה מההקפאה,‏ אבל אם הילדים יגיעו לארוחת עשר עם סלע ‏-‏ אתן אשמות,‏ לא אני !!!‏
  • תזכרי לא להפשיר במיקרו....
    אני שנה שלמה עושה ככה.. וכלום לא קורה לפיתה / לחמניה

• אני הזמנתי - זה כיף ונוח אבל יותר יקר.....
    יש באתר שלהם מחירון... תיכנסי דרך גוגל.
    מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות
    http://www.ubank.co.il?A=morang

• אני פעם ניסיתי . זה כיף לאלללה ...
    אמרתי לבעלי שזה אחלה שירות כשצריכים להכין כריכים לילדים לבית ספר /גן
  • רגע..לא לצחוק במקפיא..שומרים את הלחם/לחמניות בשקית נכון?
    אני כבר לא יודעת מה אני עושה לא בסדר...ולא, אני לא שמה ישר במיקרו
    אוףףף...
  • מרינוש - כן, שומרים את הלחמניות/לחם בשקית בה הם ניקנו, מגיעים הביתהוכמו ששמים את הבשר במקפיא כך שמים גם את הלחמים.
    אני אוהבת לקנות כשעוד חם ואז ישר להקפיא, זה יוצא הכי הכי טרי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה