היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר, 8 בבוקר ,2 ילדים צריכים להגיע לבית הספר שנמצא רבע שעה נסיעה מהבית, הם לא צריכים שישארו איתם כמובן יום שלם, אבל ביום הראשון אי אפשר להוריד אותם ולנסוע...נמשיך, 8 בבוקר, ילד צריך להגיע לגן לשעתיים כולל הורה, בנוסף, ילד אחר צריך להגיע ב - 8 לגן אחר לשעתיים כולל הורה!!! אוקיי....עכשין זה השלב שבו אני לוקחת הרבה אוויר ומוציאה........איך לעזעזאל אני אמורה לעשות את זה?!
6 תגובות
עמוד 1
אולי בעלך יכול לקחת את הגדולים להיות איתם בדקות הראשונות
תבררי אולי בגן של הקטן מחלקים את קבוצות ההורים יש הרבה גנים שמחלקים שעתיים ושעתיים שלא יהיה יותר מידי אנשים בגן ותבקשי להיות בקבוצה השניה ככה תלכו לגן של האמצעי ביחד ואחרי זה לגן של הקטן
אהבתי.. העלת לי חיוך זה כ"כ נכון ..
רוצה יעוץ
משמונה עד עשר!!!שניהם!!!
את הגדול יותר אין אפשרות להשאיר לבד.. להביא אותו בבוקר ואז ללכת
בדיוק חשבתי על זה אם אני לא מסתדרת ביום הראשון מה עושות אמהות ל3 או 4 לדים והכי עצוב שחשבתי על זה שמורות וגננות אף פעם לא יכולות להיות ביום הראשון המרגש