הילד שלי שוב נשך בצורה נוראית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מאוכזבת מהילד שלי, אחרי שישבנו הרבה זמן בבית לבד ללא חברים
    הצעתי לחברה להפגש בגימבורי והיא הסכימה הלכנו היה לנו מדהים וכיף
    כל מקום שהוא הלך התערבתי והסברתי יפה שחולקים משחקים ולא רבים
    ולא מכים וכו הילד משחק יפה עם כל הילדים שם ואז נועם עשה קקי וביקשתי
    מהחברה שלי להשגיח על ניתאי ומהשירותים שמעתי צרחות אמרתי לעצמי בבקשה שהילד שלי לא נשך אף אחד אני באה לשם חשכו עיניי ניתאי נשך ילד עד זוב דם!!!
    ממש ככה הוריד לו חתיכה מהסנטר ירד לילד מלאאאאאאאאאא דםםםםםם
    והילד שלי מתחבא בתוך הבריכת כדורים מסרב לצאת אני צורחת עליו שיצא
    ובוכה ומרגישה נוראאאאאאאא צעקתי עליו ואמרתי לו שלא נושכים ועכשיו הולכים הביתה
    כי הוא לא יודע להתנהג יפה, חברה שלי אמרה לי שמזל שזה לא הבת שלה ואמרה שאולי עדיף שהוא יהיה בבית ללא חברים, הצטערתי נורא בפני האמא שכמה דקות לפני כן סיפרה שלבן שלה היתה בעיית נשיכות פעם וחלקתי איתה את הרגשות שלי עם הבן שלי והיא מקסימה אמרה שהיא מבינה וכל עוד שאני לא אדישה כלפי זה ומרגישה כל כך נורא היא מבינה אותי וזה בסדר רק שאני צריכה להמשיך להיות עקשנית איתו שאסור לנשוך, מסכן הילד נתתי לו סוכריה על מקל וחטיף כל מסכן קטן, אני אובדת עצות
    מאוכזבת מדוכאת ולא יודעת מה לעשות יותררר הילד שלי נוראיייייייייייי
    איזה אמא נוראית אני אני לא מצליחה להעביר לו את זה הכל אני מצליחה רק את זה לא
    למהההההההההההה מה אני צריכה לעשות כבר אני כותבת את זה ובוכהההההה
16 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני מבינה את התסכול שלך

• http://www.doctors.co.il/forum-1234/message-1841#message-1830

מצאתי לך קישור מעניין שגם הזכיר לי משהו שאני עושה עם אורי כשאני רואה שהוא עומד להיות תוקפני כלפי ילד אחר- אני מציעה לו דרך אחרת להגיב- ז"א אני אומרת לו: לא להרביץ, אתה יכול להגיד שלום לילד/לבקש יפה וכו' בהתאם לסיטואציה, אם זה לא עוזר אני פשוט מרחיקה אותו מהמקום בכוח

• ממי יותר מדי מה לומר אין לי - דיברנו על זה ואמרתי לך שככל הידוע לי הפתרון היחיד זה פשוט להמשיך ולהתמיד במנטרה הקבועה.
    אבל בבקשה בבקשה בבקשה - אל תאמרי אני מאוכזבת ממנו, אל תאמרי הוא נוראי - נכון את כותבת את זה פה, אבל ילדים קולטים הכל!!! הם נייר סופג!!! הוא קולט את הרגשות שלך וכל מה שאת עושה הולך לטמיון.

• קודם כל התסכול והכאב שלך פשוט פורץ מכל מילה, וזה נורא קשה לקרוא מהצד אז אני מתארת לעצמי שהחוויה שלך - לא פשוטה בכלל.
    אומרים שלפעמים ילדים שלא מצליחים לבטא את עצמם במילים, נוהגים בשעת כעס לנשוך מרוב תסכול, אני לא יודעת אם זה נכון לגבי הבן שלך, נקודה למחשבה - עם הרבה תקווה שעוד מעט יידע לבטא את עצמו.
    מה שכתבה לך לולי מאד נכון- אל תביעי אכזבה ממנו ואל תגידי או תחשבי הילד שלי נוראי, אני נוראית, וכו' - זה נזק לילד.
    אני חושבת שאת צריכה להמשיך לצאת איתו לבילויים אבל את חייבת עזרה- שבעלך או מישהו אחר יבוא איתך, מישהו חייב להשגיח כל דקה על הילד,
    שמת לב שאיך שהוא יצא מהשגחתך לדקה זה קרה?
    אולי זה קשור לקנאה שלו כשהוא רואה אותך מטפלת בקטן?
    אולי הוא רצה לנשוך ופחד מהתגובה שלך ולכן חיכה להזדמנות פז שתסובבי את הראש?
    חייב השגחה צמודה, לדבר איתו על המקרה הזה,
    חפשי אולי בויאודי תכניות עם מסרים לא לאלימות, או ספר שמסביר את הנושא, ובעיקר הרבה חיזוקים חיוביים ממך.
    בהתחלה הוא שיחק יפה ואת היית מעורבת - האם אמרת לו "אני גאה בך, כמה שאתם משחקים יפה, כל כך נעים להיות פה, כייף לשתף חברים, כל הכבוד לך ילד בוגר שלי"...? חשוב מאד לחזק כשהוא מתנהג יפה ולדבר על הנשיכות בנימה שלילית אבל לא בצורה שהוא יחשוב שאת לא אוהבת אותו
    קשה לי להסביר, סיטואציה לא פשוטה, אבל לא בטוח שהפתרון הוא לא ללכת תקופה ארוכה לגימבורי. אולי מפגשים קצרים בהשגחה מלאה, אחרי שעברה חצי שעה לקום וללכת ולא להפסיק לשבח אותו על ההתנהגות הבוגרת שלו, לדבר על זה בכל הזדמנות, לבוא הבייתה לספר לבעלך לידו "אתה יודע שהילד התנהג היום כל כך יפה ולא נשך ולא הרביץ? אני ממש גאה בו" שיתפוצץ מגאווה על עצמו...
    המון חיבוקים וחיזוקים, צאי מהמחשבות השליליות הן הרסניות יותר מנשיכות!!
    בהצלחה
  • הילד שלך לא נוראי! וגם את לא אמא נוראית!
    בואי נתחיל בזה!

הוא נמצא בגיל כזה שלא ממש יודע להסביר את עצמו... ולכן זה בא לו בצורה כזו.
    את תראי שאוטוטו זה יחלוף, ובינתיים את צריכה יעוץ לדעתי.

אמרו לך כבר להתייעץ עם שרון שמש... אני גם ממליצה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • ענו לך כל כך יפה הבנות. אוהבת אותך ומקווה שבקרוב מאוד זה יפסק
  • אומנם אין לי מה להוסיף מעבר למה שאמרו לך, אני פשוט רקוצה לחזק אותך ולתמוך בך ולאחל לך שזה יעבור במהרה
  • מאמי אהובה יפה שלי
  • אולי תתייעצי עם שרון המקסימה שלנו בפורום תמיכה ?

• פשוש"ה כתבה תגובה מעולה ונגעה בכל הנקודות החשובות.

מקווה שהעצות שלה יעזרו לך

• אני חושבת שאת אמא מקסימה
  • תודה על התגובות בהחלט כתבתי גם לשרון לראות מה היא מייעצת לי
    בנוסף התייעצתי עם הרופא של ניתאי אני ינסה גם את הטיפים שקיבלתי למרות שאני מרגישה שניסיתי כמעט הכל אני ימשיך לנסות ולהיות עקבית לגבי שיטה אחת ודי
    ועם אני לא יצליח אני ינסה לראות לאן אפשר עוד לפנות כי חברה שלי פה אומרת שאולי ללכת לפסיכולוגית תודה על החיבוקים והחיזוקים זה מאוד מעודד
  • היי חמודה !!!אני בפעם ראשונה מגיבה בפורום של הורים - ונגעת לי בלב מאוד:

קודם קבלי
  • מאמי שלי אין לי מה לייעץ לך לצערי

• אין לי מילים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה