ברזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר שלום שוב,

יש לי שאלה לגבי ברזל.

אני היום בשבוע 28+0. בבדיקת הדם האחרונה שבוצעה בשבוע 24+2 (יחד עם העמסת סוכר 50 ג"ר) יצא לי המוגלובין 11.60 (ירד מ-12.60 באפריל).

הרופא שלי נתן לי מרשם לכדור ברזל שנקרא Ferro-Gradumet 325 mg (מקווה שרשמתי נכון) ללא תוספת של חומצה פולית כי אני ממשיכה לקחת פרנטל וגם כי הייתה לי אלרגיה לפני שנכנסתי להריון לחומצה פולית משולבת עם ברזל.

הכדור הזה לא נמצא בשום מקום (בדקתי בבתי מרקחת בשני ערים וגם בקופות חולים השונות) ונאמר לי שהכדור גם לא נמצא אצל יצרן מעל חודשיים.

הרוקחת המליצה לי לבחור בין פרו 15, פריפל, ג׳נטל איירון.

הרופא שלי נמצא בחופשה עוד שבועיים. האם אני יכולה לקנות ולהתחיל לקחת את אחד מהברזלים הומלצו ע"י הרוקחת ואם כן על איזה מהם את הממליץ?

תודה מראש וסליחה שיצא ארוך קצת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

שלושתם בסדר ואת יכולה לקחת כל אחד מהם
    ב - ג'נטל איירון יש מינון ברזל נמוך יותר ולכן עדיף פריפל

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה