אוףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מפסיקה לחשוב על הניתוח שאמרו שדנדוש צריכה קשה לי להוציא כרגע מהראש ולהתרכז בדבר הבוער הקרוב הוצאת כפתור בהרדמה מקומית ביום א' הקרוב
    לדנדוש יש עוד המון זמן עד היום הולדת וכבר מעכשיו מדברת על מה היא רוצה את מי ואיפה אני מסבירה לה שכרגע אמא לא מוכנה לתכנן כלום עד שנעבור איתה טיפול מסוים לא בונה על כלום כרגע היא החליטה שרוצה בגינה עם ישראל והגיטרה שיבוא נו שויין כבר החליטה הגברת שלי ולא מוותרת
    היינו היום במחאת העגלות הביאו את הכבש ה - 16 להופיה דנה עדיני (לא הצוות הישן אלא צוות חדש ברובו) שרה את הילדה הכי יפה בגן דנדוש עמדה צמוד לבמה ראיתי שהיא מזיזה את השפתיים בהתלהבות אבל האמת היא לא יתה לידי ולכן אינני יודעת אם באמת שרה ואם ברור (למרות שאני יודעת שלא מדברת ברור ובגלל זה מטופלת)
    בנוסף לכל הקלינאית תיקשורת שלה בכלל לא עונה לטלפון שאני חייבת אותה דחוף להמשך הכוונה אחרי שגילינו ועלינו על בעיה דנדוש חייבת המשך קבוע ועד יום ג' היא בחופש
    אוףףףףףףףףף הכל משגע אותי יחד כל המחשבות ורק לכן אני יכולה לשפוך וישוב יש לה גם את הבעיה עם העיניים שלא נפתר אבל זה נראה לי אני אוותר הפעם לא נראה לי יהיה קריטי אם לא אפתח לה פעם 3 את תעלת הדמעות נחכה לנובמבר לרופא וניהיה חכמים יותר
    סליחה על הקיטורים והאורך
    פשוט בא לי שדנדוש כבר תיהיה כמו כולם כמו בני גילה שלא עוברים דברים שהיא עוברת לא בא לי שכולם יגידו שהיא מיוחדת וילדה נדירה עם חיוך שובה לב מה זה עוזר לי?

4 תגובות
עמוד 1
  • טוב תקשיבי אני חייבת להגיד לך את יכולה להיפגע או לא אבל די כבר עם הקלינאית תקשורת , לפי מה שאת מספרת אז מה עם היא לא מדברת ברור היא מטופלת !!!! אז תקחי נשימה ותרגעי נראה לי שאת פשוט מלחיצה את הילדה מאוד עם כל החוגים והריצות שלך כן שרה או לא שרה בהופעות של מיכל/ כבש ה16 וכדומה !!! מדברת ברור או לא ברור .
    היא לא הילדה הראשונה שיוציאו לה כפתור בהרדמה מקומית או מלאה מהפורום
    היא לא הילדה היחידה שמטופלת בקלינאית תקשורת מהפורום
    לפעמיים אני קוראת את השרשורים שלך ושואלת אם זה אמיתי כל הדבר הזה כל הלחץ מהדיבור את האמת אני ממש לא מבינה אותך לפעמיים
    רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• קשה להתמודד עם כל דבר בניפרד אז זה עוד יותר קשה להתמודד עם הרבה דברים יחד
    הקושי שלך מובן מחזיקה אצבעות שהכל הכל יעבור ויסתדר במהרה
    ושהדרך תיהיה קלה ונעימה עד כמה שהיא יכולה להיות
    וקושקושוני סליחה שאני אומרת את זה אבל התגובה שלך לא נעימה
    לדנדוש יש בעיה עם החייך שמצריך ניתוח ולגבי הכפתורים - אם זה היה הניתוח היחיד
    שהיא הייתה צריכה לעבור אז מילא אבל כאן היא עברה ועוד צריכה לעבור עוד מספר
    ניתוחים לכן זה לא רק ניתוח כפתורים וזה לא רק טיפול של
    קלינאית תקשורת. זה מצבור של דברים ולכן כ"כ קשה לה!
    היא לא ביקשה ביקורת על הרגשות שלה! היא חיפשה תמיכה!
    כל אחד מתמודד עם בעיותיו בדרכו
    ואם מסיבה מסויימת אין לך מילים תומכות או מעודדות אז..........
  • אני בדרך כלל מהפורום השכן אבל קושקושני- יש דרך להגיד את הדברים...זה ממש צורם
  • מסכימה עם קרן ויעל, מאחלת לדנדוש שתרגיש טוב והחלמה מהירה!
    וכמובן כמו שיעל אמרה אפשר לאט לאט בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה