היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום היה המפגש עם הגננת --ויי שנה ראשונה בגן ערייה איזה התרגשות....הגננת נראית מאוד נעימה ודמות חינוכית מדברת יפה הגן מטופח ומסודר מאוד יפה איך שנכנסנו נועה נדבקה לי לרגל והתחילה לבכות...לא רוצה גן....מה קשור?אמרתי לה בצחוק חכי ליום חמישי חחח לקח כמה דקות והיא השתחררה ישבה לצייר לקראת הסוף יצאנו והגננת מרה שלום ונפגש יום חמישי ואז אני כמו טיפשה...אמרתי לה"כמה שאני חוששת מהימים הראשונים עד עכשיו היא היתה בחממה בגן של הסבתא אז היא אמרה לי שיהיה לה כיף ואין מה לדאוג אז אמרתי לה "אל תדאגי אני מאמהות שכל היום שואלות ומציצות...."אז היא ענתה לי"את לא צריכה להציץ פשוט תדפקי בדלת ותכנסי" בעלי אמר לי שיצאנו איך אמרת לה דבר כזה הן לא אוהבות לשמןע שבוחנים אותן וזה נכון...סתם פליטת פה....
9 תגובות
עמוד 1
התחלות של הילדים שלנו הם קודם כל ההתחלות שלנו
וכמו בכל התחלה - תמיד יש התרגשות... וכשמתרגשים לפעמים יוצאים משפטים שלא בדיוק התכוונו אליהם... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
עדי אז זה לא היה כל כך נורא נכון???מקווה...
גם אצלנו היה מפגש אתמול בערב עם הצוות.
מרגש מאד!!!! (בלי הילדים)
הגננת פשוט מקסימה! סיפרה לנו על הגן, אופי הפעילות (ממש גדולים כבר
אכן מ ר ג ש !!!
אורטל, כן אה?! פתאום הפילו עלינו עוד תשלומים על חוגים, אוכל, השבחת הגן (דיי חוצפה), סל תרבות ועוד....
אצלי בעלי הלך לאסיפת הורים אתמול יחד עם דן (למרות שאסיפה ללא ילדים- דן נדבק שהוא רוצה לבוא - ודיי הרוויח מזה..הכיר את הגננת, קיבל טופי ) אין סוף תשלומים זה לא חדש..תכף יתחילו להגיע סלי תרבות, אוכל וכו..זה תמיד כך
בהצלחה לכולנו בבנות !
לא דיברו איתנו על תשלומים בכלל "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שירי, מה זה השבחת הגן??
מה זה באמת השבחת גן?מה שנקנה צעצועים וספרים לגן?מה עוד??
אוכל?????הלוואי ואצלינו היה אוכל הייתי שקטדה ששקד אוכלת כי היא לא ממש תאכל והיה לנו היום מפגש של ההורים עם הילדים ואפילו לא הכירו אחד את השני נתנו לילדים קצת להסתובב בגן ולשחק ולנו למלא שאלונים והגננת אמרה שאסיפת הורים לפני ראש השנה שזה עד חודש ולי יש מיליון שאלות בתור אמא ששולחת את הבת שלה פעם ראשונה לגן עיריה לגבי תשלומים באמת עוד לא דיברו רק באסיפת הורים