אוכל מוצק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בני בן 9 חודשים כמעט ואוכל פירות בבוקר ובצהריים מרק טחון.
    האם בגיל הזה כדאי כבר להתחיל לו מזון מוצק יותר ולא טחון? קציצה מרוסקת... מחית תפו"א, קצת דג?... מצד אחד אני חוששת כי זה לא טחון לגמרי (ילד ראשון...) מצד שני אני רוצה לחשוף אותו למרקמים שונים.
    מה אתן אומרות? זה הגיל בשביל להתחיל?.

שאלה נוספת, מה הייתן נותנות לתינוק בגיל הזה בארוחת מנחה? (ארוחה אחרי שנת צהריים בסביבות 4) הייתי נותנת לו בקבוק אבל הורדתי לו את הבקבוק והתחלתי לתת מעדן גמדים. אתן חושבות שזה מספיק? (אוכל מרק בסביבות אחת וחצי- שתיים ובקבוק לפני שינה בסביבות 7 וחצי בערב)
    יש רעיונות נוספים לארוחת מנחה בגיל הזה?

7 תגובות
עמוד 1
  • היי, גם הילד שלי בן 9 חודשים ו- 4 ימים אני נותנות לו ב- 5 וחצי בבוקר בקבוק אחרי זה ב- 9 וחצי פירות ב- 1 וחצי מרק ירקות עם עוף גם כן טחון, לפני יומיים התחלתי לתת לו ב- 4 מעדן שטוזים וניל ב- 4 וחצי פתי בר לבד ביד והוא אוכל וב- 5 וחצי בקבוק שוב אבל עם דייסה וב- 10 בערב שוב בקבוק :)
  • דור בן 10 חודשים אני עדיין נותנת לו טחון

• הבעיה שעכשו הכנסתי אותו לגן וארוחת מנחה בסביבות 3 נותנים להם מוצק. בגלל שהוא לא אוכל אז האופציות שלי קטנות... או להחזיר לו שוב את הבקבוק או להביא מהבית מעדן או להרגיל אותו למוצקים (למעוך פשטידה, תפו"א, קציצה מעוכה בארוחת צהריים,)

מעבר לזה, אתן חושבות על פי גילו שיש לו עיכוב בהתפתחות/ בחשיפה לאוכל מוצק?
    כולם בגן כבר יושבים ואוחזים בירק או פרי והוא נחת רוח... לא יושב עדיין, בקושי זוחל ולא אוכל מוצקים.... די מתסכל
  • הכל בסדר ..הוא רק בן 8 חודשים..בן שלי בן 11 חודש ואני בקושי נותנת לו
    פתי בר וגם זה עם אלף עיניים..
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • קודם כל מה זה נותנים לו מוצק הוא לא יכול בגיל הזה לאכול בלי השגחה משהו מוצק
    חייב להיות מישהו לידו
    אני היום נסיתי לתת לדור אכל כמה ביסים... מחר אני אמשיך אני מאמינה שלאט לאט הוא יגדיל ואני חותכת את זה לחתיכות קטנות
    גם מתי שאנחנו אוכלים אני לוקחת חתיכה קטנה מאכול מנסה לתת לו
    יש ילדים שמתחילים בגיל הזה ויש כאלה בגיל יותר מאוחר

• אצלי היא גם אוכלת טחון אבל התחלתי לתת לה קצה של לחם ביד.
    חוץ מזה ארוחת מנחה היא אוכלת יוגורט טבעי שאני מערבבת לה עם גמדים או שטוזים. מעדן אחד קטן לא מספיק לה.

• איתן בן 8 חודשים, אוכל מרק מעוך (לא דק מדי), אוכל חתיכות שניצלים וקציצות חתוכות לחתיכות קטנות
    אוכל רבעי ענבים וביסים של אבטיח ופירות אחרים
    אוכל ירקות טריים בחתיכות
    ובכלל, כל מה שיש על השולחן - חותכים לקטן ויאללה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה