הנה זה מגיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אלוהים אני כולי בלחץ מחר שבוע 34 וזה השבוע ששקד נולד. אלוהים ישמור אותי. בעיקרון הזריקות מחזיקות אותי אבל אי אפשר לדעת מה יהיה
    תיק כבר הכנתי בערך אבל לא ארגנתי את התיק של הכלי רחצה ודברים לתינוקי גם עוד לא ממש קניתי וכיבסתי אלוהים אני כולי בלחץ

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

5 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך ללדת בשבוע 38
    בהצלחה
  • תנשמי עמוק. אני בהחלט מבינה את החרדה. כל הריון הוא שונה. את תעברי את השבוע הזה ואת השבוע הבא וגם את עוד שבועיים ותלדי בזמן, ישר לתינוקיה, בלי פגייה. ותצאי הביתה בידיים מלאות.
    תחשבי חיובי. יהיה חיובי.
  • כן נראה לי שאני אגיע ל 37-38 מקווה להירגע

• אני בכוונה לא עשיתי כלום עד שבוע 35 - משבוע 35 אמרתי לעצמי שאני מוכנה ללדת וארגנתי את הכל וילדתי כמעט ב40, אז יש לך תקווה.

הזריקות שנתנו לך ישמרו עלייך - אל תדאגי
  • אני עוד מקבלת עד שבוע 36 כולל וכל שבוע זה סיוט אחד גדול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה