אימהות לתינוקות עם רפלוקס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או אימהות לתינוקות שהיה להן רפלוקס...

אשמח לכל פיסת מידע בנושא ; איך האכלתן? איך השכבתן לישון?איך אני אמורה להגביה אותו במיטה אם הוא נרדם רק על הבטן?מותר לילדים כאלה לישון על הבטן? איך הנחתן על מזרון פעילות? איך לעזאזאל מתמודדים עם האי שקט הנורא הזה? ומה לעזאזאל עושים עם ההקאות האלה שלא נגמרות (למרות שעברנו לאינפמיל)?? מותר לתת מוצקים? מתי זה יעבור כבר????????
9 תגובות
עמוד 1

• היי
    לבן שלי יש ריפלוקס שקט, אז הוא לא היה מקיא אבל הוא סבל מהצריבה.
    אחרי שהאכלתי אותו בזוית השארתי אותו בידיים בזוית לפחות לעוד 10 דקות.
    בשינה בלילה לא הגבהתי (מקווה שככה כותבים..
  • הי,
    גם אצלנו הריפלוקס קיים, היה אצל הגדולה ועכשיו גם לקטנה.

מאכילים רגיל, אינפמיל כמובן רק בטמפרטורת החדר אחרת הוא לא נהיה מוצק בקיבה וזה לא עוזר.
    להשכיב לישון עם הגבהה, אנחנו הורדנו למיטת תינוק את 2 הגלגלים מצד אחד, אז זה יצר הגבהה, אסור לשים כרית כי זה הורס את הגב ולא נותן את ההגבהה הרצויה לריפלוקס.
    לא הנחנו על הבטן אחרי אוכל, אז היה להן קצת עיכוב כי היו פחות על הבטן מתינוקות אחרים אבל לא נורא. ממילא ברגע שהוא מתהפך אין לך שליטה על זה.
    איך מתמודדים עם האי שקט? מנסים להקל כמה שאפשר, אנחנו לא הנחנו אותן בכלל עד חצי שעה אחרי האוכל, הן היו או במינשא או בסלקל או על הפוף (דרך אגב הפוף מעולה בגיל הזה כי את מסדרת אותו בחצי ישיבה והוא לא יכול לשנות תנוחה כי אין לו כמעט משקל)
    אם ההקאות לא נגמרות אולי כדאי לשלב טיפול תרופתי, כדאי שתבדקו את זה, אנחנו התחלנו בטיפול תרופתי כבר מגיל חודש.
    אפשר ורצוי לתת מוצקים, בגלל שהם לא נוזליים הם פחות יכולים לעלות אז יש לתינוק קצת הקלה.
    מתי זה עובר זו שאלה קשה, יש תינוקות ויש תינוקות. אומרים שברגע שהתינוק כבר יושב יש הקלה משמעותית ושעד גיל שנה זה עובר. אצלנו היו סיבוכים עם הגדולה עד אחרי גיל שנתיים עם הריפלוקס ולקטנה עדיין יש, אבל אל תתיאשי כי אצלנו זה ממש נדיר והיה לגדולה ממש ריפלוקס קשה.

אם יש לך עוד שאלות אני מוכנה לענות.
    אם את רוצה לשאול בצורה יותר אישית תגידי ונשלח לך פרטים.

שיהיה בהצלחה
  • תודה על הטיפים בנות..

אמא ויותר-לגבי האינפמיל-לתת לו אותו כשהוא קר?? מסכן... לא נראה לי שהוא יסכים לשתות אותו ככה... הרופא באמת אמר לשפוך את האבקה לתוך מים מורתחים מצוננים ואם אני רוצה אז לחמם בכלי עם מים חמים אבל בגלל שזה לקח המון זמן עד שהאוכל התחמם חזרתי להכין בדרך הרגילה (חצי חמים חצי קרים).
    את אומרת שעדיף להכין כמו שהרופא אמר או שלא לחמם אפילו?? פשוט לא נראה לי שהוא יאכל כשזה קר..
  • לא מנוסה, אבל בהצלחה
  • אין ברירה, אם האוכל לא קר, בטמפרטורת החדר אז הוא לא נהיה מוצק בקיבה, וזה כל הפטנט שלו, אחרת תתני לו כבר תמ"ל רגיל.
    הבנות שלי אכלו את זה יפה מאוד קר. הם לא יודעים איך כולם אוכלים אז איך שתרגילי אותו הוא יאכל. הרי ממילא הטעם של כל התמ"לים הוא מגעיל, טעמת פעם? אבל בכל זאת הם אוכלים את זה כי לזה הם רגילים, הוא יתרגל גם לקר והוא ירגיש יותר טוב.

אנחנו הכנו מראש שני בקבוקים ואז כשצריך הוצאנו מהמקרר וחיממנו טיפה כדי שלא יהיה קר מידי וזהו. כי באמת קשה כשיש ילד רעב להתחיל להכין את האינפמיל.

• אבל הוא התרגל לאכול את זה חם-עד עכשיו הוא אכל חם וכבר עברו ארבעה חודשים... מסכן שלי....
  • לגדול שלי היה רפלוקס עם הקאות בקשת ולקטן רפלוקס עם פחות הקאות אבל כאבים קשים.
    שניהם קיבלו זאנטק ואחרי שבועיים מקבלת התרופה הם נהיו רגועים ושלוים ולכן אני מאוד ממליצה.
    עם הגדול בגלל שהוא היה מקיא גם את האנפמיל ברמות קשות הייתי מוסיפה קורנפלור של מטרנה.
    ככל שידוע לי אין צרוך להגיש את האנפמיל קר מספיק בטמפרטורת החדר.
    אחרי כל ארוחה 20 דקות בסלקל/טרמפולינה/ פוף.
    אם התינוק ישן בעריסה ניתן להכניב קלסר מתחת למיזרן וכך ליצור שיפוע גם שמיכה מקופלת מתחת למזרן עושה את העבודה
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • היי יקירתי! אני ממש מבינה אותך.לגדולה שלי היה ריפלוקס,כן היה קשה, היה סיוט בלילות, הכביסות לא נגמרו......אבל אחרי גיל חצי שנה היה שיפור. מה הדרגה של הריפלוקס? שאלת את הרופא/ה?

האיפמיל עזר לנו מאד! לא השכבתי אף פעם על הבטן בגלל זה. רק על הגב כשהיה לה קשה לישון - ריפדנו לה את העגלה והיא ישנה בעגלה לילות שלמים....הטיולים בחוץ הרגיעו לה את הבטן והיא היתה ישנה....

אכן לא קל - אבל זמני. רפואה שלמה
  • השיא של התופעה הזוועתית הזו הוא עכשיו, בין גיל 4 חודשים לחצי שנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה