סקר ת**** בגני עירייה- חשוב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו חזרתי מאסיפת הורים בגן..
    אני מזועזעת!

בר"ג יש ת**** בגנים וזה הולך ככה:
    (מדובר על גילאי טרום טרום חובה 4-3)
    בוקר ב9:30 יש בופה פתוח עד 10:30 הכולל:
    פרוסות לחם
    4 ממרחים (גבינה, קוטג', חומוס, טונה, סלט ביצים וכדומה)
    ירקות חתוכים.
    כל ילד מכין לעצמו פרוסה

21 תגובות
עמוד 1
  • נשמע הזוי מידי מכדי להיות אמיתי.
  • ומה עושים אם יש ילד אלרגי?
    למעין, לדןגמא, אסור בשום פנים ואופן לאכול חלבי. היא לא יודעת לזהות דברים חלביים. זה פשוט לא הגיוני שיעשו בופה והילדים יקחו לבד. מה גם שזו דרך מצויינת להעביר מחלות, כי הילדים גרועים בהגיינה.

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• וואו! כל פעם אני שואלת איפה ההיגיון בכל ההתנהלות של גני עירייה????

• גם אצלי בגן יש מזנון (אחרי תקופת ההסתגלות בה כולם אוכלים יחד) אבל הילדים לא מכינים לעצמם את הכריכים.

המטרה לא בהכרח של הסייעת אלא אולי של הגננת ללמד עצמאות, אחריות וכו'.

אני אישית גם לא מאמינה שזה מתאים לגיל הזה להכין את הכריכים לבד. אני מציעה שדרך הוועד תעלו את הנושא הזה ותדונו באפשרויות אחרות

net02 - כמובן שחובת ההורים לדווח על אלרגיות ומצב בריאותי בכלל. ותפקיד הסייעת / גננת לוודא שהיא לא אוכלת את מה שאסור

גם ארוחת הצהריים ב- 14 וחצי זה קצת מאוחר... הצהרון מגיע ב- 14 ולא לוקח חצי שעה לארגן. וזה בכלל לא קשור לגננת, אלא אם ארוחת הצהריים לא באחריות הצהרון....
    אם זה צהרון, דברו עם ההנהלה!!
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני מבינה את התסכול שלך, אבל אני חייבת לספר לך ששנה שעברה כשהלכתי להתרשם מהגן שאמילי שובצה אליו. זו בדיוק הייתה שעת ארוחת הבוקר
    והיה 'בופה'
  • זה שיש ארוחות בגן זה קלאסי אני עוד לא יודעת איך אצלינו כי רק היום יש מפגש גם כן טמטום מי עושה מפשג ביום האחרון של החופש ועוד בשש בערב שבטוח לא יסתיים עד שבע ומשהו ודווקא ביום ראשון הילדם לא אמורים ללכת לישון מוקדם אבל לגבי זה שהילדים אמורים להכי לעצמם זה נראה לי באמת הזוי
  • לפחות יש לכם ההזנה בגן
    לנו אין
    צריך להביא כריכים מהבית ופירות וירקות... אצלנו בעייריה החליטו שרק שגנים היו בהזנה שנה שעברה ישערו אלה שלא לא נכנסים השנה להזנה
    אני בטוחה שהילדים הסתדרו אצלכם .. ברור שבתור התחלה הגננת תראה מי מכין ואיך וגם יעקבו אחרי השמות
    אצלנו לדוגמא כל ילד לוקח את התיק ואחרי שמסיים לאכול תולה את התיק במקום אחר ככה יודעים שאכל....
    אני מתכוונת שאני אקח את שחר בצהרים לבוא עם חלק מהאורחה ביד שיכול כבר בדרך הביתה לפחות בימים הראשונים

• את צוחקת נכון???

• חחחחחחחחח בופה אהבתי...
    תראי מאמי..זה לא כזה הזוי בגדול...אם הם עושים את זה אז כנראה יש להם ניסיון וילדים כן מסתדרים עם זה כמובן אם ילד אלרגי למשהו חייבים להודיע..בשביל זה אמור להיות גם שאלון להורים שצריכים להחזיר ביום ראשון של הגן....

אצלינו במכתב ששלחו היה כתוב לשלוח ילד עם 2 כריכים + פרי + ירק...
    אתמול באסיפת הורים התברר שיש אפשרות ב-80 שח בחודש לארגן להם ארוחת בוקר בדומה למה שאת מספרת. כולנו הסכמנו , נראה לי דווקא יותר נוח מאשר כל ילד יביא משהו אחר מהבית ויתחילו לריב למי תפוח אדום יותר
    את השם הם ילמדו לזהות מהר מאוד ! אין לך מה לדאוג בקשר לזה..בגיל הזה זיכרון "צילומי" מאוד מפותח אני בזמנו לא הבנתי איך דן מצליח להדליק טלויזיה ולחפש בתפריטים של הVOD בדיוק את התוכנית שהוא רוצה הרי הוא לא יודע לקרוא ..אבל מתברר שהיה מספיק לו שאני רק פעם אחת חיפשתי והוא "צילם" את כל התפריטים ואיפה צריך להיכנס

יהיה בסדר מאמי..אל תדאגי
  • גם אצלנו זה דומה, הדסקה, לא דיברתם על זה?

אנחנו דיברנו על זה עם הצוות.

בחודשים-שבועות הראשונים זו הסתגלות. הן בודקות ילד ילד, מסבירים להם איך אוכלים, מה עושים, שוטפים ידיים.

זה ממש לא מה שאת אומרת.....
  • אצלנו מביאים כריכים מהבית.
    נראה לי שאשים לה חצי פיתה + רבע פיתה +פרי+צלוחית ירקות+עוגיה+מעדן
    מעין תצא מהבית ב6:35 ותחזור הביתה בסביבות 14:20 ישר לארוחת צהריים.
    מקווה שיהיה בסדר.
    יכול להיות שיתנו להם בבוקר קורנפלקס בגן.
  • גם אצלנו מביאים כריכים מהבית...
    אתמול במפגש חילקו קופסת אוכל כזו מחולקת ל-3 תאים עם "תפריט":
    1. סלט מ-5 ירקות
    2. ביצה קשה או חביתה מטוגנת בשמן זית
    3. לחם שיפון
    4.פרי
    5. גבינות
    6. שוקולד אפשר רק ביום שישי

הייתי בהלם
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • לפי מה שהיה אצלנו בשנה שעברה- אמנם יש מזנון אבל הילדים לא תמיד מכינים לעצמם את הכריכים- אלא הסייעת עוזרת להם. זה ברור שילד בן שלוש עדיין לא ידע להכין לעצמו כריך אבל הוא ילמד עם הזמן.
    וזה מצויין לדעתי שיש הזנה בגן. זה חוסך (לי בכל אופן) המון זמן בבוקר.
    בכל מקרה מומלץ לתת לילד משהו קטן- מעדן, קרקר, כריך קורנפלקס בבווקר כדי שלא יגיע מורעב לגן.
    הדס- תהיי בטוחה שילד שלא אכל או שילד אחר שם את הפתק שלו יודיע שהוא רעב וידרוש לאכול...אף אחד לא ישאיר אותו רעב
    לגבי ההיערכות לאופק חדש- לפי מה שהבנתי, אצלנו הצוות של הצהרון מגיע באחת וחצי (יש חפיפה של חצי שעה בין הצהרון לגננת) ומארגן את הארוחה במקביל לגננת ככה שהארוחה לא מתעכבת מעבר למה שהיה עד עכשיו- בסביבות 14:00. הילדים מתרגלים לשעות האלה.

• שנה שעברה גם לי זה היה נשמע "הזוי" שהפיצי שלי בן 3 יכין לעצמו ארוחת בוקר !! אבל, הסייעת עוזרת להם, ומאוד מהר הם לומדים לבד, היום הוא מכין כריכים למופת
  • אני הייתי מאוד רוצה להביא לו אוכל מהבית.
    ככה לפחות יש לי קצת שליטה על מה שהוא אוכל.
    אין לי בעיה להכין לו כמויות אוכל...

כרגע יש בגן של יותם 36 ילדים

• חצי פיתה ורבע פיתה זה חצי ארוחה של בני ... גבר זוזל . אני יעשה לו 5 חציי פיטה מחר ואתם 2 פירות וקופסה קטנה של ירקות מיני (מלפפון ושרי ).
    ויש לו גם חבילת וופל עלית למקרה רעב .... מה אני עושה - פוחדת שיהיה רעב ...

http://www.holdthatpic.com/
  • מזהההההההההההההההההה
  • גם אני מר"ג ובשנה שעברה בגן עיריה היה נוהל דומה, רק שהסייעת הכינה את הכריכים ושמה אותם על השולחן, וכל ילד בחר לעצמו. אני בטוחה שאם הן יראו שקשה לילדים הן ישנו את זה קצת...

בתחילת השנה עזרו להם עם השמות ולאט לאט הם למדו

אל תדאגי, הן מנוסות ומתורגלות, והילדים לפעמים מסוגלים הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים כשהם יוצאים מהפינוק של הבית
  • לי זה נראה ה-ז-ו-י ! ! ! ! ! ! ! ! !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה