היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על גיסתי היא כזו ילדה קטנה..אסור להגיד לה כלום- ישר היא עושה ברוגז וחרם, כולל על הילדים המסכנים שלי שלא אשמים... לפני חודשיים היא היתה חולה- חטפה וירוס די קשה, ורצתה בכל זאת להגיע לארוחת ערב שישי אצל חמתי. בעלי- אחיה ,שאל אותה בטלפון אם זה משהו מדבק כי הוא מפחד על הילדים בעיקר על ינאי. עכשיו הבחורה- בת 27 טרקה לו א ת הטלפון על השאלה התמימה הזה...ואחכ סימסה לו : תשכח שאעשה לכם טובות בזמן הקרוב עם הילדים (היא היתה מגיעה הרבה בחופשת הלידה להיות איתי , אבל יותר כדי לשבת איתי לקפה ולקשקש יחד, אף פעם לא ביקשתי ממנה טובות, תמיד הסתדרתי לבד, ותמיד זכרתי לומר תודה ולקנות לה משהו ) קיצר אני ממש נעלבתי מזה..והכי חרה לי שבאותו ערב שישי היא הגיעה, נכנסה לקחה כביסה מחמתי ויצאה. בלי שלום בלי כלום. גאיה התחילה לבכות כי היא לא הבינה למה היא הולכת ככה... וממש נפגעתי בשבילה...מה הילדה שלי אשמה? אילו ביומולדת של גאיה היא לא אמרה מזל טוב ושלא נדבר על מתנה...לא שאני צריכה טובות ממנה
23 תגובות
עמוד 1
יווווווו היא נשמעת תינוקת בת 16
אני חושבת שבעלך צריך לשבת איתה ולדבר איתה שיחה אחד על אחת ולנסות לסדר את הענינים שלפחות הילדים לא יצאו אשמים פה
אני שונאת שיש ריבים לא משנה איפה ואיזה ומכניסים את הילדים
היא ממש ילדה!
יפעת אני חושבת כמוך אבל בעלי בשביל שלום בית ושלום משפחה מוכן לספוג כל דבר... אני רק מזכירה את הנושא והוא מתרגז עלי שאנ י מנסה לסכסך, אבל תכלס הוא לא מעמיד אותה במקום!
איזה שלום בית בדיוק יש ... אם היא לא מתייחסת לילדים
כן, אבל התכוונתי שעכשיו שפתאום עבר לה הכעס
היא פשוט ילדה קטנה שלא התבגרה
אני הייתי מתייחסת די כרגיל-די בקריריות ואם היא תשאל משהו אז להגיד לה בדיוק מה את חושבת ! אל תקחי אותה קשה , היא כנראה באמת ילדה קטנה
כנראה באמת שחכה לגדול חכי שתיהיה לה משפחה משלה היא תתנהג אחרת פתאום
אני לא מבינה על מה היא התעצבנה? מה בסה"כ בעלך שאל? רק אם זה מדבק ? זה לא שהוא אמר לה " תקשיבי עדיף שלא תבואי כי זה מדבק... " היא ממש הגזימה... ולמה באמת הילדים צריכים להפגע מכל הסיפור? שבעלך באמת ישב לשוחח איתה, יש להם הרבה על מה לדבר.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
איזו התנהגות ילדותית "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שיר, לצערי חמי בירר לפני בעלי בלי שידענו וזכה גם הוא לניתוק עצבני וכמה ימי ברוגז
אתן טועות כשאתן חושבות שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה. ממה שאני הבנתי היא פשוט אגואיסטית, ולא סתם אגואיסטית אלא אגואיסטית גדולה!
מסכימה עם כל מילה של נטלי
תתעלמי עד שז יעבור ותשתדלי להיות נחמדה כזה עובר לה ע"מ שלא יהיו שוב ריבים
התנהגות דוחה אגואיסטית וילדותית בחורה שמחפשת תשומת לב מיותרת, אני מסכימה עם הבנות בעלך אכן צריך לנהל איתה שיחה נשיקות לילדים המקסימים שלך ומתגעגעתתתתתתתתתת מאמי
חצופה ומגעילה. בטח עוד אין לה ילדים שהיא מרשה לעצמה ככה. אוף זה הכי מעצבן שתעשה את הברוגז שלה עם ההורים אחרי וכדומה אבל ממש לא על חשבון הילדים. שתיקח רגיעון תקנה נעלי ספורט ותתחיל לקפוץ.. זהו עכשיו אני ממש עצבנית
אני מאוד מאוד מבינה אותך לגבי ההתנהגות הילדותית
חחח קושקושוני, חופשי קיבוצניקית
אחרי שטרקה את הטלפון כנראה טיפסה על עץ גבוה והיה לה קשה לרדת
לדעתי זה לא סוף העולם , זה לא שהיא קיללה אותכם או משהו
עכשיו זאת את שמונעת מהילדים את הדודה שלהם
מאמי אני מבינה אותך הקיבוצניקים האלה אך שיהיו לנו כוחות להתמודד עם השריטות שלהם
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים